MusicSurvivor 3. Sezon | Çeyrek Final Yorum&Sohbet&Oylama Konusu

Gece gece onunla uğraşamadım.:F @Çiğdem-
Bugüne kadar yarışmiş tüm yarışmacılar ve tum jüriler oy kullanacak..

Çeyrek finale kadar gösterdiğiniz desteğe çok teşekkür ederek bu haftaki şarkımı da sizlere sunuyorum. Şarkımız son dönemin en popüler şarkılarından biri olan ''Ya Ya Ya Ya'' olacak... Umarım beğenirsiniz, herkese başarılar. :)

@Çiğdem- @Bully @OzaN @Aserat @gözlemci @sokak sanati @batuhankaralar @S.G.A.T. @Mr.At @yatutarsa @mrt-06 @xemrexxx @Maskeli Fedai @harzemliişah @vadikızı @adımutlulukk @EFE UYSAL @HachiKo @Billy Kane @BesaleT @EnveR @Harunnn60 @Tzira @cookies ve diğerleri kim oy kullanacak bilmediğimden :D
ya yay ya sen naptın ya ya ya sen elendin yay ya ya Allah seni bildiği yapsın ya .ss

Ama sonradan angarya iş demiş.:X @Çiğdem-
ben cengoyada söylemiştim cnm halk oylamasında finalde dahil sunucu halkı belirlesin 20 kişimi belirliyor onlardanözelden oy alsın anket olmasın çünkü tartışmalar çıkıyor üyeler etiekt yapıyor onalrda gelip etiket yapan üyeye şarkısına bile bakmadan oy verip gidiyor 1.sezonda sizin finalinizde tartışmada çıkmıştı bu sezon şu işi bir ayarla cnm:F

@sokak sanati @Çiğdem-'in dediği de mantıklıymış halktan oy kullanacak kişileri sen belirleyebilirsin oyları sana özelden yollarlar anket işi gereksiz. Etiketle oy istemek de saçma oluyor oy kullanacak kişiler önceden belli olsun özelden sana atsınlar oylarını yine de sen bilirsin tabii halkı jürinin içine de dahil edebilirsin dün dediğim gibi. :D

@sokak sanati beni niye etiketlemiyosunuz

@Çiğdem- beni niye etiketlemedin şarkına

Çeyrek finale kadar gösterdiğiniz desteğe çok teşekkür ederek bu haftaki şarkımı da sizlere sunuyorum. Şarkımız son dönemin en popüler şarkılarından biri olan ''Ya Ya Ya Ya'' olacak... Umarım beğenirsiniz, herkese başarılar. :)

@Çiğdem- @Bully @OzaN @Aserat @gözlemci @sokak sanati @batuhankaralar @S.G.A.T. @Mr.At @yatutarsa @mrt-06 @xemrexxx @Maskeli Fedai @harzemliişah @vadikızı @adımutlulukk @EFE UYSAL @HachiKo @Billy Kane @BesaleT @EnveR @Harunnn60 @Tzira @cookies ve diğerleri kim oy kullanacak bilmediğimden :D
@denizz19 bir sen etiketlemişsin teşekkür ederim
@sokak sanati ve @Çiğdem- size küstüm gidiyorum ben:D:D

unutma yok bilerek adımı koymamışlar işte:Tbugüne kadar oy verdim
ben kalıcı jüriyim oy vermem lazım

öyle şey olurmu ne demek belli değil ya

Etiketleme gelişi güzel yapıldı.
Jüri ve halk oylaması diye ayrılma durumu var şuanda oyların. O sebeple şarkıların tamamı gönderildiğinde belli olacak..

Senle alakaalı bir durum yok yani..

Etiketleme gelişi güzel yapıldı.
Jüri ve halk oylaması diye ayrılma durumu var şuanda oyların. O sebeple şarkıların tamamı gönderildiğinde belli olacak..

Senle alakaalı bir durum yok yani..
tmm işte jüri oylaması varsa benimde olmam lazım beni ayıramazsınız

cnm sokak sanati kimseyi konuya koymamıskı yarım eklemiş diğerşerini aklıdmn eklemeye çalıstım seni unutmusum kusura bakma ttlım @sokak sanati yüzünden :F:F:F
tmm önemli değil yapılan saçmalık jüriler beli konuk jüride olur
oylar verilir

tmm işte jüri oylaması varsa benimde olmam lazım beni ayıramazsınız

tmm önemli değil yapılan saçmalık jüriler beli konuk jüride olur
oylar verilir
ben şarkımı payalstım vieoda belirttim zaten yarım yamalak yazmıssın jurileir konuya eklememişsin dedim cnm onun tembelliği yoksa ben senin değerli puanlarından mahrum kalmak istermiyim hiç :A:A:A