MusicSurvivor 2. Sezon | 8. Hafta

Hallettim onu Çiko. O site açılmadı ama farklı tekniklerle halledeceğiz.
bu akşam başlayalım cnm bukadar alıştığın yeter

zaten konu açıldıktan sonra şarkı gönderme süresi 1 gün cengo bile 1 gün süre veriyordu göndermeyenleri tehdit et bu akşam puanlama başlasın

Özgür göndermedi tek. oda foruma girer girmez gönderir.
Sonuçları Cumartesi açıklamak istiyorum. Pazar burada değilim o nedenle. Umarım aksilik olmaz.

Senden yine iyi puan bekliyorum, sen benden alıcan yine iyi puan büyük ihtimal.
@Çiğdem-
bu haftakı şarkını çok seviyorum sevdiğim bildiğim bir ceceli parçası yine iyi puan alıcaksın gibi görünüyor cnm 😉😉😉

sen benim parçama bakabildinmi yamalı tövbeler 🙂🙂🙂

Bence çok kötü bir seçim olmuş.
Şarkının normal halini de pek sevmem zaten. Bir de videoda konser versiyonu herhalde ses çok iyi gelmiyor kulağa.
cnm sen cover parçalar sevmiyorsun geçen yıl barış akarsudan anlamıştık zaten

cnm sen cover parçalar sevmiyorsun geçen yıl barış akarsudan anlamıştık zaten
Yok ya sevdiğim bir sürü cover var.

Mesela Duman'ın Her Şeyi Yak, Gönül gibi çok sevdiğim coverları da var.

Barış Akarsu'nun da Islak Islak'ını severim mesela. Yalnız cover yapılacaksa iyi yapılması lazım.

Devam ettirdiğine çok sevindim.Kısa bir sure sunucu olamayacağım @sokak sanati na kabul ettiği için çok ama çok teşekkurler

orjinalı aratmamalı bencede yanı bazıları bazı sanatçıların parçalarını rezil ediyorlar sen mustafa sandalı yakından bildiğinden
bize gidelim beyler parçasını bilirsin murat dalkılıç o parçayı seslendirmiş adam içine etmiş resmen ben sanatçı olsam mahkemeye veririm yapılıcaksa bencede orjinal parçayı rezil etmeden yapılmalı

O şarkının orijinalinin Mustafa Sandal'ın olduğunu bilmiyordum Murat Dalkılıç versiyonu iyiydi bence.