MusicSurvivor 2. Sezon FİNAL Konusu

Hangi Şarkı Finali Kazanmalı?

• Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı

Oy: 5 29.4%
  • Yalın - Zalim

Oy: 12 70.6%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Hak aramak suçsa evet ben suçluyum. :A Jürileri sorgulamak bir yarışmacı olarak en doğal hakkım. :A
Yarı finalde sana oy veren bir juriyi sorgulamak. :bağır: Zaten tüm şu an konuşmalarımız sen ve Atacan'ın başının altından çıkmadı mı? :bağır:@sokak sanati'na göre de kendimi zorla yaptırmışım juri, Vala alacağınız olsun forumcak. :ppp:

Hayır tabi ki.:A Atacan'a açtırırız.:A Uff şimdide sizi birbirinize düşüreceğim.:Z
Atacan bunları Show'a postalar, akşama da Show Haber'de çıkarız artık. :A Cümle alem hepinizden özür bekliyorum. :ppp:

Yarı finalde sana oy veren bir juriyi sorgulamak. :bağır: Zaten tüm şu an konuşmalarımız sen ve Atacan'ın başının altından çıkmadı mı? :bağır:@sokak sanati'na göre de kendimi zorla yaptırmışım juri, Vala alacağınız olsun forumcak. :ppp:

Atacan bunları Show'a postalar, akşama da Show Haber'de çıkarız artık. :A Cümle alem hepinizden özür bekliyorum. :ppp:

Yoo bende istedim jüri olmanı ama sen biraz yüzsüzlükte yaptın hani.:A

Yoo bende istedim jüri olmanı ama sen biraz yüzsüzlükte yaptın hani.:A
Biliyordum tahmin etmesi güç değil zaten. :A
@mrt-06'ya sorabilirsiniz isterseniz, onun ağzından laf almak zor olmasa gerek. :A Beni böyle şeylere karıştırmayın dedim ben ona yarı finalde. Ayrıca Atacan'ın olduğunu bilseydim bile oylamada sana oy vermeyeceğimi nerden çıkardın? Yarı finalde 2 oy kullanılıyordu. :X Finalde de keza Sezen kimde olsa ona verirdim bak o derece net söylüyorum. :)

@mrt-06'ya sorabilirsiniz isterseniz, onun ağzından laf almak zor olmasa gerek. :A Beni böyle şeylere karıştırmayın dedim ben ona yarı finalde. Ayrıca Atacan'ın olduğunu bilseydim bile oylamada sana oy vermeyeceğimi nerden çıkardın? Yarı finalde 2 oy kullanılıyordu. :X Finalde de keza Sezen kimde olsa ona verirdim bak o derece net söylüyorum. :)
Tamam Esra'cım yeterince takıldık sana ben kesinlikle samimiyetine inanıyorum şüphen olmasın. :X İnşallah oy kullandığına pişman olmamışsındır. :F

Konuyu da kapatalım artık yoksa bu işin sonu karakolda bitecek. :F

Tamam Esra'cım yeterince takıldık sana ben kesinlikle samimiyetine inanıyorum şüphen olmasın. :X İnşallah oy kullandığına pişman olmamışsındır. :F

Konuyu da kapatalım artık yoksa bu işin sonu karakolda bitecek. :F
Zaten her şey burda konuşulduğuna göre şunu söylememde bir sakınca olmasa gerek. :X @sokak sanati'na final konusunu görüp finalde juri olabilmek için uygun zamanım olduğu mesajını atmamayı düşündüm, evet. :X Ama kullandığım oylardan dolayı pişman değilim şu an. :)

Özürlerim nerde benim? @sokak sanati @Bully :bağır:

Zaten her şey burda konuşulduğuna göre şunu söylememde bir sakınca olmasa gerek. :X @sokak sanati'na final konusunu görüp finalde juri olabilmek için uygun zamanım olduğu mesajını atmamayı düşündüm, evet. :X Ama kullandığım oylardan dolayı pişman değilim şu an. :)

Özürlerim nerde benim? @sokak sanati @Bully :bağır:

Şaka yapıyorum ben tamamen biliyorsun.:D Sen söylemiştin aslında final için kullanırım anca diye ama ben unutmuşum.:D
Kaan'da jüri olmanı sıkıntı yapmıyor bence.:D

Bu sefer zorla özür dilettirdiğim doğrudur. :F Bunu kabul ediyorum. Ama sizin düşünmeniz gerekirdi bunu. Bak @Bully'nin daha dili bile varmıyor. Herhalde sorry- kusura bakma öyle böyle derken 10. alıntılamada dile getirecek Kanal D egolu şahıs. :ppp:

Bide Fox'a dil uzatırdın.:A Bak nasıl mütaviziyiz.:Z

Özür diliyorum Esra'cım. :) Seni üzdüysek, kırdıysak kusurumuza bakma. :) @dizi kolik
İşte Kanal D asaleti. :love1: Özürünü kabul ediyorum tabisi. :noworry:

Tamam ben yine borçlu çıkacağım anlaşılan.:F
Evet, zorla özür dileyen şahıs. :ppp:

@dizi kolik olayla ilgim yok ama ben de özür dilerim. :bhr:
Sen hiç konuşma bence Atacan. :kizgin: Şu an konuştuğumuz her şey sen ve sokak şeysinin başının altından çıktı. :bağır: Bir de olayla hiç ilgin yok gerçekten. Bravo. #ForumcakAlkışlıyoruz :ppp: