- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
Konu kilit bence yoksa bu tartışma uzarr gider.
Hayır tabi ki. Atacan'a açtırırız. Uff şimdide sizi birbirinize düşüreceğim.
Konu kilit bence yoksa bu tartışma uzarr gider.
Yarı finalde sana oy veren bir juriyi sorgulamak. Zaten tüm şu an konuşmalarımız sen ve Atacan'ın başının altından çıkmadı mı? @sokak sanati'na göre de kendimi zorla yaptırmışım juri, Vala alacağınız olsun forumcak.Hak aramak suçsa evet ben suçluyum. Jürileri sorgulamak bir yarışmacı olarak en doğal hakkım.
Atacan bunları Show'a postalar, akşama da Show Haber'de çıkarız artık. Cümle alem hepinizden özür bekliyorum.Hayır tabi ki. Atacan'a açtırırız. Uff şimdide sizi birbirinize düşüreceğim.
Yarı finalde sana oy veren bir juriyi sorgulamak. Zaten tüm şu an konuşmalarımız sen ve Atacan'ın başının altından çıkmadı mı? @sokak sanati'na göre de kendimi zorla yaptırmışım juri, Vala alacağınız olsun forumcak.
Atacan bunları Show'a postalar, akşama da Show Haber'de çıkarız artık. Cümle alem hepinizden özür bekliyorum.
Biliyordum tahmin etmesi güç değil zaten.Yoo bende istedim jüri olmanı ama sen biraz yüzsüzlükte yaptın hani.
Yoo bende istedim jüri olmanı ama sen biraz yüzsüzlükte yaptın hani.
@mrt-06'ya sorabilirsiniz isterseniz, onun ağzından laf almak zor olmasa gerek. Beni böyle şeylere karıştırmayın dedim ben ona yarı finalde. Ayrıca Atacan'ın olduğunu bilseydim bile oylamada sana oy vermeyeceğimi nerden çıkardın? Yarı finalde 2 oy kullanılıyordu. Finalde de keza Sezen kimde olsa ona verirdim bak o derece net söylüyorum.Biliyordum tahmin etmesi güç değil zaten.
Tamam Esra'cım yeterince takıldık sana ben kesinlikle samimiyetine inanıyorum şüphen olmasın. İnşallah oy kullandığına pişman olmamışsındır.@mrt-06'ya sorabilirsiniz isterseniz, onun ağzından laf almak zor olmasa gerek. Beni böyle şeylere karıştırmayın dedim ben ona yarı finalde. Ayrıca Atacan'ın olduğunu bilseydim bile oylamada sana oy vermeyeceğimi nerden çıkardın? Yarı finalde 2 oy kullanılıyordu. Finalde de keza Sezen kimde olsa ona verirdim bak o derece net söylüyorum.
Zaten her şey burda konuşulduğuna göre şunu söylememde bir sakınca olmasa gerek. @sokak sanati'na final konusunu görüp finalde juri olabilmek için uygun zamanım olduğu mesajını atmamayı düşündüm, evet. Ama kullandığım oylardan dolayı pişman değilim şu an.Tamam Esra'cım yeterince takıldık sana ben kesinlikle samimiyetine inanıyorum şüphen olmasın. İnşallah oy kullandığına pişman olmamışsındır.
Konuyu da kapatalım artık yoksa bu işin sonu karakolda bitecek.
Zaten her şey burda konuşulduğuna göre şunu söylememde bir sakınca olmasa gerek. @sokak sanati'na final konusunu görüp finalde juri olabilmek için uygun zamanım olduğu mesajını atmamayı düşündüm, evet. Ama kullandığım oylardan dolayı pişman değilim şu an.
Özürlerim nerde benim? @sokak sanati @Bully
Velhasıl?Şaka yapıyorum ben tamamen biliyorsun. Sen söylemiştin aslında final için kullanırım anca diye ama ben unutmuşum.
Kaan'da jüri olmanı sıkıntı yapmıyor bence.
O üzgünüm demek. Ben bunu kabul edemem.
Velhasıl?
O zaman kusura bakma.Velhasıl?
Bu sefer zorla özür dilettirdiğim doğrudur. Bunu kabul ediyorum. Ama sizin düşünmeniz gerekirdi bunu. Bak @Bully'nin daha dili bile varmıyor. Herhalde sorry- kusura bakma öyle böyle derken 10. alıntılamada dile getirecek Kanal D egolu şahıs.Özür dileriz yani.
Bu sefer zorla özür dilettirdiğim doğrudur. Bunu kabul ediyorum. Ama sizin düşünmeniz gerekirdi bunu. Bak @Bully'nin daha dili bile varmıyor. Herhalde sorry- kusura bakma öyle böyle derken 10. alıntılamada dile getirecek Kanal D egolu şahıs.
Senin çevirdiğin dolaplar @Bully'den büyük. Nickleri etiketleyemediğin için arkamdan konuşmuş sayıyorum hepsini.Bide Fox'a dil uzatırdın. Bak nasıl mütaviziyiz.
Senin çevirdiğin dolaplar @Bully'den büyük. Nickleri etiketleyemediğin için arkamdan konuşmuş sayıyorum hepsini.
İşte Kanal D asaleti. Özürünü kabul ediyorum tabisi.Özür diliyorum Esra'cım. Seni üzdüysek, kırdıysak kusurumuza bakma. @dizi kolik
Evet, zorla özür dileyen şahıs.Tamam ben yine borçlu çıkacağım anlaşılan.
Sen hiç konuşma bence Atacan. Şu an konuştuğumuz her şey sen ve sokak şeysinin başının altından çıktı. Bir de olayla hiç ilgin yok gerçekten. Bravo. #ForumcakAlkışlıyoruz@dizi kolik olayla ilgim yok ama ben de özür dilerim.