vışşşhh @denizz19* şu an gerçekten gidebilirsin senin gitmeni çok istiyom şu anPuan Durumu:
1)MFÖ
2)Tarkan
3)Mustafa Ceceli
12)Neşe Karaböcek
13)Yıldız Tilbe
14)Gökhan Özen
vışşşhh @denizz19* şu an gerçekten gidebilirsin senin gitmeni çok istiyom şu anPuan Durumu:
1)MFÖ
2)Tarkan
3)Mustafa Ceceli
12)Neşe Karaböcek
13)Yıldız Tilbe
14)Gökhan Özen
Az bile o parçaya aslında ama bu hafta daha çok sevdiğim parçalar çıkınca biraz geriye düştü.Teşekkürler @mrt-06
Oğlum son 2 kişi gidiyorvışşşhh @denizz19* şu an gerçekten gidebilirsin senin gitmeni çok istiyom şu an
Bence de az ama neyse.Az bile o parçaya aslında ama bu hafta daha çok sevdiğim parçalar çıkınca biraz geriye düştü.
yanına senide götürüyor görmüyormusunvışşşhh @denizz19* şu an gerçekten gidebilirsin senin gitmeni çok istiyom şu an
İçten içe elemlendiğini tahmin ederek açıklama yapmak istedim. Yanılmamışım.Bence de az ama neyse.
Tmm ama yine de öl senTeoman fazla benlik değil ya ister istemez gerilerde kalıyor kusura bakma. Bu şarkısı güzeldi ama yine gerilerde kaldı.
panaorma programım begümün açıklamaları gibi oluryanına senide götürüyor görmüyormusun
@gözlemci 'nin puanları:
Duman-13
Yıldız Tilbe-12
MFÖ-11
Mustafa Sandal-10
Yalın-9
Manga-8
Bengü-7
Tarkan-6
Mustafa Ceceli-5
Teoman-4
Gökhan Özen-3
Sertab Erener-2
Sezen Aksu-1
Bakalım benim puanımı görünce sen ne yapacaksın.İçten içe elemlendiğini tahmin ederek açıklama yapmak istedim. Yanılmamışım.
Sen Survivor Begüm'ü seviyon mu onu söyle bir kıyak geçerizpanaorma programım begümün açıklamaları gibi olur