MusicSurvivor 2. Sezon | 7. Hafta

geçmiş olsun umarım en kısa zamanda dönersin:) dün @mrt-06 ile çözüm aıyordunuz bence şifreni admine ya da yöneticilerden birine ver iyileşince düzeltirsin tek tek kopyalamakla ya da yazmakla uğraşma
Aynı şeyi diyecektim ben de ama şu 6 günlük arayı şimdi verelim @S.G.A.T.'nin dediği gibi. Ara sonrası @Cengo kendisi açıklasın, daha sonra ara vermeye gerek kalmaz. :)

Aynen @mrt-06 o zaman ara başlasın.Pazartesi ben açıklayım..Muhtemelen pazartesi ye kadar gelmem.Kendinize iyi bakın

Aynı şeyi diyecektim ben de ama şu 6 günlük arayı şimdi verelim @S.G.A.T.'nin dediği gibi. Ara sonrası @Cengo kendisi açıklasın, daha sonra ara vermeye gerek kalmaz. :)
geçmiş olsun umarım en kısa zamanda dönersin:) dün @mrt-06 ile çözüm aıyordunuz bence şifreni admine ya da yöneticilerden birine ver iyileşince düzeltirsin tek tek kopyalamakla ya da yazmakla uğraşma
Tatile şimdiden başlayalım o zaman.Ara bittikten sonra oylamadan başlarız:):)
Aynen @mrt-06 o zaman ara başlasın.Pazartesi ben açıklayım..Muhtemelen pazartesi ye kadar gelmem.Kendinize iyi bakın
Bence Jüri olarak baba verebilirsin @Cengo :bhr:
aaa 1 gün yoktum neler olmuş öyle 😱😱😱
@Cengo şu üye açıklıcak sonucları diyecekti ve o üyeye puanları yollayacaktık bukadar yanı cengonun kopyalayıp yapıştırmasına gerek yoktuki bizler cengoy attığımız puanları kopyalayıp sonucları açıklayacak kişiye yollayacaktık bukadar basit yani :A:A:A
ayy siz erkekler yanınızda bir kadın olmadan ne zaman birşey becerebiliceksiniz acaba :F:F:F

ayyy çıkarsana şu maxi single yi artık mustim ne bekliyorsun ayoll bu ayın 29 una kadar süren var çıkar şunu artık :F:F:F