MusicSurvivor 2. Sezon FİNAL Konusu

Hangi Şarkı Finali Kazanmalı?

• Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı

Oy: 5 29.4%
  • Yalın - Zalim

Oy: 12 70.6%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Şaka yaptığını biliyorum bende şakasına yazıyorum zaten. Sokak sanatına kızmadım sadece açıklama yaptım gülerek yapılacak bir açıklama yapsaydım gülerdim zaten ama gülünecek bir şey yok yani. :D
eski yarışmacıların hepsini juri olarak almış galiba ama oyunu saymamak olmamış kime kullandıysan özelden @sokak sanati ne tekrar göndermen gerekirdi bence 🙂🙂🙂

eski yarışmacıların hepsini juri olarak almış galiba ama oyunu saymamak olmamış kime kullandıysan özelden @sokak sanati ne tekrar göndermen gerekirdi bence 🙂🙂🙂
Oyum sayılacak ben jüri falan değilim. Ben jüriliği kabul etmemişsem jüri değilimdir bu kadar basit, anlaması bu kadar güç mü? :)

@denizz19 orada sayılmayan jurilik oyun. Yani ankette ki oyun tabi ki geçerli. ben çok muhabbetin olan bir yarışma olduğu için sarma gereği duymadım. :D

3'ten 1'e düşmesi bir şeyi değiştirmez bence onun için. O kazansa da Atacan kazansa da ikisi de oldukça mutlulardır eminim. Bizde bir oyun iki oyun lafı olmaz bizim dostluğumuz baki kalan yegane unsur elimizde. :A
Canını yerim senin ağzı da ne güzel laf yapıyor maşallah. :F