MusicSurvivor 2. Sezon | 5. Hafta

O işler senin uzmanlık alanına giriyor benim amacım iki lafın belini kırmak. :A
He he bu zamana kadar konuşma şimdi iki lafın belini kır yemezler güzelim :A

Gökhanın her şarkısını beğenirim ama bunu pek beğenmedim ama kötüde diyemem :)
Bence can kulağıyla dinle hoşuna gidecektir. Bu şarkı Gökhan Özen'e ödül getirmiş şarkılardan biridir. :)

Sevindim Gökhan'ı beğenmemene. :A
Eksilerin artıyor :A

Bence can kulağıyla dinle hoşuna gidecektir. Bu şarkı Gökhan Özen'e ödül getirmiş şarkılardan biridir. :)

Sana ne arkadaşım Neşe'yi severim ben. :A

Senden gelecek eksiler bana işlemez. :A

Garibim şarkısını beğendirmeye çalışıyor. :F

Yok valla gideri yok :) diğer tüm parçalara göre belli olur ama hani o aramazsan arama veya diğeri gibi olamaz :=)

Tam elenmelik bir şarkı bence :A
Ağzından bal damlıyor bu hafta eleyelim o zaman hoş kalabilir zaten pek iddialı bir şarkıcı değil final şarkısı Civciv olacakmış. :F

@denizz19 şimdide sen bunları sustur bence çünkü bu seferde sana karşı aklım kurcalanıyor ben parçanı beğenmiştim ama bu arkadaşların yorumu sayesinde tekrar bir dinle çiğdem diyorum şuan kendi kendime :A:A:A

Kavrulduk güzel parçadır severim elemem seni :A

Civciv diye şarkımı olur :A Tavukları pişirmişem bile daha iyi ondan :A
Civcivler pislesin suratına senin :F Bully :A

Sana ne arkadaşım Neşe'yi severim ben. :A

Senden gelecek eksiler bana işlemez. :A

Garibim şarkısını beğendirmeye çalışıyor. :F
Beğendirmeye çalışmıyorum reklam yapıyorum :A

Yok valla gideri yok :) diğer tüm parçalara göre belli olur ama hani o aramazsan arama veya diğeri gibi olamaz :=)
Sağlık olsun o zaman :D

@denizz19 şimdide sen bunları sustur bence çünkü bu seferde sana karşı aklım kurcalanıyor ben parçanı beğenmiştim ama bu arkadaşların yorumu sayesinde tekrar bir dinle çiğdem diyorum şuan kendi kendime :A:A:A
Şimdi tekrardan dinledim @denizz19 şarkını 10 üzerinden puanlarsam eğer 10/4 , Bu arada Çiğdem ara karıştırıcılık yapıp denizi üzerimize salma lütfen :D

Hadi ordan bu kot kafa seni yeşil gözlü falan diye kandırıyor hep bu hafta da yüksek veririrsin. :F

Senin kafan her kurcalandığında şuna bak geçer :A

fft267_mf2187814.Jpeg

Şimdi tekrardan dinledim @denizz19 şarkını 10 üzerinden puanlarsam eğer 10/4 , Bu arada Çiğdem ara karıştırıcılık yapıp denizi üzerimize salma lütfen :D
Dediğim gibi sağlık olsun herkes beğenecek ya da beğenmeyecek diye bir kural yok. :)

Hadi ordan bu kot kafa seni yeşil gözlü falan diye kandırıyor hep bu hafta da yüksek veririrsin. :F
Ne kandıracağım onun yeşil gözlüsü :A

yalnız @Bully a civcivler pislesin suratına mesajın kırıze soktu beni vlla bukadar gülmemiştim bugün hiç ahhahahah:F:F:F
Sen söyle Çiğdemcim Civciv güzel değil mi :D

Dediğim gibi sağlık olsun herkes beğenecek ya da beğenmeyecek diye bir kural yok. :)

Ne kandıracağım onun yeşil gözlüsü :A

Sen söyle Çiğdemcim Civciv güzel değil mi :D
çok kaliteli bir parçadır ama bu forum üyelerinin gökhanı finae çıkarıcağını sanmıyorum keşke bayan üyeler daha fazla olsaydı yarışmada bir ben seni kurtaramam vlla:F:F

çok kaliteli bir parçadır ama bu forum üyelerinin gökhanı finae çıkarıcağını sanmıyorum keşke bayan üyeler daha fazla olsaydı yarışmada bir ben seni kurtaramam vlla:F:F
Aynen canım ben seni sen beni düşünebiliriz Emre de beni düşünmeli bence asıl düşmanları elemeliyiz. :A