Vay vay aman beni eleyecem diye kendin elenme de.Seni hiç beklemediğin zamanda eleyecem melunsinsi planlarım var
![]()
Vay vay aman beni eleyecem diye kendin elenme de.Seni hiç beklemediğin zamanda eleyecem melunsinsi planlarım var
![]()
kime laf atıyon totalcanVay vay aman beni eleyecem diye kendin elenme de.Sinsi planlara gelesice... .ss
Maskeli Fedai de beni elemek istiyor da.kime laf atıyon totalcan![]()
o senden de totalMaskeli Fedai de beni elemek istiyor da.![]()
Neyse şimdi engelli engelli konuşma.o senden de totalbu oyunları hiç beceremez zaten şarkısı da iyi değildi
![]()
fahir atakoğlu-muhteşem yüzyıl a gitti aklım serbest çağrışımNeyse şimdi engelli engelli konuşma.Ben beğendim aslında.
Ne güzel yorumlamış minik serçem Ağladıça'yı, haftaya kullansam mı acaba kalırsam.
Ne alaka ya.fahir atakoğlu-muhteşem yüzyıl a gitti aklım serbest çağrışım![]()
cengo açıklamasını yaptı okul var o yüzden dedi zatenOylarimi kullandim. 1.5 günde yetiyor, 2.5 güne ne gerek var anlamis degilim. Illa 2 gün dolacak yani. Neyse..
Ilk 4'teki sanatcilar gecen haftaya göre degismedi, siralama degismis olabilir.
Bu haftaki en büyük düsüs bende Demet Akalin oldu. 1 point'e mahrum kalan sanatcimiz da biraz olsun yükseldi, ki sevdigim tek parcasi zaten gerci ona da sevgi söylemek abarti denir. Neyse.![]()
hımm düşük puan almadım senden o zamanOylarımı kullandım, bütün şarkılar güzeldi bir tık aşağıda olanlar geride kaldılar.
Bu hafta en beğendiklerim MaNga, Nil Karaibrahimgil, Mustafa Sandal ve Tarkan oldu, 4'ünede çok iyi puanlar verdim, @batuhankaralar @Çiğdem- @Billy Kane @Maskeli Fedai.
Benden iyi puan alanlar Sezen Aksu, Yalın, MFÖ oldu, @mrt-06 @Bully @ozgur2113.
Bengü, Teoman, Sertab Erener ve Demet Akalın ortalama puan aldılar, @vadikızı @S.G.A.T. @hayret bi şey @tolgab .
Bu hafta çok çekişmeli geçecektir, çok zorlandım düşük verdiklerim kusuruma bakmasın.![]()
Düşük almadın iyi aldın sayılır.cengo açıklamasını yaptı okul var o yüzden dedi zaten
hımm düşük puan almadım senden o zaman
tşk ederim o zaman😉Düşük almadın iyi aldın sayılır.![]()