ayy laf kabalığı yapma beğendinmi parçamı onu söylebu hafta baya zorlu olmuş 2 şarkıyı beğenmedim sadece biri 1 point 1i 3 point aldı
favorilerim sertab,mfö,bengü @ozgur2113 @vadikızı @hayret bi şey
@mrt-06 yı 40 yıllık sanatçının bu şarkısını seçtiği için ayrı kutluyorum.ss
tarkan da i,yi gelmş ama geçen haftadan sonra kaçıncı olur bilemem
musti ile gökhan özen alt alta @Çiğdem- @denizz19
neşe karaböcekle yalın da iyi bir point aldılar @Bully nin kozları tek tek gidiyor @gözlemci
canımcım tşk ederim😉bu kalpli smail sana gelsinbu hafta baya zorlu olmuş 2 şarkıyı beğenmedim sadece biri 1 point 1i 3 point aldı
neşe karaböcekle yalın da iyi bir point aldılar @Bully nin kozları tek tek gidiyor @gözlemci
söylemem pointler açıklanınca görayy laf kabalığı yapma beğendinmi parçamı onu söyle
bunuda beğen artık beeeee mustafanın daha 3 yıl önce damga vurmus parçası daha ne yapalım ayollsöylemem pointler açıklanınca gör
Kozlarımın biteceğini sanıyorsan yanılıyorsun daha efsaneleri sürmedim piyasaya.bu hafta baya zorlu olmuş 2 şarkıyı beğenmedim sadece biri 1 point 1i 3 point aldı
bu hafta yalını sadece benmi beğenemdim acaba yaaKozlarımın biteceğini sanıyorsan yanılıyorsun daha efsaneleri sürmedim piyasaya.
Yalın'ı ben de beğenmedim cidden Umarım elenmezsin,yazık olur yoksa @Bullybu hafta yalını sadece benmi beğenemdim acaba yaa
genel olarak hep iyi puanlar verdiğim bir şarkıcıydı şu ana kadar
ama bu ahfta hayretle dinliyorum ve tüm forum övgüler yağdırıyor bendemi sorun var diyorum dünden beridir dinliyorum bugünde çok dinledim allah allah hiçbir numarasını hala anlamış değilim bu hafta çok düşmüşsün bence 🙂🙂🙂
2 puancık mı sadecebu hafta baya zorlu olmuş 2 şarkıyı beğenmedim sadece biri 1 point 1i 3 point aldı
Çiğdemle ben alt altaysam Çiğdem'e 1 verdiysen bende 2 oluyorum
Burdayım
Sıkıntı yok Çiğdem'cim bak @Cengo da beğenmemiş tek değilsin.bu hafta yalını sadece benmi beğenemdim acaba yaa
genel olarak hep iyi puanlar verdiğim bir şarkıcıydı şu ana kadar
ama bu ahfta hayretle dinliyorum ve tüm forum övgüler yağdırıyor bendemi sorun var diyorum dünden beridir dinliyorum bugünde çok dinledim allah allah hiçbir numarasını hala anlamış değilim bu hafta çok düşmüşsün bence 🙂🙂🙂
görüyorum burda olduğunu bugün foruma girmedin onu soruyorum benÇiğdemle ben alt altaysam Çiğdem'e 1 verdiysen bende 2 oluyorum
Burdayım
Bence de bu şarkı çok daha iyiydi.hadi jenerik iyi olsa beğenicemde şarkının jeneriğide can alıcı eğil daha doğrusu jenerik kısmı neresi onuda anlamıs değilim herkesin beğenmesinede ayrı anlamıs değilim senin önerdiğin parça bu parçaya 100 basardı @Cengo