MusicSurvivor 3. Sezon | Çeyrek Final Yorum&Sohbet&Oylama Konusu

:Fyok be delimisin sen sahneleri bulmak zor birde haftada 11 video olurmu ya
karadayıdan gönderirim ama diğer dizileri zor
binbir geceyi de rahat bulursun :) ayrıca izlemedim ama pavyon şarkıcısı olduğu dizinin de sahneleri var ararsan film jokerini de unutma kv ırak filminnden sahne bulabilirsin

binbir geceyi de rahat bulursun :) ayrıca izlemedim ama pavyon şarkıcısı olduğu dizinin de sahneleri var ararsan film jokerini de unutma kv ırak filminnden sahne bulabilirsin
valla dün o kadar baktım bulamadım binbir geceyi bölümleri buldum
bir sitede onuda kesemiyorum birde joker sahneleride var demi ya🙂

:Fyok be delimisin sen sahneleri bulmak zor birde haftada 11 video olurmu ya
karadayıdan gönderirim ama diğer dizileri zor
şimdi ekledim senide geç olsun güç olmasın tatlım :F:F:F
konuda çoğunuzun adı yazmıyordu aler acele aklıma gelenleri yazdım zaten yorumumda belirttim yarım yamalamak yazılmıs unuttuklarım olabilir diye seni bilinçli neden yazmıyayım cnm önemlisin sen benim için :A:A:A

severmisin aşkın beni baştan yazarı bakalım :A:A:A

Son düzenleme:
Anlaşıldı bu forum şarkıdan anlamıyor kesin karar verdim artık şarkımı her an değişebilirim sizin yüzünüzden elenmeyi Göze almayacağım.

@vadikızı jüri yapmıyorlar beni diyor ne iş ne fırıldaklar dönmeye başladı yine?

ya Ya ya ya ile yoluma devam ediyorum ne olursa olsun. Iyi dinlemeler herkese.

Son düzenleme:
Anlaşıldı bu forum şarkıdan anlamıyor kesin karar verdim artık şarkımı her an değişebilirim sizin yüzünüzden elenmeyi Göze almayacağım.

@vadikızı jüri yapmıyorlar beni diyor ne iş ne fırıldaklar dönmeye başladı yine?

Ben şaka yaptım seviyom o şarkıyı. :F

@EFE UYSAL dediğim gibi Hande'nin en sağlam şarkılarından biri son dönemde de büyük iş GÖRDÜ bu Şarkıyı zaten kullanacağım elensem de elenmesem de :) Beğeniyorsan ne mutlu :)

Jüri belli değil sadece. Halk oylamasınında işin içine girmesi söz konusu.:X Kimse jüri olmayacaksın demedi ona sadece kimse belli değil. İlk haftadan beri jüri olanlar sadece jüri olabilir belki belki başka bir şey.:X Bu akşam şarkıları göneerip oylamayı başlattığımda her şeyi açıklarım..

Ben geçen sene nefret ediyordum o şarkıdan. Çok basit ve iğrenç bir şarkı.:(

ayoll @sokak sanati üenmiş herkesi etiket yapmamış alr acele ideomu paylaştığımdan bende etkiket yapamyı unutmuşum
@vadikızı da juri değilmiyim diyor onunla alakası yok cnm cookies harun falanda yazılmamış yoksa herkes oy gödnericek tabikide
🙂🙂🙂

Ben şaka yaptım seviyom o şarkıyı. :F
bizim şarkımızı seviyormusun 1.sayfada paylaştım bak bakalım yakın dönemden bir parça 🙂🙂🙂