vışşşhh @denizz19* şu an gerçekten gidebilirsin senin gitmeni çok istiyom şu anPuan Durumu:
1)MFÖ
2)Tarkan
3)Mustafa Ceceli
12)Neşe Karaböcek
13)Yıldız Tilbe
14)Gökhan Özen
vışşşhh @denizz19* şu an gerçekten gidebilirsin senin gitmeni çok istiyom şu anPuan Durumu:
1)MFÖ
2)Tarkan
3)Mustafa Ceceli
12)Neşe Karaböcek
13)Yıldız Tilbe
14)Gökhan Özen
Az bile o parçaya aslında ama bu hafta daha çok sevdiğim parçalar çıkınca biraz geriye düştü.Teşekkürler @mrt-06![]()
Oğlum son 2 kişi gidiyorvışşşhh @denizz19* şu an gerçekten gidebilirsin senin gitmeni çok istiyom şu an![]()
Bence de az ama neyse.Az bile o parçaya aslında ama bu hafta daha çok sevdiğim parçalar çıkınca biraz geriye düştü.![]()
yanına senide götürüyor görmüyormusunvışşşhh @denizz19* şu an gerçekten gidebilirsin senin gitmeni çok istiyom şu an![]()
İçten içe elemlendiğini tahmin ederek açıklama yapmak istedim. Yanılmamışım.Bence de az ama neyse.![]()
Tmm ama yine de öl senTeoman fazla benlik değil ya ister istemez gerilerde kalıyor kusura bakma.Bu şarkısı güzeldi ama yine gerilerde kaldı.
![]()
panaorma programım begümün açıklamaları gibi oluryanına senide götürüyor görmüyormusun![]()
@gözlemci 'nin puanları:
Duman-13
Yıldız Tilbe-12
MFÖ-11
Mustafa Sandal-10
Yalın-9
Manga-8
Bengü-7
Tarkan-6
Mustafa Ceceli-5
Teoman-4
Gökhan Özen-3
Sertab Erener-2
Sezen Aksu-1
Bakalım benim puanımı görünce sen ne yapacaksın.İçten içe elemlendiğini tahmin ederek açıklama yapmak istedim. Yanılmamışım.![]()
Sen Survivor Begüm'ü seviyon mu onu söyle bir kıyak geçerizpanaorma programım begümün açıklamaları gibi olur![]()