MusicSurvivor 2. Sezon | 7. Hafta

@efe Uyçak keyfimden yapmıyorum ya bunu yazarken ne kadar zorlanıyorum Allah bilir

Tatile şimdiden başlayalım o zaman.Ara bittikten sonra oylamadan başlarız

@efe Uyçak keyfimden yapmıyorum ya bunu yazarken ne kadar zorlanıyorum Allah bilir
geçmiş olsun umarım en kısa zamanda dönersin
dün @mrt-06 ile çözüm aıyordunuz bence şifreni admine ya da yöneticilerden birine ver iyileşince düzeltirsin tek tek kopyalamakla ya da yazmakla uğraşma

dün @mrt-06 ile çözüm aıyordunuz bence şifreni admine ya da yöneticilerden birine ver iyileşince düzeltirsin tek tek kopyalamakla ya da yazmakla uğraşma
Aynı şeyi diyecektim ben de ama şu 6 günlük arayı şimdi verelim @S.G.A.T.'nin dediği gibi. Ara sonrası @Cengo kendisi açıklasın, daha sonra ara vermeye gerek kalmaz.

Aynen @mrt-06 o zaman ara başlasın.Pazartesi ben açıklayım..Muhtemelen pazartesi ye kadar gelmem.Kendinize iyi bakın

Aynı şeyi diyecektim ben de ama şu 6 günlük arayı şimdi verelim @S.G.A.T.'nin dediği gibi. Ara sonrası @Cengo kendisi açıklasın, daha sonra ara vermeye gerek kalmaz.
Tatile şimdiden başlayalım o zaman.Ara bittikten sonra oylamadan başlarız
Aynen @mrt-06 o zaman ara başlasın.Pazartesi ben açıklayım..Muhtemelen pazartesi ye kadar gelmem.Kendinize iyi bakın
Bence Jüri olarak baba verebilirsin @Cengo
aaa 1 gün yoktum neler olmuş öyle 😱😱😱
@Cengo şu üye açıklıcak sonucları diyecekti ve o üyeye puanları yollayacaktık bukadar yanı cengonun kopyalayıp yapıştırmasına gerek yoktuki bizler cengoy attığımız puanları kopyalayıp sonucları açıklayacak kişiye yollayacaktık bukadar basit yani

ayy siz erkekler yanınızda bir kadın olmadan ne zaman birşey becerebiliceksiniz acaba

ayyy çıkarsana şu maxi single yi artık mustim ne bekliyorsun ayoll bu ayın 29 una kadar süren var çıkar şunu artık