hayret bi şey
Emekli
Güzel şarkı yinede Ben senin Ferhat Göçer'i seçmeni bekliyordum bu sezon.Sağlık olsun elimizde bu vardı
Kimle yapacan kulisi kottirikle mi
Güzel şarkı yinede Ben senin Ferhat Göçer'i seçmeni bekliyordum bu sezon.Sağlık olsun elimizde bu vardı
Neden olmasınSağlık olsun elimizde bu vardı
Ferhat Göçer sevilmezdi yaGüzel şarkı yinede Ben senin Ferhat Göçer'i seçmeni bekliyordum bu sezon.
Eleyin
Peki, madem öyle istiyorsun eleriz.Ferhat Göçer sevilmezdi ya
Eleyin
Bundan sonra oyunu kuralına göre oynayacağım bendePeki, madem öyle istiyorsun eleriz.
Bence en iddialılarından birisi olurduFerhat Göçer sevilmezdi ya
Eleyin
Kuralına göre oynasan nolur şarkıcının kapasitesi belli.Bundan sonra oyunu kuralına göre oynayacağım bende
Oy kullanırkenKuralına göre oynasan nolur şarkıcının kapasitesi belli.
Yarışmadan atmalı seni resmen şike yapacağını ima ediyorsun.Oy kullanırken
Beğenmedim şarkını diğer şarkıların gölgesinde kalacak napimYarışmadan atmalı seni resmen şike yapacağını ima ediyorsun.
Tamam ne halin varsa gör yine geçen haftaki gibi hüsrana uğradığınla kalacan.Beğenmedim şarkını diğer şarkıların gölgesinde kalacak napim
Sanmam ya.çoğu çok önemli şarkıcılar.Onlarda şarkı bitmeez2 li elemeler bitince 7. hafta bukadar iddalı parçalar zaten göremezsin
bir çok düşük parçalar sıralanıcak bence
Haftanın modasına sen de uymuşsun.Çok güzel şarkı da ama herkes güzel.Kim elenecek bilemiyorum.Normalde ilk 5 rahat olur ama Unutursun`la.
Sevdiğim bir şarkı.Bir çok yapımda da kullanılmıştıYine süper bir şarkı Dizi müziklerinden gidiyorsun.
Eleyemeyiz onu ya ne kadar fırıldak bir insan olduğunu biliyorsun.
Sen hangi şarkıyla geliyorsun Atacanim?Eleyemeyiz onu ya ne kadar fırıldak bir insan olduğunu biliyorsun.
@sokak sanati hastagını beğenmedin mi?
Serhancığım yarın paylaşıcam umarım beğenirsiniz.Sen hangi şarkıyla geliyorsun Atacanim?
Herkes iyi ona göre bir seçim yapSerhancığım yarın paylaşıcam umarım beğenirsiniz.