aynen sona sakladığım şarkılarım daha iyiDaha iyi şarkıların var, bekliyoruz.
aynen sona sakladığım şarkılarım daha iyiDaha iyi şarkıların var, bekliyoruz.
Sadece yorum yaptım,illa olacak diye bir şey yoko zaman sonraki şarkıları görmeden elenmen yakın diye
yorum yapmayalım demi🙂
aynen sona sakladığım şarkılarım daha iyi
ayoll çocuktan yorum isteyen sensin cnm kendin kaşındınSadece yorum yaptım,illa olacak diye bir şey yok
@ozgur2113 az önceye kadar forumdaydı vermeden çıkmış belkide mobildir orasını bilemem tabi 🙂🙂🙂
neyi ne zaman yollucam cnm 🙂🙂🙂@Çiğdem- şunu ne zaman yollayacaksın ?
FinalYolundaSeninleyiz BegümYücetan
[HASHTAG]#Cigdemadimadimfinale[/HASHTAG]
Yanlış şeyi kopyalamışım düzelttim şimdineyi ne zaman yollucam cnm 🙂🙂🙂
çok yakında cnm zamanı en yakınlaşan üst düzey parçalarımdan biri şu haftaları inş atlatalımda önce 🙂🙂🙂
vay demek çiğdemadımadımfinale öylemi😉
#vadikizişampiyonlugavay demek çiğdemadımadımfinale öylemi😉
#vadikizişampiyonluga
Yok ya daha geçenlerde Çiğdem elnmeye filan diyordumyemi beni ya sen çiğdem birinci olsun istiyosun demi
Yok ya daha geçenlerde Çiğdem elnmeye filan diyordum
[HASHTAG]#Cigdemgohome[/HASHTAG]
Bengü'yü gerçekten finalde görmek isterim ama şarkı listene bağlı özelden atsana birbir karar ver o zaman bir favorin olmalı
ben değilim o favorin belli kim bakım söyle
atayım olur bakma kızdığıma ama ağla beni şarkısını erken kullandımBengü'yü gerçekten finalde görmek isterim ama şarkı listene bağlı özelden atsana bir
ben sana finalde dahil pilanlı şarkı listemi atayım cnm ama kesinlikle aramızda kalması şartıylaBengü'yü gerçekten finalde görmek isterim ama şarkı listene bağlı özelden atsana bir
Tabi ki de yok bunu sızdırmam bu önemliben sana finalde dahil pilanlı şarkı listemi atayım cnm ama kesinlikle aramızda kalması şartıyla
+1 [HASHTAG]#Cigdemgohome[/HASHTAG]Yok ya daha geçenlerde Çiğdem elnmeye filan diyordum
[HASHTAG]#Cigdemgohome[/HASHTAG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?