MusicSurvivor 2. Sezon FİNAL Konusu

Hangi Şarkı Finali Kazanmalı?

• Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı

Oy: 5 29.4%
  • Yalın - Zalim

Oy: 12 70.6%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
eski yarışmacıların hepsini juri olarak almış galiba ama oyunu saymamak olmamış kime kullandıysan özelden @sokak sanati ne tekrar göndermen gerekirdi bence 🙂🙂🙂

eski yarışmacıların hepsini juri olarak almış galiba ama oyunu saymamak olmamış kime kullandıysan özelden @sokak sanati ne tekrar göndermen gerekirdi bence 🙂🙂🙂
Oyum sayılacak ben jüri falan değilim. Ben jüriliği kabul etmemişsem jüri değilimdir bu kadar basit, anlaması bu kadar güç mü?

@denizz19 orada sayılmayan jurilik oyun. Yani ankette ki oyun tabi ki geçerli. ben çok muhabbetin olan bir yarışma olduğu için sarma gereği duymadım.

neyse inşallah @Bully e oy vermişsindir de oyu 3ten 1e düşmüştür
3'ten 1'e düşmesi bir şeyi değiştirmez bence onun için. O kazansa da Atacan kazansa da ikisi de oldukça mutlulardır eminim. Bizde bir oyun iki oyun lafı olmaz bizim dostluğumuz baki kalan yegane unsur elimizde.

3'ten 1'e düşmesi bir şeyi değiştirmez bence onun için. O kazansa da Atacan kazansa da ikisi de oldukça mutlulardır eminim. Bizde bir oyun iki oyun lafı olmaz bizim dostluğumuz baki kalan yegane unsur elimizde.
Canını yerim senin ağzı da ne güzel laf yapıyor maşallah.