umutcum cengiz böyle yapmamıştı amaŞuan orada ismi geçenler bile jüri olamayabilir. Gelişi güzel yazdım ben oraya onları..
umutcum cengiz böyle yapmamıştı amaŞuan orada ismi geçenler bile jüri olamayabilir. Gelişi güzel yazdım ben oraya onları..
umutcum cengiz böyle yapmamıştı ama
off ne yaparsanız yapın karışmıyorum benMelek abla. Benimde bir şey yaptığım yok zaten. Offff delirttin beni. Şuan oylama yok zaten. Etiketleyip etiketlememem önemli değil.
off ne yaparsanız yapın karışmıyorum ben
akşam göndercem de beceremicem sanırım ben bu durumulo senle @Çiğdem- sahneleri göçnderin e geziyonuz buralarda
seçtiğin oyuncuyu mu bilmiyonakşam göndercem de beceremicem sanırım ben bu durumu
yok be delimisin sen sahneleri bulmak zor birde haftada 11 video olurmu yaseçtiğin oyuncuyu mu bilmiyon
binbir geceyi de rahat bulursun ayrıca izlemedim ama pavyon şarkıcısı olduğu dizinin de sahneleri var ararsan film jokerini de unutma kv ırak filminnden sahne bulabilirsinyok be delimisin sen sahneleri bulmak zor birde haftada 11 video olurmu ya
karadayıdan gönderirim ama diğer dizileri zor
valla dün o kadar baktım bulamadım binbir geceyi bölümleri buldumbinbir geceyi de rahat bulursun ayrıca izlemedim ama pavyon şarkıcısı olduğu dizinin de sahneleri var ararsan film jokerini de unutma kv ırak filminnden sahne bulabilirsin
şimdi ekledim senide geç olsun güç olmasın tatlımyok be delimisin sen sahneleri bulmak zor birde haftada 11 video olurmu ya
karadayıdan gönderirim ama diğer dizileri zor
1 tane film jokeri var diğerleri sahnelerle ilgili değil jokerlerinvalla dün o kadar baktım bulamadım binbir geceyi bölümleri buldum
bir sitede onuda kesemiyorum birde joker sahneleride var demi ya🙂
Ben şaka yaptım seviyom o şarkıyı.Anlaşıldı bu forum şarkıdan anlamıyor kesin karar verdim artık şarkımı her an değişebilirim sizin yüzünüzden elenmeyi Göze almayacağım.
@vadikızı jüri yapmıyorlar beni diyor ne iş ne fırıldaklar dönmeye başladı yine?
ya Ya ya ya ile yoluma devam ediyorum ne olursa olsun. Iyi dinlemeler herkese.
Anlaşıldı bu forum şarkıdan anlamıyor kesin karar verdim artık şarkımı her an değişebilirim sizin yüzünüzden elenmeyi Göze almayacağım.
@vadikızı jüri yapmıyorlar beni diyor ne iş ne fırıldaklar dönmeye başladı yine?
ayoll @sokak sanati üenmiş herkesi etiket yapmamış alr acele ideomu paylaştığımdan bende etkiket yapamyı unutmuşumAnlaşıldı bu forum şarkıdan anlamıyor kesin karar verdim artık şarkımı her an değişebilirim sizin yüzünüzden elenmeyi Göze almayacağım.
bizim şarkımızı seviyormusun 1.sayfada paylaştım bak bakalım yakın dönemden bir parça 🙂🙂🙂Ben şaka yaptım seviyom o şarkıyı.
http://www.flightradar24.com/THY1756/6de98df kız al q7'nin uçağı karşılamaya gidecem inşallah.ayoll @sokak sanati üenmiş herkesi etiket yapmamış alr acele ideomu paylaştığımdan bende etkiket yapamyı unutmuşum
@vadikızı da juri değilmiyim diyor onunla alakası yok cnm cookies harun falanda yazılmamış yoksa herkes oy gödnericek tabikide
🙂🙂🙂
aaaaaaaa ne güzel fotoğrafta çekhttp://www.flightradar24.com/THY1756/6de98df kız al q7'nin uçağı karşılamaya gidecem inşallah.
Güzel şarkı biribirlerine çarpıyolardı uçaklar şuanda izliyorum.aaaaaaaa ne güzel fotoğrafta çek
şarkımızı beğendinmi onuda söyle bakalım