MusicSurvivor 2. Sezon | 5. Hafta

beni ms konularına etiketlemeyin zaten acılıyım.ss

Sanmam ya.çoğu çok önemli şarkıcılar.Onlarda şarkı bitmeez:):)
@S.G.A.T. cnm evet çok iyi şarkıcılar var bunlardan biride mustafa sandal
geniş parça havuzu olanlar var bunlardan biride yine mustafa sandal tarkandan sonra en geniş parça havuzu var yanı bu yarışmada iddalı 5-6 kişi var onlardan biride benim tabi elenirmiyim elenmeyizmiyim orası belli değil ama yarışmayı kazanıcak 5-6 kiinin içinde mustafa herzaman kendine yer bulur, bana göre doğru kullanırsan teomanda o iddalı listeye girer teomanında çok iddalı parçaları var 4 haftada hep 10 üstü vermişim zaten
hak eden kazansın asıl önemlisi orası:bhr::bhr::bhr:

@batuhankaralar yine iyi puan alıcaksın benden öncekı parçanı ben bile beğenmemiştim iyi yapmışsın değiştirmekle😉😉😉

Son düzenleme:
geniş parça havuzu olanlar var bunlardan biride yine mustafa sandal tarkandan sonra en geniş parça havuzu var yanı bu yarışmada iddalı 5-6 kişi var onlardan biride benim tabi elenirmiyim elenmeyizmiyim orası belli değil ama yarışmayı kazanıcak 5-6 kiinin içinde mustafa herzaman kendine yer bulur, bana göre doğru kullanırsan teomanda o iddalı listeye girer teomanında çok iddalı parçaları var 4 haftada hep 10 üstü vermişim zaten

@batuhankaralar yine iyi puan alıcaksın benden öncekı parçanı ben bile beğenmemiştim iyi yapmışsın değiştirmekle😉😉😉

Geniş parça havuzu açısından şu an yarışmadaki en şanslı isim Sezen Aksu, neredeyse 40 senelik müzik kariyeri var kadının. :D

Bu arada ben de bu hafta daha yeni bir şarkıyla katılıyorum ve peşisıra vereceğiniz 1 puanları bekliyorum. :)

Geniş parça havuzu açısından şu an yarışmadaki en şanslı isim Sezen Aksu, neredeyse 40 senelik müzik kariyeri var kadının. :D

Bu arada ben de bu hafta daha yeni bir şarkıyla katılıyorum ve peşisıra vereceğiniz 1 puanları bekliyorum. :)

cnm zaten 6-7 kişi diyoruz iddalı şarkıcılar diye sezen yıldız onların içinde var tabikide daha olanlarda var 🙂🙂🙂

sen severmisin kavrulduk parçasını :A:A:A

cnm zaten 6-7 kişi diyoruz iddalı şarkıcılar diye sezen yıldız onların içinde var tabikide daha olanlarda var 🙂🙂🙂

Dinlemedim daha. :D

Fena değil gibi, ama herkes çok iddialı olduğu ve şarkıların bazıları hala belli olmadığı için pek bir şey diyemem. :) @Çiğdem-
şimdi gördüm mesajını gözümden kaçmış :F:F:F

Dinlemedim daha. :D
sanırım 3 grup var forumda manga mfö ve duman üçüde ilk 4 haftada pek ilgi görmemiş gibi görünüyor manganın çok üst düzey parçaları bile son sıralarda yer aldı forudma yabancı şarkıcılardan sonra grup'larada pek iyi gözle bakılmıyor anlaşılan:F:F:F

Son düzenleme:

sanırım 3 grup var forumda manga mfö ve duman üçüde ilk 4 haftada pek ilgi görmemiş gibi görünüyor manganın çok üst düzey parçaları bile son sıralarda yer aldı forudma yabancı şarkıcılardan sonra grup'larada pek iyi gözle bakılmıyor anlaşılan:F:F:F
İlk iki hafta iyi gidiyordum da sonradan çuvalladım ben. :D Ayrıca bence Manga bu hafta en iyi şarkısıyla gelmiş, ilk üçte olmalı. Ama bence forumda gruplardan çok rock müzik pek sevilmiyor. :D

İlk iki hafta iyi gidiyordum da sonradan çuvalladım ben. :D Ayrıca bence Manga bu hafta en iyi şarkısıyla gelmiş, ilk üçte olmalı. Ama bence forumda gruplardan çok rock müzik pek sevilmiyor. :D
aaa ilk 2 hafta bende idare eder puanlar vermiştim sana ama son 2 haftadır bende beğenemedim diğer parçalar kötü osla arada kaynayabilirdin cnm ama son 2 haftadır çok iyi geliyor şarkıcılar
ama bu hafta olan parçanı son 2 haftaya göre ben iyi buldum😉😉😉

cnm ilk 2 hafta çok başarılıydın son 2 hafta çok çekişmeli olunca az gölgede kaldın halıyle 4.hafta ortalarda kahve yudumlarsın demiştim bu haftada bol köpüklü bir kahve yap kurul orta koltuğa iç afiyetle cnm
:F:F:F

cnm ilk 2 hafta çok başarılıydın son 2 hafta çok çekişmeli olunca az gölgede kaldın halıyle 4.hafta ortalarda kahve yudumlarsın demiştim bu haftada bol köpüklü bir kahve yap kurul orta koltuğa iç afiyetle cnm
:F:F:F
elenmezsin diyosun yani inşallah cnm ya
üff hep orta koltuktayım önlere ne zaman geçecem ben:F

bana göre tabi elenme riski bile yaşamazsın ama bu haftada ilk 5 görmekte zor yine listenin ne kıcında nede basında olursun cnm sitresin olmaz en azından :A:A:A
doğruda biraz daha yukarıda olmak istiyorum ama şarkılarda
kararsız kalıyorum hangisi önce hangisi sonra beni stres eden o
ya:F

doğruda biraz daha yukarıda olmak istiyorum ama şarkılarda
kararsız kalıyorum hangisi önce hangisi sonra beni stres eden o
ya:F
aaa öyle olmaz işte önceden bir liste olusturucaksın ben daha yarışma başlamadan 15 parçamıda olusturdum her haftaya koyucak şekilde zaman zaman dğeişiklik yapsamda koyucağım parçalar hazır sende listeni olusturmalısın 6. hafta ile birlikte 15.haftada dahil her haftaya koyucağın parçaları olustur listeni yap cnm öyle her hafta ne koyucam diye olmaz :F:F:F