Tzira
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 2,717
- Puanı
- 280
Çok fazla değil ama yükseldin. En yüksek puan 13, ona göre seninki ortalama sayılır.Ben yükseldim mi? Ceceli
Çok fazla değil ama yükseldin. En yüksek puan 13, ona göre seninki ortalama sayılır.Ben yükseldim mi? Ceceli
mustafama ne yaptın pekiBen de oylamamı yaptım. Şu şarkı güzeldi, bu şarkı kötüydü demek istemiyorum, herkesin fikri kendine sonuçta. Sadece geçen haftayla karşılaştırırsam birkaç isim hariç baya ilginç bir oylama yaptığımı söyleyebilirim.
Sanırım yükseldim bu haftaBen de oylamamı yaptım. Şu şarkı güzeldi, bu şarkı kötüydü demek istemiyorum, herkesin fikri kendine sonuçta. Sadece geçen haftayla karşılaştırırsam birkaç isim hariç baya ilginç bir oylama yaptığımı söyleyebilirim.
Kendi şarkılarını yazdığı için ve çocukken en sevdiğim sanatçı olduğu için. Beğenmedin tamam anladım.Sıladan sonra neden Gökhan Özen bi anlatsana.
Doğru tahmin.Sanırım yükseldim bu hafta
Kendi şarkılarını yazdığı için ve çocukken en sevdiğim sanatçı olduğu için. Beğenmedin tamam anladım.
Mustafa Sandal için haberim kötü, sevemedim şarkıyı bir türlü.mustafama ne yaptın peki
Allah razı olsunDoğru tahmin.
Mustafa Sandal için haberim kötü, sevemedim şarkıyı bir türlü.Ama benim gibi düşünmeyen bir sürü kişi vardır, bu hafta da rahat geçer diye düşünüyorum.
diğer mustafada eksik kalmasın bence sandal pekiÜzgünüm.Benim kulağıma göre değildi pek.
Alttaki 3'lüyü kötüledim yorumumda onlardan değil en azından.
kötü karaktermi benmi adı melek olan kötü karakter olurmu beBully ve vadikızı hikayedeki kötü karakterler önce gül dökerler sonra arkamızdan göbek atarlar.))))
vadikızı arkadan arkadanda forumdan gidersen ne olacağı belli olmazGökhan gitmez benim arkamda aslan gibi vadikızı var
@Tzira banada yorum yap bakım😉Çok fazla değil ama yükseldin. En yüksek puan 13, ona göre seninki ortalama sayılır.
kötü karaktermi benmi adı melek olan kötü karakter olurmu be
vadikızı arkadan arkadanda forumdan gidersen ne olacağı belli olmaz
söyleyeyimşakaaa
@Tzira banada yorum yap bakım😉
yaa çok azmı verdin banaAslında şarkı fena değildi ama gerilerde kaldı oylamada.
Ben de takılıyorum Kaan'ım, benim takılmam ağır oluyor biraz mesela @yatutarsa yazık çocuğa takılırken ne hakaretler ediyorum.Biraz takılayım dedim kanka ya.Verdiği örneğe bak.
Eleneceğini düşünmüyorum ben Sezen bu kadar erken gitmez ama Gökhan için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.
sorun yok qardaşım ben biliyorum seni 🙂 😉Ben de takılıyorum Kaan'ım, benim takılmam ağır oluyor biraz mesela @yatutarsa yazık çocuğa takılırken ne hakaretler ediyorum.
Bence elenecem ama hadi hayırlısı geçen haftaki parçama bile bir veren olmuştu.
@kaan955 Sen Sezen'i nasıl buldun? Umarım hem kulağına hem gönlüne hitap etmişizdir.
Olsun Yeniden'e verdiğin gibi 2 vericen diye korktum ortalama puanına da razıyız.Geçen haftaki gibi bi puan bekleme. Yarı yarıya düşmüş.@Bully
Mustafalardan nefret ediyorum.diğer mustafada eksik kalmasın bence sandal peki
Bana 1-2 verdiysen darılırım ama ben.Dediğim gibi 1-2 verdiğim şarkıları bile beğendim, bu yüzden benim için çok zor bir oylama oldu. Tekrar hatırlatayım da darılma falan olmasın.
ego yu sevmedin ozaman 😕😕😕Mustafalardan nefret ediyorum.
En azından 1 puan vermedim öyle diyeyim.yaa çok azmı verdin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?