Yapmıştır tabi çünkü o deniz
Herıld yani benden başka o lafa takan varmı kıymetimi bil bence
Yapmıştır tabi çünkü o deniz
Herıld yani benden başka o lafa takan varmı kıymetimi bil bence
Ona göre puanlari degistirin sayin yarismacilar yoksa Efe sizi gececek@denizz19 bu haftayı geçersem, haftaya zirveye oynayacak şarkıyla geliyorum, çok sevdiğin bir şarkıdır diye düşünüyorum.
Bekliyoruz@denizz19 bu haftayı geçersem, haftaya zirveye oynayacak şarkıyla geliyorum, çok sevdiğin bir şarkıdır diye düşünüyorum.
Gördüm yaniNe zaman geldi ki.
Çok beklersin.Ona göre puanlari degistirin sayin yarismacilar yoksa Efe sizi gececek
cnm yabancı şarkıcılar genel olarak sevilmiyor ve 2 li elemede çok güclü bir parça seçmen gerekirken zayıf seçmişsin malesef yabancı müzik kulağım olmasına rağmen bende beğenemedim bu haftayı tltırmısın bilmiyorum ama atlatırsan büyü başarı bence 🙂🙂🙂Sen de beğenmediysen kesin gittik bu hafta. :/
bu sezon yarışmak çok önemli değil senin için sen yarışmaya göz koymuşsun kaç defa almaya çalıştın ama başaramadınYani ben finale çıkabilecek miyim
sen hala konuşuyon mu ağzına odunla vurmalı artıkbu sezon yarışmak çok önemli değil senin için sen yarışmaya göz koymuşsun kaç defa almaya çalıştın ama başaramadın
allah gözünü oyursun vlla geçen yıl paranla yarışmayı kazandın ama gözün doymuyor bu sefer dahada uçtun kazanmayı falan boş verdin direk yarışmanın formatına çökmeye çalısıyorsun almaya çalıstın bir kaç kez
neden konuşmucakmışım beesen hala konuşuyon mu ağzına odunla vurmalı artık
inş cnm geçen hafta gibi iyi bir yer olsa tabikide çok güzel olur ama şu haftalar turu geçmem yeterli henüz zirve parçalarımı saklıyorum çünkü turu geçsem sıralama önemli değil henüz 🙂🙂🙂@Çiğdem- Bu hafta ilk 5'e girersin gibime geliyor.
Geçen sezon kalitenin adresiyle şampiyon oldum hakkımla şampiyon oldum. Bu sezonda iddialı olarak katıldım yarışa şansımıza gittiğimiz yere kadar.bu sezon yarışmak çok önemli değil senin için sen yarışmaya göz koymuşsun kaç defa almaya çalıştın ama başaramadın
allah gözünü oyursun vlla geçen yıl paranla yarışmayı kazandın ama gözün doymuyor bu sefer dahada uçtun kazanmayı falan boş verdin direk yarışmanın formatına çökmeye çalısıyorsun almaya çalıstın bir kaç kez
Geçen sezon kalitenin adresiyle şampiyon oldum hakkımla şampiyon oldum. Bu sezonda iddialı olarak katıldım yarışa şansımıza gittiğimiz yere kadar.
@Cengo adaletli olan her sonuca razıyız yeterki adaletli olsun🙂@Çiğdem- bu hafta bence düşüş yaşayacaksın
yalından başarılı buldum gökhanı bu haftayı benim gözümde sen kazandın en azından @Bully a karşı kazandınKaşlarımı çatarım vazifemi yaparım.
Senin gözünün benim için bir önemi yok.yalından başarılı buldum gökhanı bu haftayı benim gözümde sen kazandın en azından @Bully a karşı kazandın
vericeğim puanların önemi var amaSenin gözünün benim için bir önemi yok.
Şuana kadar bana Bully'den hep daha yüksek verdin hakettiğimi düşünüyorum senin sevdiğin parçaları sunuyorum hep.yalından başarılı buldum gökhanı bu haftayı benim gözümde sen kazandın en azından @Bully a karşı kazandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?