😱Madem bu hafta baya çekişmeli olacak, ben de en büyük kozlarımdan birini harcıyorum. Sezen Aksu'nun 1991 yılında seslendirdiği (ki çok iyidir), daha sonra da 2002 yılında Duman sayesinde yeniden patlamış olan Her Şeyi Yak ile bu hafta sizlerleyim.
😱
Ne kadar güçlü şarkılar olursa olsun Zirvede olması gereken bir şarkı bu.Tam puan yakışır Her Şeyi Yak`a
Yerinde olsam bu şarkıyla İlk 3`e giremezsem cidden yarışmadan çekilirdim.
Bu şarkıda her türlü zirvede olmalı.2. hafta Aman Aman ile 3. olmuştum, o mantıkla bakınca Her Şeyi Yak ile de ilk üçü zorlamam lazım ama her şey mümkün. Çekilmeyi düşünmem ama, forumun takdiri buymuş derim.
bu forumun müzik zevkini anlamak uzaya çıkmaktan daha zor benceBu şarkıda her türlü zirvede olmalı.
Evet Hüp yarışma boyunca unutmayacak tarzda bir olay.Ya sese gerek yok klibi koy,O bile 7.olur normaldebu forumun müzik zevkini anlamak uzaya çıkmaktan daha zor bence
en sevdiğim parçalardan biridir @xemrexxx 1.sezon barış akarsuyla bu parçayı koyup ilgi görmemişti barış akarsu en iyi seslendiren kişielrin bence basında geliyor bu parçayı benim için dumanda güzel seslendiriyor ama b parçaya komedi gibi 1 2 puanlar havada ucusmusdu yanı bu forumun müzik zevkiyle hiçbirşey belli olmuyor gerçekten daha önümüzde sıcak hüp örneğide var haha
ayoll kendimin 12.olmasını dert ediceğim yerde hüp ü dert eder oldum vlla kaç gündür onun derdinden kendime bakamadım hahahahEvet Hüp yarışma boyunca unutmayacak tarzda bir olay.Ya sese gerek yok klibi koy,O bile 7.olur normalde
13 puan veriyoruz cnm zaten 14 kişiyizGökhan Özen'i destekliyorum diyorsanız Gökhan Özen - Aman Boşver yazıp ve 14 puan yazıp Cengo'ya yollayabilirsiniz. Popüler olana değil güzel olana oy verirsiniz umarım.
yarın 18:00 şarkı gödnerme son tarihi 🙂🙂🙂Oylama başlamadı dimi? O kadar çok etiket gelmiş ki takip edemedim.
benden yine iyi puan alırsın galiba ben olmasam napardın acabaHer neyse
Sen de korumayacaksan kim koruyacak bizi Emre satış yapıyor Yıldız'a en yüksek oy veren kişiyi elemeye çalışıyor saftirik haberi yok.yarın 18:00 şarkı gödnerme son tarihi 🙂🙂🙂
benden yine iyi puan alırsın galiba ben olmasam napardın acaba
dedikodumu mu yapıyon @Çiğdem- teyzenleSen de korumayacaksan kim koruyacak bizi Emre satış yapıyor Yıldız'a en yüksek oy veren kişiyi elemeye çalışıyor saftirik haberi yok.
Ben bizzat söylüyorum ben gidersem tehlikeye bir adım daha düşersin söyleyeyim ama sen bilirsin Ki benim bu haftaki şarkımı seviyorsundur bence.dedikodumu mu yapıyon @Çiğdem- teyzenle
puanlamada görüşürüzBen bizzat söylüyorum ben gidersem tehlikeye bir adım daha düşersin söyleyeyim ama sen bilirsin Ki benim bu haftaki şarkımı seviyorsundur bence.
Ciddi söylüyorum kötü mü şarkı yoksa bilerek mi diyorsun.puanlamada görüşürüz
pek beğendiğim sömylenemez stratejik davranmazsam (yıldızı seviyin ne de olsa) işin zorCiddi söylüyorum kötü mü şarkı yoksa bilerek mi diyorsun.
Sen bilirsin Yıldız'ı düşünmen lazım derim ben dediğim gibi en yüksek puanlardan birini yitirmek istiyorsan at 1 puanı elepek beğendiğim sömylenemez stratejik davranmazsam (yıldızı seviyin ne de olsa) işin zor