Biliyorum bu şarkısını, önceki haftalarda ortalama puanlar vermiştim Ceceli'ye ama bu hafta daha yüksek olacağı kesin. Artık iddialı parçalarla çıkacaksın galiba.
Evet artık öyle olacak.Biliyorum bu şarkısını, önceki haftalarda ortalama puanlar vermiştim Ceceli'ye ama bu hafta daha yüksek olacağı kesin. Artık iddialı parçalarla çıkacaksın galiba.
Çiğdem 2 çok iyi şarkısını kullandı ben daha hiç kullanmadım bu hafta kullanıyorum.
Ona sorarsak daha hiç iddialı parçasını kullanmamış.Çiğdem 2 çok iyi şarkısını kullandı ben daha hiç kullanmadım bu hafta kullanıyorum.
Aynen, aynen.Ona sorarsak daha hiç iddialı parçasını kullanmamış.
@Tzira Beni Yak'ı ne zaman kullancaksın ya da kullandın da ben mi unuttum, en sevdiğim Duman parçasıdır.
Ona sorarsak daha hiç iddialı parçasını kullanmamış.
@Tzira Beni Yak'ı ne zaman kullancaksın ya da kullandın da ben mi unuttum, en sevdiğim Duman parçasıdır.
Bildirim gelmedi maalesef.YouTube'da "Teoman - Aşk Kırıntıları" adlı videoyu izleyin - Teoman - Aşk Kırıntıları:
Aşk Kırıntıları - Teoman&Ayşegül İnci
@beyazsoy
@Bully @mrt-06 @xemrexxx @denizz19 @EFE UYSAL @Çiğdem- @gözlemci @vadikızı [USER=88600]@yigit_00 [USER=85611]@ozgur2113 @hayret bi şey @Maskeli Fedai @batuhankaralar @Billy Kane @Tzira @OzaN @Ahmad @sokak sanati @Reytinger @Yiğitt
@Harunnn60 @aserat54 @Yakamoz-Asi
@Prncss...l[/USER][/USER]
Diğerine göre daha iyi bir seçim gibi ama duruma göre yine gerilerde kalabilir bence.Bu hafta ilk paylaştığım şarkı değişime uğradı. Dön Çarem'in genele hitap etmeyeceğini düşündüğümden biraz daha bilindik bir şarkı olan Aman Boşver'e geçiş yapmaya karar verdim. Beğenip beğenmemek sizin elinizde ben kendimce iddialı bir şarkı sunduğumu düşünüyorum artık.
@gözlemci @Aserat @beyazsoy @Yakamoz-Asi @Bully @mrt-06 @xemrexxx @vadikızı @Çiğdem- @batuhankaralar @S.G.A.T. @ozgur2113 @sokak sanati @Maskeli Fedai @Prncss.. @OzaN @EFE UYSAL @ABAY_06 @Yiğitt @hayret bi şey @Reytinger ve diğerleri kim kaldı ezbere yazdım.
Yine çok iyi seçim. Fakat Bana Böyle Bakma bile zirveyi zorlamadıktan sonra çok iddialı tahminde bulunmak istemiyorum.YouTube'da "Teoman - Aşk Kırıntıları" adlı videoyu izleyin - Teoman - Aşk Kırıntıları:
Aşk Kırıntıları - Teoman&Ayşegül İnci
@beyazsoy
@Bully @mrt-06 @xemrexxx @denizz19 @EFE UYSAL @Çiğdem- @gözlemci @vadikızı [USER=88600]@yigit_00 [USER=85611]@ozgur2113 @hayret bi şey @Maskeli Fedai @batuhankaralar @Billy Kane @Tzira @OzaN @Ahmad @sokak sanati @Reytinger @Yiğitt
@Harunnn60 @aserat54 @Yakamoz-Asi
@Prncss...l[/USER][/USER]
Şansımı denemek istiyorum Gökhan Özen'in eski şarkılarından ve zamanının popüler şarkılarından kullanmamak olmazdı.Diğerine göre daha iyi bir seçim gibi ama duruma göre yine gerilerde kalabilir bence.
Yine çok iyi seçim. Fakat Bana Böyle Bakma bile zirveyi zorlamadıktan sonra çok iddialı tahminde bulunmak istemiyorum.
Keyfi Yolunda Aşkı Sonunda
Oha finallik şarkıyı kullanmışsın. 😱Keyfi Yolunda Aşkı Sonunda
Etiketlemiştim halbuki bildirim gitmemiş demek ki.
Bende parça bitmez. 😎Oha finallik şarkıyı kullanmışsın. 😱
Dün beğenmiştim paylaştığın mesajı ama dinlemedim telefonda olduğumdan dolayı.