MusicSurvivor 2. Sezon | 6. Hafta

Bende parça bitmez. 😎

Beğenmemişsin. :)
Gerçi geçen de finallik şarkı demiştik beklediğin kadar olmadı belli olmaz diyeceğim ama bu şarkı kesin ilgi görür. .ss

Ahaha. :F O zaman beğendiğim Emre'nin şarkısıdır gece 1 miydi neydi tam hatırlamıyorum. :bilmem:

Gerçi geçen de finallik şarkı demiştik beklediğin kadar olmadı belli olmaz diyeceğim ama bu şarkı kesin ilgi görür. .ss

Ahaha. :F O zaman beğendiğim Emre'nin şarkısıdır gece 1 miydi neydi tam hatırlamıyorum. :bilmem:
İnşallah. :)

Geçen haftaki parçamı da beğenmemiştin bilerek yaptığını düşünmeye başlayacam artık. :):):):)

Kinciliğim tuttu yine. :F

İnşallah. :)

Geçen haftaki parçamı da beğenmemiştin bilerek yaptığını düşünmeye başlayacam artık. :):):):)

Kinciliğim tuttu yine. :F
Of onları mı aklında tutuyorsun. 😱 Sana pes diyorum başka bir şey demiyorum. :(

O şarkının Aydilge yorumuna bayılıyorum ama Sezen Aksu yorumunu çok sevmedim. Kötü değil tabii yine de. :)
Anlaşıldı yine 1 puan gelecek senden. :D

@OzaN @S.G.A.T. benim şarkıma yorum yapmadınız :D Tarkan-Öp

@Bully sende :T:
normal şrtlarda zirveye oynaması gerekir benden yine çok iyi puan alırsın ama hüp parçasını beğenmeyen o kesim bu parçayıda beğenmezse sıkıntı yaşayabilirsin yine 2 parça tarz olarak birbirini andırıyor yanı bana göre bu haftanın ağır favorisisin kesinlikle ama hüp parçasını beğenmeyen kesim bunuda beğenmezse işte ozaman yine süpriz bir sıkıntı yaşama durumun oluşabilir cnm 🙂🙂🙂