santananın ettiği tüm küfürler sana gelsin kız @Çiğdem- sana küfür gelmese de olur santanayı görünce çatlarsınSende her yerden çıkıyorsun yırtık çorap diyeyim hadi daha fenası bende kalsın.
santananın ettiği tüm küfürler sana gelsin kız @Çiğdem- sana küfür gelmese de olur santanayı görünce çatlarsınSende her yerden çıkıyorsun yırtık çorap diyeyim hadi daha fenası bende kalsın.
Tanımıyorum bu kadını dolayısıyla zırvalıklarını da dinlemem.santananın ettiği tüm küfürler sana gelsin kız @Çiğdem- sana küfür gelmese de olur santanayı görünce çatlarsın
eski yarışmacıların hepsini juri olarak almış galiba ama oyunu saymamak olmamış kime kullandıysan özelden @sokak sanati ne tekrar göndermen gerekirdi bence 🙂🙂🙂Şaka yaptığını biliyorum bende şakasına yazıyorum zaten. Sokak sanatına kızmadım sadece açıklama yaptım gülerek yapılacak bir açıklama yapsaydım gülerdim zaten ama gülünecek bir şey yok yani.
Oyum sayılacak ben jüri falan değilim. Ben jüriliği kabul etmemişsem jüri değilimdir bu kadar basit, anlaması bu kadar güç mü?eski yarışmacıların hepsini juri olarak almış galiba ama oyunu saymamak olmamış kime kullandıysan özelden @sokak sanati ne tekrar göndermen gerekirdi bence 🙂🙂🙂
bana ne diyorsun ayoll patron @sokak sanati ona söyleOyum sayılacak ben jüri falan değilim. Ben jüriliği kabul etmemişsem jüri değilimdir bu kadar basit, anlaması bu kadar güç mü?
Sen yorum yapıyorsun sana söylüyorum ne yapayım yapma yorumbana ne diyorsun ayoll patron @sokak sanati ona söyle
destere bu video için '' ama çok vahşi bunu üç dört kişi anca zapteder benim gözüm kesmedi )'' demiş sen açıklarsın @Çiğdem- e ne demek istediğiniTanımıyorum bu kadını dolayısıyla zırvalıklarını da dinlemem.
Hahahahahahah geri çekiliyorumdestere bu video için '' ama çok vahşi bunu üç dört kişi anca zapteder benim gözüm kesmedi )'' demiş sen açılarsın @Çiğdem- e ne demek istediğini
Tamam o zaman sıkıntı yok bu millet insanı galeyana getiriyor oyun sayılmayacak dendi bana ondan kızdım.@denizz19 orada sayılmayan jurilik oyun. Yani ankette ki oyun tabi ki geçerli. ben çok muhabbetin olan bir yarışma olduğu için sarma gereği duymadım.
@denizz19 orada sayılmayan jurilik oyun. Yani ankette ki oyun tabi ki geçerli. ben çok muhabbetin olan bir yarışma olduğu için sarma gereği duymadım.
ayoll bende onu söylüyorum ama çocuğun ağaç kafasından içeriye laf söz gitmiyorki kulaklarına dalları tekrar budamak gerek benceSen yorum yapıyorsun sana söylüyorum ne yapayım yapma yorum
Sağol valla anlayış göstermeseydin bu gece kafama takardım uykusuz kalırdım.Yanlış anlaşılmalara anlayış her zaman gösteririm. 😎 @denizz19
nesi iyi oyun 3 oy olacaktı cüri olsan kazıklandınTamam o zaman sıkıntı yok bu millet insanı galeyana getiriyor oyun sayılmayacak dendi bana ondan kızdım.
İki arkadaşım da benim için değerliler ama birine oy vermek zorundaydım ona verdim ben. 3 oy sayılıpta onlardan birini daha geride bırakmak istemem diyerek bu cümleni de çürüteyim.nesi iyi oyun 3 oy olacaktı cüri olsan kazıklandın
neyse inşallah @Bully e oy vermişsindir de oyu 3ten 1e düşmüştürİki arkadaşım da benim için değerliler ama birine oy vermek zorundaydım ona verdim ben. 3 oy sayılıpta onlardan birini daha geride bırakmak istemem diyerek bu cümleni de çürüteyim.
3'ten 1'e düşmesi bir şeyi değiştirmez bence onun için. O kazansa da Atacan kazansa da ikisi de oldukça mutlulardır eminim. Bizde bir oyun iki oyun lafı olmaz bizim dostluğumuz baki kalan yegane unsur elimizde.neyse inşallah @Bully e oy vermişsindir de oyu 3ten 1e düşmüştür
Canını yerim senin ağzı da ne güzel laf yapıyor maşallah.3'ten 1'e düşmesi bir şeyi değiştirmez bence onun için. O kazansa da Atacan kazansa da ikisi de oldukça mutlulardır eminim. Bizde bir oyun iki oyun lafı olmaz bizim dostluğumuz baki kalan yegane unsur elimizde.
Yerler beni etipufCanını yerim senin ağzı da ne güzel laf yapıyor maşallah.