MusicSurvivor 2. Sezon | 6. Hafta

@mrt-06 cnm ben sana tesadüfen tabikide 1 hafta iyi 1 hafta düşük verelek gelmişim bu haftaya kadar peki bu hafta sıra hangisinde:F

dur hatırlayalım 1.hafta yüksek vermişim
2.hafta düşük 3.hafta yüksek 4.hafta düşük
ve 5.hafta yüksek vermişim aaa 6.hafta şimdi sıra düşüğe gelmiş
:A:A:A

@mrt-06 cnm ben sana tesadüfen tabikide 1 hafta iyi 1 hafta düşük verelek gelmişim bu haftaya kadar peki bu hafta sıra hangisinde:F

dur hatırlayalım 1.hafta yüksek vermişim
2.hafta düşük 3.hafta yüksek 4.hafta düşük
ve 5.hafta yüksek vermişim aaa 6.hafta şimdi sıra düşüğe gelmiş
:A:A:A
Kız bu şarkı kötü mü? 😱 Beğenirsin bu hafta da diye düşünmüştüm. Hiç boğuk geldi sesi deme gayette güzel söylemiş minik serçemiz. :Z

Kız bu şarkı kötü mü? 😱 Beğenirsin bu hafta da diye düşünmüştüm. Hiç boğuk geldi sesi deme gayette güzel söylemiş minik serçemiz. :Z
2. ve 4. haftalar gibi bu parçayada hiç ısınamadım cnm 😳😳😳
çokkk dinledim ama parça beni ikna edemiyor diğer parçalarda duman dahil hepsi çok iyi şansına :F:F:F
son kez birde racapları dinleyip öyle karar vericem cnm ama fikrim değişmezsede üzülme haftaya sıra yüksek puan vermeme geliyor sıralama gereği haftaya çok beğenicem galiba sende neden böyle tuhaf bir oylama durumu oluştu anlam veremedim gerçekten:A:A:A

2. ve 4. haftalar gibi bu parçayada hiç ısınamadım cnm 😳😳😳
çokkk dinledim ama parça beni ikna edemiyor diğer parçalarda duman dahil hepsi çok iyi şansına :F:F:F
son kez birde racapları dinleyip öyle karar vericem cnm ama fikrim değişmezsede üzülme haftaya sıra yüksek puan vermeme geliyor sıralama gereği haftaya çok beğenicem galiba sende neden böyle tuhaf bir oylama durumu oluştu anlam veremedim gerçekten:A:A:A
:( Haftaya kalırsam Belalım'ı kullanıcam, beğenir misin? :A

:( Haftaya kalırsam Belalım'ı kullanıcam, beğenir misin? :A
elenmezsin cnm sezeni forum genel olarak beğeniyor 🙂🙂🙂

belalım güzelgibi görünüyor haftaya zaten herkeste bir genel düşma olur 2 li elemeler bitiyor belalımda sevdiğim bir parça haftaya iyi puan alabilirsin benden :A:A:A

Tam puanıma aday şarkılardan. :):)

Bu arada Ali Desidero'yu kullanmayı düşünüyor musun merak ettim. Benim açık ara en sevdiğim MFÖ şarkısı ama forumun sevmeyeceğinden çekinirsen de anlayabileceğim bir şarkı. :):)
Listemde var ama senin de dediğin gibi forumun seveceğini düşünmüyorum. Yine de kullanacağım. :D