MusicSurvivor 2. Sezon | 5. Hafta Sonuçları

@Cengo 6. haftayı hemen açarım diyordun yanlış hatırlamıyorsam. :D

Daha önce de dediğim gibi Nil favorilerim arasındaydı ama böyle zorlu bir haftada yanlış seçim yaptın Emre neyse sağlık olsun. :( @Billy Kane
Aynen Survivor bittikten sonra açacağım.Yani yarına bırakmayacağım :D

ayoll ben ilk 5 haftayı güclü parça koymadan geçirdim oyüzden turu geçmem yetyor sıralama önemli değil azıcık bir güçlü indir i koymuştm oda final puanı getirdi zaten ben ilk 5 haftayı tm istediğim gibi geçirdim
:A:A:A
iddaalı koydukça elenmeye yaklaşıcan gibi :f bu arada bu haftaki şarkım için ne diyon çirkin :F

Nil Karaibrahimgil'e yazık oldu. Yarışmada kalsın isterdim. He-man de bence kötü bir şarkı değildi ama bu kadar iddialı şarkıcının içinde kaynadı. Yalın'ın şarkısı bence iyiydi ama bana sorsanız ben bu hafta Sertab Erener'in 1. olacağını tahmin ederdim. Dursun Zaman da bana göre Manga'nın en iyi şarkısı, -20 puanı olmasaymış 5. olacakmış. Bence ilk üçte olmayı hak ediyordu. Bengü'nün ilk beşe gireceğini zaten hepimiz tahmin ediyorduk, o şaşırtmadı bir tek.

Beyonce bence taktik hatası yaptı.En iyi şarkılarını kullansa belki daha burada olacaktı. @S.G.A.T. 'la bizi dinlemeliydi.Listen bence bu şarkıdan çok daha iyiydi.

Nil'in elenmesini beklemiyordum açıkçası tamam çok iyi şarkılar arasında sönük kaldı ama elenmeyi haketmedi bence.

Sertab,Yalın ve Sezen'in ilk üçte olması sevindirdi.maNga ve Bengü de ilk üçte olabilirdi onlarda kılpayı kaçırdı.Ayrıca favorim Teoman'ın ilk üçte olmasını çok isterdim

Ayrıca Nil şu şarkıyı yollamadan elendi :(

Beyonce da şu şarkıyı :(

Beyonce bence taktik hatası yaptı.En iyi şarkılarını kullansa belki daha burada olacaktı. @S.G.A.T. 'la bizi dinlemeliydi.Listen bence bu şarkıdan çok daha iyiydi.

Nil'in elenmesini beklemiyordum açıkçası tamam çok iyi şarkılar arasında sönük kaldı ama elenmeyi haketmedi bence.

Sertab,Yalın ve Sezen'in ilk üçte olması sevindirdi.maNga ve Bengü de ilk üçte olabilirdi onlarda kılpayı kaçırdı.Ayrıca favorim Teoman'ın ilk üçte olmasını çok isterdim
Listen`ı 20-30,puan daha çok alırdı.Neşe`yi geçerdi:):)
Teo fazla sevilmiyor forumda.İçime sinen en iyi şarkılarını kullanıp gidebildiğim kadar gidicem.

ayoll @yigit_00 forumda en olmucak kişilerden birinden @OzaN nın lafına uyuo o parçayı koymuş yanı yabancılarla fazla arası yok oyüzden olmucak kişilerden diyorum ayy onuda geç @OzaN çocuğa sonlardan yer vermişsin senin beğeniyorum dediğin için o parçayı koymuş sende listenin sonuna atmışsın hahaha:F:F:F

Ben de hata ettim aslında Eller Günahkar'ı şimdi kullanabilirdim. :)
sorma ya büyük eşeklik ettik
ilk 5 haftada okadar kişi çeyrek finalden itibaren kullanıcağı şarkıları harcadılar ben 5 haftayıda güçlü parçalarıma dokunmayan ve 1 tanede final puanı alan birisi olarak elenme riskide hiç yaşamadım 5 haftayı en kaarlı ben geçirdim sütlü kahvemi içerek :A:A:A

Öncelikle rica ederim @mrt-06, @S.G.A.T. ve @EFE UYSAL. :)

İlk 5'e giren Yalın, Sertab Erener, Sezen Aksu, Bengü ve Yıldız Tilbe'yi de tebrik ederim, hak ettiler sonuna kadar. :)

Nil Karaibrahimgil ve Beyoncé için de üzüldüm. Beyoncé zaten her hafta elenme sınırındaydı, ama Nil strateji kurbanı oldu resmen.

Oysa "Seviyorum Sevmiyorum", "Bütün Kızlar Toplandık", "Hakkında Her Şeyi Bilmek İstiyorum", "Ben Buraya Çıplak Geldim", "Kek", "Kanatlarım Var Ruhumda" ve daha birçok iddialı parçası vardı, ama "He-man" gibi az bilinen bir şarkıyı kullanması sonu oldu. Tekrar geçmiş olsun @Billy Kane ve @yigit_00. :(

@denizz19 @Çiğdem- @Cengo @EFE UYSAL @mrt-06 @Yiğitt @Tzira
@yatutarsa @Ahmad @Aserat @OzaN @hayret bi şey @Prncs..@cookies
@S.G.A.T. @batuhankaralar

şarkım bu olsun diyorum nasıl arkadaşlar

ilk 5 haftada okadar kişi çeyrek finalden itibaren kullanıcağı şarkıları harcadılar ben 5 haftayıda güçlü parçalarıma dokunmayan ve 1 tanede final puanı alan birisi olarak elenme riskide hiç yaşamadım 5 haftayı en kaarlı ben geçirdim sütlü kahvemi içerek :A:A:A
aynen cnm valla sen iyisin bu konuda🙂

bu şarkıyı seveniniz varmı arkadaşlar bunuda gönderebilirim

Son düzenleme:
Bak bak hiç belli olmaz yani en iyi kime göre en iyi neticede herkesin müzik zevki bir değil. :A