MusicSurvivor 2. Sezon | 9. Hafta

Benim en sevdiğim Yalın şarkısı Sonsuz Ol.

Ki Sen, Her Şey Sensin'den daha iyi bence.

Sertab Erener'i ihmal etme bence. Doğru seçimler yapılırsa bu saydığın isimler arasına girer rahatlıkla.
Sertab Erener`in finale çıkması zor Tarkan,Yalın varken.En iyi şarkısını bile kullansa şu ana kadarki oylamaları düşünüyorum da geçemez gibi,ama tabi onun da şansı var Sezen Aksu kadar.Bu 5`liyi büyük 5`lik olarak ayırabiliriz

Yarışma istediğim hızda gidiyor şu an @Bully

Survivor'dan sonra başlatacağım

@S.G.A.T. benim şarkımada yorum yap bakım nasıl
gerçi tahmin ediyorum bengü sevmiyorsun ama yinede
sorayım dedim😉😉
Genelde şarkılarımı pek dinlediğim bir isim.değil Bengü,bu hafta sen de gayet iddialı bir şarkıyla gelmişsin,ama bir çok şarkı bu hafta bayaa iyi,diğer şarkılara göre puanlamamda yer alacaktır

Fedai daha yeni yolladı

Az bile söyledim melun.
Bundan sonra biraz daha dikkat.
)))))

ayoll @Maskeli Fedai gündüz paylaşmadımı parçasını

parçayı buraya paylasınca özeldende racapı bildirmeleri neden zahmetli geliyor aynısını @mrt-06 da yapıyordu sen uyarmasaydın @Bully
Yahu Cengo zaten yarışmayı uzatmaya yer arıyor bu arkadaşlar da onun ekmeğine yağ sürüyorlar.

Bundan sonra sıkı takipçisi olacam bu konuların.

iyiki geri dönmüşüm bak yoksa tek kalıcaktın çünkü denizden sonra şuan ikimiz hızlanmak için acele ediyoruz daha ciddiye alıyoruz daha doğrusu

Kız sen her lafa atlamak zorunda mısın.
sen istedin geri dönmemi

iyiki geri dönmüşüm bak yoksa tek kalıcaktın çünkü denizden sonra şuan ikimiz hızlanmak için acele ediyoruz daha ciddiye alıyoruz daha doğrusu

sen istedin geri dönmemi
Ben mi? 😱 Dikkat ettiysen sana geri dönmen için hiç destek olmadım.