- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
İnsanları yanlış etiketlemen bir gün öldürecek beni sonunda. Konuda @Çiğdem- ve @dizi kolik'i de etiketleyememişsin.@deniz19 sen jüri olmuştun. Keşke konuya baksaydin. Neyse oyun bellı olduğu için kısmet değilmiş diyelim.
ne tesadüftürki sana oy vericek olanları yanlış etiket yapıyor ve yanlış etikete rağmen sana oy vermeyi başaranlarıda saymıyorİnsanları yanlış etiketlemen bir gün öldürecek beni sonunda. Konuda @Çiğdem- ve @dizi kolik'i de etiketleyememişsin.
@denizz19 oyunu kime kullandıysan saymadı bu arkadaş.
Onun gönlündeki şampiyon belli zaten Yalın'a anti olduğunu sürekli belli ediyor. Deniz'in kime oy verdiğini de bilmiyorum ama oyunun sayılmadığını öğrenince hoşlanmayacaktır bu durumdan.ne tesadüftürki sana oy vericek olanları yanlış etiket yapıyor ve yanlış etikete rağmen sana oy vermeyi başaranlarıda saymıyor
araba dışında zalimi geçebilicek parça yoktu bu yarışmada bence normal şartlarda yalın kazanır ama ben 2 sezondur şunu çok iyi anladım bu forumun müzik zevki 20-25 yş arası gencleri kapsayan bir müzeik zevki değil içi geçmiş 70-75 yaş arası ihtiyarların müzik zevkinden oluşuyorOnun gönlündeki şampiyon belli zaten Yalın'a anti olduğunu sürekli belli ediyor. Deniz'in kime oy verdiğini de bilmiyorum ama oyunun sayılmadığını öğrenince hoşlanmayacaktır bu durumdan.
Bu saatten sonra kazanamasam çok da önemli değil @mrt-06 kardeşim kazansa da kendim kazanmış kadar mutlu olacağım.araba dışında zalimi geçebilicek parça yoktu bu yarışmada bence normal şartlarda yalın kazanır ama ben 2 sezondur şunu çok iyi anladım bu forumun müzik zevki 20-25 yş arası gencleri kapsayan bir müzeik zevki değil içi geçmiş 70-75 yaş arası ihtiyarların müzik zevkinden oluşuyor
yabancı şarkıcı sevilmez grup şarkıcılar sevilmez popüler türk popçularda sevilmez tarkanla musti mega starları bile beğendiremedik bunlara @Maskeli Fedai ile
sende forumun bu müzik zevkine göre son durağa geldin bence sezen kazanıcaktır @mrt-06 forumun yaşlılardan oluştuğunu çözmüş 3.sezonada orhan gencebay ile hazırlanıyor hahah
ıyyy nekadar yapmacık @xemrexxx doğru söylüyor sen @denizz19 un yolundan gidiyorsun galiba oda ilk sezon yapmacık açıklamalar yapa yapa kazanmıştıBu saatten sonra kazanamasam çok da önemli değil @mrt-06 kardeşim kazansa da kendim kazanmış kadar mutlu olacağım.
Ben Yalın'ın en efsane parçası Zalim'i finale taşıyarak gerekeni yaptım içim rahat hani Zalim'i kullanamadan elenseydim üzülürdüm ama kullandığım için sıkıntı yok.
Yapmacıklık sizden sorulur doğallığımı üye olduğum günden beri bozmadım ben. 😉
insan biraz tevazu gösterir maşallahh ne güzel övmşsün kendini@sokak sanati bana sormadan beni nasıl jüri yapıyorsun bunu izah eder misin ben sana beni jüri yapabilirsin diye bir şey söylediğimi hatırlamıyorum ve oyum sayılmıyor diye bir şeyi de kabul etmiyorum söyleyeyim bunu şimdiden. Benim onayım olmadan ve hiçbir şekilde etiket dahi gelmeden jüri olmayı istemiyorum ben. Oyum geçerlidir, geçerli olmak zorundadır bilginize.
Yapmacıklık sizden sorulur doğallığımı üye olduğum günden beri bozmadım ben. 😉
Tevazuya gerek yok teveccühlerinize layık olmaya çalışıyoruz.insan biraz tevazu gösterir maşallahh ne güzel övmşsün kendini
detone-kıvırcık olduğunu hep söylüyorum buna layık olmaya devam etTevazuya gerek yok teveccühlerinize layık olmaya çalışıyoruz.
Şaka yaptığını biliyorum bende şakasına yazıyorum zaten. Sokak sanatına kızmadım sadece açıklama yaptım gülerek yapılacak bir açıklama yapsaydım gülerdim zaten ama gülünecek bir şey yok yani.amannn şaka yapıyoruz bee @denizz19 bizde tam @sokak sanati ne sen kızarken denk getirmişiz kötü zamanlama
tek arabamı ayoll isankar aşka yürek gerek araba üçlüsüde ayrı ayrı aynı kalitede olan parçalardı üçüde final parçası istediğini finale koy geriye kalan ikiside çeyrek finalle yarı finale yanı 3 tane aynı kalitede olan parçaya 1 adım kala gittikSana ne kız çirkin sen git Araba'yı kullanamadığın için ağla.
yok ben ciddiydim kız @Çiğdem-Şaka yaptığını biliyorum bende şakasına yazıyorum zaten. Sokak sanatına kızmadım sadece açıklama yaptım gülerek yapılacak bir açıklama yapsaydım gülerdim zaten ama gülünecek bir şey yok yani.
Sende her yerden çıkıyorsun yırtık çorap diyeyim hadi daha fenası bende kalsın.yok ben ciddiydim kız @Çiğdem-
Bence insanlar Mustafa Sandal'ı değil seni sevmiyorlar. İsyankar ve Aşka Yürek Gerek ile de elenirdin büyük ihtimal.tek arabamı ayoll isankar aşka yürek gerek araba üçlüsüde ayrı ayrı aynı kalitede olan parçalardı üçüde final parçası istediğini finale koy geriye kalan ikiside çeyrek finalle yarı finale yanı 3 tane aynı kalitede olan parçaya 1 adım kala gittik
şans yok bende 🙂🙂🙂