MusicSurvivor 2. Sezon | 5. Hafta Sonuçları

Bu hafta yüksek vereceğini düşünüyorum.:)
Merak ettim. Hangi şarkı? :D

Beyonce'nin bu hafta elenecği belliydi. Bu sezon rekabet çok güçlü olduğu için yabancı şarkıcının tutunması çok zordu. Elindeki en iyileri kullanıp gidebildiği kadar giderse daha iyi olurdu. Böyle az bilinen şarkıların kullanılması yanlıştı.

Nil Karaibrahimgil en baştan dediğim gibi sezonun favori yarışmacılarından idi, her hafta da çok yüksek puanlar alıyordu benden de. Ama bu haftaki seçimi bence çok kötüydü. Elenmesi açıkcası şaşırmadı. Keşke daha iyi bir seçim yapsaydı.

İlk 3'e tebrikler. Yalın ve Sertap Erener benim de bu haftaki favorilerimdendi. Manga ama kesinlikle çok düşük puanlar aldı, bu hafta kesin ilk 3 diyordum ben. -20 olmaaydı da yine ilk 5'e girecekti zaten.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
@Billy Kane in elenmesi sürpriz oldu o elenmese @gözlemci eleniyormuş ikisinin de şarkıcıları haketmiyordu bence:) neyse bu haftaki şarkım
@Çiğdem- den jensena
@Bully @sokak sanati @destere den beroşa
@ozgur2113 den sedefe
@pompy den betüşe
isvçrelerden tubişe gelsin :)

@denizz19 @mrt-06 @Cengo @vadikızı @EFE UYSAL @ABAY_06 @OzaN @Tzira @yatutarsa @Ahmad @hayret bi şey @Prncss.. @cookies @batuhankaralar @MelankoliK @Yiğitt
ooo bu şarkıyı ben çok severim puanım yüksek olur bu olursa şarkın

@Billy Kane in elenmesi sürpriz oldu o elenmese @gözlemci eleniyormuş ikisinin de şarkıcıları haketmiyordu bence:) neyse bu haftaki şarkım
@Çiğdem- den jensena
@ozgur2113 den sedefe
@pompy den betüşe

@denizz19 @mrt-06 @Cengo @vadikızı @EFE UYSAL @ABAY_06 @OzaN @HachiKo @Tzira @yatutarsa @S.G.A.T. @Aserat @Ahmad @hayret bi şey @Prncss.. @cookies @batuhankaralar @MelankoliK @Yiğitt
Yine güzel bir şarkı. :love1:

@Maskeli Fedai nin tarkanı hüp parçasıyla 7.oluyorsa eğer ayoll şu haftadan finale kadar kimse haksızlığa uğradım kelimesini kesinlikle ağzına bile getirmesin :F:F:F
en iyi parçamla elenirsem eğer bende ağzıma bile getirmicem çünkü görüyoruzki gerçektente yalnız zevkler ve renkler farklı gerçi yarışmanın tadıda böyle çıkıyor şu yarışmada kesinlikle favori yok bunu hüp ün 7.sırada olmasından rahat görüyoruz herkes elenebilir herkes kazanabilir herkes eşit
@Cengo yada büyük tebrikler türkiyenin her ilinden çok farklı acaip müzik zevkleri olan ve herkesin zevkinin farklı ayarda olduğu bukadar zıt kişileri bir araya toplamak gerçekten başarı ister buna bende dahilim seçer gibi toplayıp koymuş bizleri buraya :A:A:A

@Maskeli Fedai nin tarkanı hüp parçasıyla 7.oluyorsa eğer ayoll şu haftad finale kadar kimse haksızlığa uğradım kelimesini kesinlikle ağzına bile getirmesin :F:F:F
en iyi parçamla elenirsem eğer bende ağzıma bile getirmicem çünkü görüyoruzki gerçektente yalnız zevkler ve renkler farklı gerçi yarışmanın tadıda böyle çıkıyor şu yarışmada kesinlikle favori yok bunu hüp ün 7.sırada olmasından rahat görüyoruz herkes elenebilir herkes kazanabilir herkes eşit
@Cengo yada büyük tebrikler türkiyenin her ilinden çok farklı acaip müzikz evkleri olan ve herkesin zevkinin farklı ayarda olduğu bukadar zıt kişileri bir araya toplamak gerçekten başarı ister buna bende dahilim seçer gibi toplayıp koymuş bizleri buraya :A:A:A
noldu çok iddaalıydın mustiyle bu hafta 12.olmuşsun söndün bir anda:A

@Çiğdem- den jensena
@ozgur2113 den sedefe
@pompy den betüşe

@denizz19 @mrt-06 @Cengo @vadikızı @EFE UYSAL @ABAY_06 @OzaN @HachiKo @Tzira @yatutarsa @S.G.A.T. @Aserat @Ahmad @hayret bi şey @Prncss.. @cookies @batuhankaralar @MelankoliK @Yiğitt
oo benden tam puan alırdın heralde. :D

Forumun çok farklı müzik sevgisi var.
Hüp`le Tarkan'ın ilk 5te olmaması bayaa bir ilginç.Gruplar konusunda genel olarak çok ön yargılıyız.Dursun Zaman bir dönemin efsane şarkısı.Bir çok kişi için en iyisi.5`e girmemesi fazla şaşırttı.Yürek bir daha yeni popülerlikten düştü,bence o şarkı da çok arkada kaldı.Zorlu haftaydı, rakip şarkılar aynı değil ama yine de Aşk Gitti Bizden`in zirvede olup da Hüp`ün ilk 5`e girememesi anlaşılmaz bir durum.Eski şarkıları ilgi görmüyor demek ki.

Oylar cidden garip. :D

Seni 1. olarak görmeyi düşünüyordum.
Yalın'ın birinci olması günün şoku, ben elenir bile diyordum.
Yıldız Tilbe hiç yoktan zirvede olabilirdi.
ayy tşk ederim 1.cmi olmamı istemiştin sağol kısmet
değilmiş bu hafta daha güçlü şarkım olacak inşallah😉

@Cengo 6. haftayı hemen açarım diyordun yanlış hatırlamıyorsam. :D

Daha önce de dediğim gibi Nil favorilerim arasındaydı ama böyle zorlu bir haftada yanlış seçim yaptın Emre neyse sağlık olsun. :( @Billy Kane

noldu çok iddaalıydın mustiyle bu hafta 12.olmuşsun söndün bir anda:A
ayoll ben ilk 5 haftayı güclü parça koymadan geçirdim oyüzden turu geçmem yetyor sıralama önemli değil azıcık bir güçlü indir i koymuştm oda final puanı getirdi zaten ben ilk 5 haftayı tm istediğim gibi geçirdim
:A:A:A