Gerçi geçen de finallik şarkı demiştik beklediğin kadar olmadı belli olmaz diyeceğim ama bu şarkı kesin ilgi görür. .ssBende parça bitmez. 😎
Beğenmemişsin.
Ahaha. O zaman beğendiğim Emre'nin şarkısıdır gece 1 miydi neydi tam hatırlamıyorum.
Gerçi geçen de finallik şarkı demiştik beklediğin kadar olmadı belli olmaz diyeceğim ama bu şarkı kesin ilgi görür. .ssBende parça bitmez. 😎
Beğenmemişsin.
O şarkının Aydilge yorumuna bayılıyorum ama Sezen Aksu yorumunu çok sevmedim. Kötü değil tabii yine de.
İnşallah.Gerçi geçen de finallik şarkı demiştik beklediğin kadar olmadı belli olmaz diyeceğim ama bu şarkı kesin ilgi görür. .ss
Ahaha. O zaman beğendiğim Emre'nin şarkısıdır gece 1 miydi neydi tam hatırlamıyorum.
Of onları mı aklında tutuyorsun. 😱 Sana pes diyorum başka bir şey demiyorum.İnşallah.
Geçen haftaki parçamı da beğenmemiştin bilerek yaptığını düşünmeye başlayacam artık.
Kinciliğim tuttu yine.
Anlaşıldı yine 1 puan gelecek senden.O şarkının Aydilge yorumuna bayılıyorum ama Sezen Aksu yorumunu çok sevmedim. Kötü değil tabii yine de.
Tutuyorum tabii beğen paylaştığım şarkıları.Of onları mı aklında tutuyorsun. 😱 Sana pes diyorum başka bir şey demiyorum.
Anlaşıldı yine 1 puan gelecek senden.
Benimki'yi yolla yaBenimki'yi paylaşmadım oh olsun çatla beter ol
Finale saklıyorum onu o şarkı şimdiden harcanır mı 😱Benimki'yi yolla ya
Dinlemedim daha ama geçen haftakinin tarzındaysa severim herhalde.@mrt-06 benim şarkımı nasıl buldun
Tamam daha olmayacak onlar istisnaydı zaten.Tutuyorum tabii beğen paylaştığım şarkıları.
Hareketli bu.Dinlemedim daha ama geçen haftakinin tarzındaysa severim herhalde.
Tamam daha olmayacak onlar istisnaydı zaten.
Şimdi seni etiketleyip mutlu oldun mu diyecektim. Aman taş attım da kolum mu yoruldu önemli değil.
normal şrtlarda zirveye oynaması gerekir benden yine çok iyi puan alırsın ama hüp parçasını beğenmeyen o kesim bu parçayıda beğenmezse sıkıntı yaşayabilirsin yine 2 parça tarz olarak birbirini andırıyor yanı bana göre bu haftanın ağır favorisisin kesinlikle ama hüp parçasını beğenmeyen kesim bunuda beğenmezse işte ozaman yine süpriz bir sıkıntı yaşama durumun oluşabilir cnm 🙂🙂🙂
kimi öpüyorsun kız @xemrexxx imi aaaa😱😱😱ve benim şarkım yine uzun düşünmeden sonra hareketleniyorum
kocaman kocaman öpüyorum
@denizz19 @Çiğdem- @Cengo @Maskeli Fedai @Bully @mrt-06 @xemrexxx
@Aserat @hayret bi şey @EFE UYSAL @ozgur2113 @Tzira @S.G.A.T. @OzaN
@Yakamoz-Asi @Reytinger @gözlemci @sokak sanati @Ahmad @Yiğitt @ABAY_06
@Prncss.. @batuhankaralar
yok bacım ben seni öpüyorum onlar benim öpmemi sevmezler şimdi