Vay vay aman beni eleyecem diye kendin elenme de. Sinsi planlara gelesice... .ssSeni hiç beklemediğin zamanda eleyecem melun sinsi planlarım var
Vay vay aman beni eleyecem diye kendin elenme de. Sinsi planlara gelesice... .ssSeni hiç beklemediğin zamanda eleyecem melun sinsi planlarım var
kime laf atıyon totalcanVay vay aman beni eleyecem diye kendin elenme de. Sinsi planlara gelesice... .ss
Maskeli Fedai de beni elemek istiyor da.kime laf atıyon totalcan
o senden de total bu oyunları hiç beceremez zaten şarkısı da iyi değildiMaskeli Fedai de beni elemek istiyor da.
Neyse şimdi engelli engelli konuşma. Ben beğendim aslında.o senden de total bu oyunları hiç beceremez zaten şarkısı da iyi değildi
fahir atakoğlu-muhteşem yüzyıl a gitti aklım serbest çağrışımNeyse şimdi engelli engelli konuşma. Ben beğendim aslında.
Ne güzel yorumlamış minik serçem Ağladıça'yı, haftaya kullansam mı acaba kalırsam.
Ne alaka ya.fahir atakoğlu-muhteşem yüzyıl a gitti aklım serbest çağrışım
cengo açıklamasını yaptı okul var o yüzden dedi zatenOylarimi kullandim. 1.5 günde yetiyor, 2.5 güne ne gerek var anlamis degilim. Illa 2 gün dolacak yani. Neyse..
Ilk 4'teki sanatcilar gecen haftaya göre degismedi, siralama degismis olabilir.
Bu haftaki en büyük düsüs bende Demet Akalin oldu. 1 point'e mahrum kalan sanatcimiz da biraz olsun yükseldi, ki sevdigim tek parcasi zaten gerci ona da sevgi söylemek abarti denir. Neyse.
hımm düşük puan almadım senden o zamanOylarımı kullandım, bütün şarkılar güzeldi bir tık aşağıda olanlar geride kaldılar.
Bu hafta en beğendiklerim MaNga, Nil Karaibrahimgil, Mustafa Sandal ve Tarkan oldu, 4'ünede çok iyi puanlar verdim, @batuhankaralar @Çiğdem- @Billy Kane @Maskeli Fedai.
Benden iyi puan alanlar Sezen Aksu, Yalın, MFÖ oldu, @mrt-06 @Bully @ozgur2113.
Bengü, Teoman, Sertab Erener ve Demet Akalın ortalama puan aldılar, @vadikızı @S.G.A.T. @hayret bi şey @tolgab .
Bu hafta çok çekişmeli geçecektir, çok zorlandım düşük verdiklerim kusuruma bakmasın.
Düşük almadın iyi aldın sayılır.cengo açıklamasını yaptı okul var o yüzden dedi zaten
hımm düşük puan almadım senden o zaman
tşk ederim o zaman😉Düşük almadın iyi aldın sayılır.