Bu hafta yüksek vereceğini düşünüyorum.Evet seviyorum ama bu tüm şarkılarını sevmem demek değil. Sadece bazı şarkılarını seviyorum, sadece o şarkılarını kullanırsan en yüksek puanlarımdan veririm.
Bu hafta yüksek vereceğini düşünüyorum.Evet seviyorum ama bu tüm şarkılarını sevmem demek değil. Sadece bazı şarkılarını seviyorum, sadece o şarkılarını kullanırsan en yüksek puanlarımdan veririm.
Merak ettim. Hangi şarkı?Bu hafta yüksek vereceğini düşünüyorum.
ooo bu şarkıyı ben çok severim puanım yüksek olur bu olursa şarkın@Billy Kane in elenmesi sürpriz oldu o elenmese @gözlemci eleniyormuş ikisinin de şarkıcıları haketmiyordu bence neyse bu haftaki şarkım
@Çiğdem- den jensena
@Bully @sokak sanati @destere den beroşa
@ozgur2113 den sedefe
@pompy den betüşe
isvçrelerden tubişe gelsin
@denizz19 @mrt-06 @Cengo @vadikızı @EFE UYSAL @ABAY_06 @OzaN @Tzira @yatutarsa @Ahmad @hayret bi şey @Prncss.. @cookies @batuhankaralar @MelankoliK @Yiğitt
Yine güzel bir şarkı.@Billy Kane in elenmesi sürpriz oldu o elenmese @gözlemci eleniyormuş ikisinin de şarkıcıları haketmiyordu bence neyse bu haftaki şarkım
@Çiğdem- den jensena
@ozgur2113 den sedefe
@pompy den betüşe
@denizz19 @mrt-06 @Cengo @vadikızı @EFE UYSAL @ABAY_06 @OzaN @HachiKo @Tzira @yatutarsa @S.G.A.T. @Aserat @Ahmad @hayret bi şey @Prncss.. @cookies @batuhankaralar @MelankoliK @Yiğitt
oh beeee alıntı sorunum düzeldiiiiiYine güzel bir şarkı.
noldu çok iddaalıydın mustiyle bu hafta 12.olmuşsun söndün bir anda@Maskeli Fedai nin tarkanı hüp parçasıyla 7.oluyorsa eğer ayoll şu haftad finale kadar kimse haksızlığa uğradım kelimesini kesinlikle ağzına bile getirmesin
en iyi parçamla elenirsem eğer bende ağzıma bile getirmicem çünkü görüyoruzki gerçektente yalnız zevkler ve renkler farklı gerçi yarışmanın tadıda böyle çıkıyor şu yarışmada kesinlikle favori yok bunu hüp ün 7.sırada olmasından rahat görüyoruz herkes elenebilir herkes kazanabilir herkes eşit
@Cengo yada büyük tebrikler türkiyenin her ilinden çok farklı acaip müzikz evkleri olan ve herkesin zevkinin farklı ayarda olduğu bukadar zıt kişileri bir araya toplamak gerçekten başarı ister buna bende dahilim seçer gibi toplayıp koymuş bizleri buraya
oo benden tam puan alırdın heralde.@Billy Kane in elenmesi sürpriz oldu o elenmese @gözlemci eleniyormuş ikisinin de şarkıcıları haketmiyordu bence neyse bu haftaki şarkım
@Çiğdem- den jensena
@ozgur2113 den sedefe
@pompy den betüşe
@denizz19 @mrt-06 @Cengo @vadikızı @EFE UYSAL @ABAY_06 @OzaN @HachiKo @Tzira @yatutarsa @S.G.A.T. @Aserat @Ahmad @hayret bi şey @Prncss.. @cookies @batuhankaralar @MelankoliK @Yiğitt
Oylar cidden garip.bencedeeee
bu arada ben bu hafta 3.mü oldum ya
ayy tşk ederim 1.cmi olmamı istemiştin sağol kısmetOylar cidden garip.
Seni 1. olarak görmeyi düşünüyordum.
Yalın'ın birinci olması günün şoku, ben elenir bile diyordum.
Yıldız Tilbe hiç yoktan zirvede olabilirdi.
Bu arada en Bengü'nün en iyi şarkısı Ağla Kalbim'i çok ama çok erken kullandın.ayy tşk ederim 1.cmi olmamı istemiştin sağol kısmet
değilmiş bu hafta daha güçlü şarkım olacak inşallah😉
ayoll ben ilk 5 haftayı güclü parça koymadan geçirdim oyüzden turu geçmem yetyor sıralama önemli değil azıcık bir güçlü indir i koymuştm oda final puanı getirdi zaten ben ilk 5 haftayı tm istediğim gibi geçirdimnoldu çok iddaalıydın mustiyle bu hafta 12.olmuşsun söndün bir anda