MusicSurvivor 2. Sezon | 6. Hafta

Madem bu hafta baya çekişmeli olacak, ben de en büyük kozlarımdan birini harcıyorum. Sezen Aksu'nun 1991 yılında seslendirdiği (ki çok iyidir), daha sonra da 2002 yılında Duman sayesinde yeniden patlamış olan Her Şeyi Yak ile bu hafta sizlerleyim. :D

😱
Ne kadar güçlü şarkılar olursa olsun Zirvede olması gereken bir şarkı bu.Tam puan yakışır Her Şeyi Yak`a:)
Yerinde olsam bu şarkıyla İlk 3`e giremezsem cidden yarışmadan çekilirdim.

😱
Ne kadar güçlü şarkılar olursa olsun Zirvede olması gereken bir şarkı bu.Tam puan yakışır Her Şeyi Yak`a:)
Yerinde olsam bu şarkıyla İlk 3`e giremezsem cidden yarışmadan çekilirdim.

2. hafta Aman Aman ile 3. olmuştum, o mantıkla bakınca Her Şeyi Yak ile de ilk üçü zorlamam lazım ama her şey mümkün. Çekilmeyi düşünmem ama, forumun takdiri buymuş derim. :)

Bu şarkıda her türlü zirvede olmalı.
bu forumun müzik zevkini anlamak uzaya çıkmaktan daha zor bence:F:F:F
en sevdiğim parçalardan biridir @xemrexxx 1.sezon barış akarsuyla bu parçayı koyup ilgi görmemişti barış akarsu en iyi seslendiren kişielrin bence basında geliyor bu parçayı benim için dumanda güzel seslendiriyor ama b parçaya komedi gibi 1 2 puanlar havada ucusmusdu yanı bu forumun müzik zevkiyle hiçbirşey belli olmuyor gerçekten daha önümüzde sıcak hüp örneğide var haha :F:F:F

bu forumun müzik zevkini anlamak uzaya çıkmaktan daha zor bence:F:F:F
en sevdiğim parçalardan biridir @xemrexxx 1.sezon barış akarsuyla bu parçayı koyup ilgi görmemişti barış akarsu en iyi seslendiren kişielrin bence basında geliyor bu parçayı benim için dumanda güzel seslendiriyor ama b parçaya komedi gibi 1 2 puanlar havada ucusmusdu yanı bu forumun müzik zevkiyle hiçbirşey belli olmuyor gerçekten daha önümüzde sıcak hüp örneğide var haha :F:F:F
Evet Hüp yarışma boyunca unutmayacak tarzda bir olay.Ya sese gerek yok klibi koy,O bile 7.olur normalde :D

Gökhan Özen'i destekliyorum diyorsanız Gökhan Özen - Aman Boşver yazıp ve 14 puan yazıp Cengo'ya yollayabilirsiniz. Popüler olana değil güzel olana oy verirsiniz umarım.

Oylama başlamadı dimi? O kadar çok etiket gelmiş ki takip edemedim. :X

Sezen'i destekliyorsanız birazdan yazacağım numarayı mesaj olarak yazıp boşluk bırakıp 14 yazıp 2277'e göndereceksiniz. Yalnız sadece Turkcell olanlar göndersin. :)