yıldızım o lafı kim bilir hangi donu zilli gacılara sinirlendi de söyledi .ssayoll canlı yayınlarda tüm kadınlar oro dur diyen bir kadından bahsediyoruz şarkılarını seven olursa birşey demem ama bu akdının kişiliğini seven her kadının eksinlikle kadınlık gruru yoktur ayrıca erkeklerinde ablası annesi var sözüm erkekler içidne geçerlidir
Çok şaşırdım ama. 😱@Yiğitt melununa rağmen zirvedeyiz oy veren herkese teşekkürler. İlk defa 1.oldum güzel bir duyguymuş.
@mrt-06 @hayret bi şey sizleri de tebrik ederim.
@Billy Kane @yigit_00 açıkçası şarkılarınızı gördüğümde eleneceğinizi ben de anlamıştım, sağlık olsun diyelim. Renk kattınız yarışmaya.
Tarkan'ın Hüp şarkısıyla 7.olması gerçekten ilginç.
Bahsetmeye gerek var mı zaten belli şarkıcılara belli puanlar veriliyor.@Bully un 1.olamsından bahsetmemiş
vlla gökhan yine 10 barajında kalmayı başardı bu haftada benim listemdeBahsetmeye gerek var mı zaten belli şarkıcılara belli puanlar veriliyor.
Bu hafta da iyi puanlarını beklerim artık.vlla gökhan yine 10 barajında kalmayı başardı bu haftada benim listemde
şu ana kadarki en iddaalı şarkınla 12.oldun bir de seviniyon çirkinevet 1 haftayı daha @xemrexxx e inat geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz
asıl kazanan benim galiba hahaha
bu haftaki şarkım için ne düşünüyon
Beğenmedim şarkını sana da güvenmiyorum artık.şu ana kadarki en iddaalı şarkınla 12.oldun bir de seviniyon çirkin
seni yıldızın çılgındansına havale ediyorum.ssBeğenmedim şarkını sana da güvenmiyorum artık.
Onu Gökhan'a 2 puan vermeden önce düşünecektin bundan sonra -2 puanla başlayacaksınseni yıldızın çılgındansına havale ediyorum.ss
şarkı kötüydü napayımOnu Gökhan'a 2 puan vermeden önce düşünecektin bundan sonra -2 puanla başlayacaksın
hüp 7.oluğu bir haftada 12.olmamı sorun edecek değilimşu ana kadarki en iddaalı şarkınla 12.oldun bir de seviniyon çirkin
Benim şarkım diğer benden verdiğin şarkılardan gerçekten kötüyse helal olsun.şarkı kötüydü napayım
öyle bir şarkıcı yoktuki yarışmadaHilmi kaybetti