MusicSurvivor 3. Sezon | Çeyrek Final Yorum&Sohbet&Oylama Konusu

Katılıyorum. Duy bunları @GunesinOglu .
Bir sonraki sezon bu konuya el atacağım.

all starda mustime iyi davran asıl bu forumda herkeste yabancı müzik sevgisi yok ben rihanna için önemliyim bence

All Star'da bam başka bir sokak sanati göreceksiniz.

All Star'da bam başka bir sokak sanati göreceksiniz.
ben daha önceden demiştim ona yabancı versionda olması lazım diye
avril ile ortaya çıakrız yeniden 1.sezonda 9.haftaya akdar bizde gelmiştik yabancılar arasında favori oluruz

Ufff şu sese bayılıyorum.
@Ahmad
@Arslan Bey en sevdiğim sanat eserini senle paylaşayım.
Kadın büyülüyor resmen bu şarkısında.

@beyazsoy sende oy kullanmak istersen ilk sayfada şarkılar.

Büyük olasılıkla kendisi şaşıracak ve diyecek ki, "jürilik teklifimi kabul etmeyen insan evladı, yarışmaya katılacak."

Finale kadar gidebilirsem, çok mükemmel bir şarkısı çıkacak. O kadar hafta ne kadar şarkı çıkartabilirim, biraz muamma. Hele olursa böyle bir şey yeni sezonda.

ben daha önceden demiştim ona yabancı versionda olması lazım diye
avril ile ortaya çıakrız yeniden 1.sezonda 9.haftaya akdar bizde gelmiştik yabancılar arasında favori oluruz

Lazım gerçekten. Yoksa eziliyoruz.
Eşit şartlar yok..

Hayır yabancı şarkı dinlemem diyorsun ama yarışmaya yabancı şarkıcı ile katılıyorsun.
Bende garipsedim şuan.

Aslında "her yabancı şarkıcıyı dinlemem" desem daha doğru olacaktı. Yanlış oldu cümle.

Bende hepsini dinlemem. Taylor, Riri ve Lana'nın 10'dan fazla şarkısı vardır telefonumda onun dışındakilerden hep 1-2-3. Miley, Eminem, Selena, Sia, Lady, Katy falan en fazla 3 tane bulunuyor mesela.

Bende hepsini dinlemem. Taylor, Riri ve Lana'nın 10'dan fazla şarkısı vardır telefonumda onun dışındakilerden hep 1-2-3. Miley, Eminem, Selena, Sia, Lady, Katy falan en fazla 3 tane bulunuyor mesela.
Bir de hepsini dinleseydin.

Benim tarzım, böyle şarkıda hareket olacak. Ses desek, şarkıyı uçuracak. Duygudan duyguya gireceksin, farklı olacak. Dinlediklerim bu tarz işte. O açıdan her yabancı şarkı dikkatimi çekmiyor.

Güzel şarkıları yok. Dinlerdim olsa.

Anladım. Lana'yı beğenmenden tahmin edebiliyordum zaten nasıl bir tarza sahip olduğunu.
Lana tam tarif ettiğin şarkıları çıkartıyor..

Güzel şarkıları yok. Dinlerdim olsa.

Anladım. Lana'yı beğenmenden tahmin edebiliyordum zaten nasıl bir tarza sahip olduğunu.
Lana tam tarif ettiğin şarkıları çıkartıyor..
En iyi şarkısı 'Summertime Sadness', klibi korku filmlerini andırıyor.
Her şeyde ses tonu belirleyici. Ses tonu iyiyse, şarkı zaten mükemmelleşiyor.

Gerçi bizler duyguyu yabancı şarkılardan değil, Neşet Ertaş'tan alırız mesela Hiçbiri mesela bir Neşet Ertaş duygusu veremez. Kıyaslama yapmadım da, öyle işte.

Klibi çok iyi zaten. Ayrı bir kalite katıyor o yönü klibe.
Cool falan hissettiriyor klip insana

Ben yeni nesildenim. Pek aram yok Neşet Ertaş ile.

Klibi çok iyi zaten. Ayrı bir kalite katıyor o yönü klibe.
Cool falan hissettiriyor klip insana

Ben yeni nesildenim. Pek aram yok Neşet Ertaş ile.
Şarkının ritmi çok iyi. Böyle ritmi bir vermişler, şarkıya ayrı bir hava katmışlar.

Ben o kadar yaşlı değilim, genç nesildenim. Ancak Neşet Ertaş olmazsa olmazımız. O zaman pası @sürgünüm ile @china_shangai'ye atalım. Onlar sana anlatsın.

Ben daha çok özentilik ile yetişmiş bir nesildenim.
O nedenle eski şarkılara çok uzağım.

Sen klibten bahsediyorsun diye öyle dedim.
Şarkıya zaten laf yok.

Ben daha çok özentilik ile yetişmiş bir nesildenim.
O nedenle eski şarkılara çok uzağım.

Sen klibten bahsediyorsun diye öyle dedim.
Şarkıya zaten laf yok.
Eski şarkılara bir insan uzaksa, biraz modern bir kişidir artık.

Ben klipten bahsetmiştim, şimdi şarkıdan bahsettim. Ayrı bir şeyden bahsettim yani.

Eski şarkılara bir insan uzaksa, biraz modern bir kişidir artık.

Ben klipten bahsetmiştim, şimdi şarkıdan bahsettim. Ayrı bir şeyden bahsettim yani.

Alakası yok bence. Eskiye de hayran kalınabiliyor.

@denizz19 senin şarkıda Serkan Çayoğlu oynuyormuş.
Reklam yap orada.