Emre Ozansoy
Moderatör
Hudutsuz'u bırakalı çok oldu, Deniz Can Aktaş'ı bırakamıyorum.
Hudutsuz'u bırakalı çok oldu, Deniz Can Aktaş'ı bırakamıyorum.
Ha, şimdi anlaşıldıHudutsuz'u bırakalı çok oldu, Deniz Can Aktaş'ı bırakamıyorum.![]()
Deniz Can Aktaş sevdamız hudutsuz.Ha, şimdi anlaşıldı
Hudutsuz fanlığı geride kaldı deyip diziyi izlemeye devam ediyordun, meğersem Deniz Can Aktaş’ı bırakamıyormuşsun![]()
YouTube'dan Esma kısımları hoş oluyor. Tavsiye ederim şekerim.
Sen de Esma için izliyorsun demekYouTube'dan Esma kısımları hoş oluyor. Tavsiye ederim şekerim.
Şansına küs o zaman diyelim şeker.Sen de Esma için izliyorsun demek
Aslında Hudutsuz izleyebileceğim bir diziydi ama o dönem Kendi Düşen Ağlamaz’ı izliyordum. Hudutsuz’un aksiyon dizisi olduğunu fark ettiğimde iş işten geçmişti![]()
Miray da yer aldığı diziler sayesinde buralara geldiKuş Uçuşu ve Hudutsuz Sevda olmasaydı bu kadar destek almazdı
![]()
Her iki isim için de aynı şeyi söyleyebiliriz. Ben sadece Kuş Uçuşu’nun ilk sezonunu izledim ve objektif bir şekilde Miray Daner’in daha güzel olduğunu düşünüyorum. Hatta “daha güzel” demeyeyim, Eda Ece’yi güzel bile bulmuyorum çünkü.Demekki diğer yarısında başarılı olmuşsun
Yahu iki tıklamaya bakacaktı. İlla bi drama yapacaksınız
Bence ne kadar büyük konulursak konuşalım değişen bir şey olmaz
Alina Boz ile karşılaşınca bizde Miray Daner için aynısını düşünmüştük![]()
Şeker derken?Şansına küs o zaman diyelim şeker.![]()
Alina Boz - Miray Daner eşleşmesinde de Miray demişsin. Banada seninki torpilli gibiHer iki isim için de aynı şeyi söyleyebiliriz. Ben sadece Kuş Uçuşu’nun ilk sezonunu izledim ve objektif bir şekilde Miray Daner’in daha güzel olduğunu düşünüyorum. Hatta “daha güzel” demeyeyim, Eda Ece’yi güzel bile bulmuyorum çünkü.O yüzden kendisinin torpilli olma olasılığı daha yüksek benim için.
![]()
İki isim için de aynı şeyi söyleyebiliyorsan tamam o zamanHer iki isim için de aynı şeyi söyleyebiliriz. Ben sadece Kuş Uçuşu’nun ilk sezonunu izledim ve objektif bir şekilde Miray Daner’in daha güzel olduğunu düşünüyorum. Hatta “daha güzel” demeyeyim, Eda Ece’yi güzel bile bulmuyorum çünkü.O yüzden kendisinin torpilli olma olasılığı daha yüksek benim için.
![]()
Yoo değil, Miray Daner baştan beri benim favorilerimden biriydi.Şeker derken?@Bully daha önce benzer hitap alıyordu.
------
Alina Boz - Miray Daner eşleşmesinde de Miray demişsin. Banada seninki torpilli gibi![]()
Şeker gibi çocuğum ondanŞeker derken?@Bully daha önce benzer hitap alıyordu.
------
Alina Boz - Miray Daner eşleşmesinde de Miray demişsin. Banada seninki torpilli gibi![]()
@xemrexxx o profilde paylaştığın mesaj Bully için daha uygun sankiŞeker gibi çocuğum ondanŞarkısı da vardı hatta
![]()
Gıcık değildim ama haksız yere finale çıktığı için artık gıcığım diyebilirim.İki isim için de aynı şeyi söyleyebiliyorsan tamam o zaman
Eda’ya bildiğin gıcık oluyormuşsun![]()
Niye unutayım 1 oy 1 oydurVurun yüzlerine böyle gerçekleri iṣte oh![]()
------
Sen sanki oylamayı unutsan da olur gibi geldi bana.
Gerçekler@xemrexxx o profilde paylaştığın mesaj Bully için saha uygun sanki![]()
Kura şansı Eda’nın yanındaydı, bu doğruGıcık değildim ama haksız yere finale çıktığı için artık gıcığım diyebilirim.O kadar güzeller varken. Neyse Hande Erçel’in final turlarını görmediği bir etkinliği çok da ciddiye almamak gerek.
![]()
Konuş konuş. Yüzlerine çarp. Acıma sakın. 😂 Bütün gün diss yedim savunduğum için.Her iki isim için de aynı şeyi söyleyebiliriz. Ben sadece Kuş Uçuşu’nun ilk sezonunu izledim ve objektif bir şekilde Miray Daner’in daha güzel olduğunu düşünüyorum. Hatta “daha güzel” demeyeyim, Eda Ece’yi güzel bile bulmuyorum çünkü.O yüzden kendisinin torpilli olma olasılığı daha yüksek benim için.
![]()
Arada bende yapıyorum ama az bir şekilde. Denk gelmemişsindir.Şeker derken?@Bully daha önce benzer hitap alıyordu.
Bir erkek bir erkeğe onu deyince biraz garip geldi onu demeye çalıştımKonuş konuş. Yüzlerine çarp. Acıma sakın. 😂 Bütün gün diss yedim savunduğum için.
Arada bende yapıyorum ama az bir şekilde. Denk gelmemişsindir.![]()
Biliyorum. Bende öyle konuşmayı sevmem. Gıcıklık olsun diye nadiren söylerim.Bir erkek bir erkeğe onu deyince biraz garip geldi onu demeye çalıştım![]()
@Bully ’nin hoşuna gittiBiliyorum. Bende öyle konuşmayı sevmem. Gıcıklık olsun diye nadiren söylerim.Benim karşımda dense ağzına kürekle vururum.
![]()
Biliyorum. Bende öyle konuşmayı sevmem. Gıcıklık olsun diye nadiren söylerim.Benim karşımda dense ağzına kürekle vururum.
![]()
Kirli oyunlarınıza beni alet etmeyin@Bully ’nin hoşuna gitti![]()