2025 ❗️⚡️Büyük Final ⚡️❗️ | En Favori Güzel - Eda Ece vs Miray Daner

Hangi güzel En Favori Güzel 2025 olsun?

• Eda Ece

• Miray Daner

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
YouTube'dan Esma kısımları hoş oluyor. Tavsiye ederim şekerim.
Sen de Esma için izliyorsun demek :A

Aslında Hudutsuz izleyebileceğim bir diziydi ama o dönem Kendi Düşen Ağlamaz’ı izliyordum. Hudutsuz’un aksiyon dizisi olduğunu fark ettiğimde iş işten geçmişti :A

Sen de Esma için izliyorsun demek :A

Aslında Hudutsuz izleyebileceğim bir diziydi ama o dönem Kendi Düşen Ağlamaz’ı izliyordum. Hudutsuz’un aksiyon dizisi olduğunu fark ettiğimde iş işten geçmişti :A
Şansına küs o zaman diyelim şeker. :)

• Güldürdün
Reactions: Bully
Miray da yer aldığı diziler sayesinde buralara geldi :A Kuş Uçuşu ve Hudutsuz Sevda olmasaydı bu kadar destek almazdı :A

Demekki diğer yarısında başarılı olmuşsun :A

Yahu iki tıklamaya bakacaktı. İlla bi drama yapacaksınız :A

Bence ne kadar büyük konulursak konuşalım değişen bir şey olmaz :A

Alina Boz ile karşılaşınca bizde Miray Daner için aynısını düşünmüştük :A
Her iki isim için de aynı şeyi söyleyebiliriz. Ben sadece Kuş Uçuşu’nun ilk sezonunu izledim ve objektif bir şekilde Miray Daner’in daha güzel olduğunu düşünüyorum. Hatta “daha güzel” demeyeyim, Eda Ece’yi güzel bile bulmuyorum çünkü. :A O yüzden kendisinin torpilli olma olasılığı daha yüksek benim için. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully
Şansına küs o zaman diyelim şeker. :)
Şeker derken? :A @Bully daha önce benzer hitap alıyordu.
------

Her iki isim için de aynı şeyi söyleyebiliriz. Ben sadece Kuş Uçuşu’nun ilk sezonunu izledim ve objektif bir şekilde Miray Daner’in daha güzel olduğunu düşünüyorum. Hatta “daha güzel” demeyeyim, Eda Ece’yi güzel bile bulmuyorum çünkü. :A O yüzden kendisinin torpilli olma olasılığı daha yüksek benim için. :A
Alina Boz - Miray Daner eşleşmesinde de Miray demişsin. Banada seninki torpilli gibi :A

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: dreamy and Bully
İki isim için de aynı şeyi söyleyebiliyorsan tamam o zaman :A

Eda’ya bildiğin gıcık oluyormuşsun :A

• İlginç
Reactions: dreamy
------

Alina Boz - Miray Daner eşleşmesinde de Miray demişsin. Banada seninki torpilli gibi :A
Yoo değil, Miray Daner baştan beri benim favorilerimden biriydi. :A Alina Boz’un yüzü çocuksu geliyor artık bana. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
İki isim için de aynı şeyi söyleyebiliyorsan tamam o zaman :A

Eda’ya bildiğin gıcık oluyormuşsun :A
Gıcık değildim ama haksız yere finale çıktığı için artık gıcığım diyebilirim. :A O kadar güzeller varken. Neyse Hande Erçel’in final turlarını görmediği bir etkinliği çok da ciddiye almamak gerek. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
@xemrexxx o profilde paylaştığın mesaj Bully için saha uygun sanki :A
Gerçekler :A O mesajı aldım üzerime gitti :Z
------

Gıcık değildim ama haksız yere finale çıktığı için artık gıcığım diyebilirim. :A O kadar güzeller varken. Neyse Hande Erçel’in final turlarını görmediği bir etkinliği çok da ciddiye almamak gerek. :A
Kura şansı Eda’nın yanındaydı, bu doğru :A Ama haksız yere finale çıktı diyemeyiz, rakiplerini eledi sonuçta :A

Hande Erçel de Aslı Enver’i eleyebilirdi bazı oylar gelseydi. Kıl payı durum oldu. Aslı’yı elese final turlarını görürdü, şans faktörü işte naparsın.

• Güldürdün
  • Üzücü
Reactions: dreamy and Dosi
Konuş konuş. Yüzlerine çarp. Acıma sakın. 😂 Bütün gün diss yedim savunduğum için.
Arada bende yapıyorum ama az bir şekilde. Denk gelmemişsindir. :)

• Güldürdün
Reactions: dreamy and Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and TenTen