Korkumdan Ağladım iyi puan alır bendenkıyamam tabii bakalım düşünüyorum ya
Korkumdan Ağladım iyi puan alır bendenkıyamam tabii bakalım düşünüyorum ya
hımm öylemi tmm😉Korkumdan Ağladım iyi puan alır bendenen az Gelen Seni Soruyor kadar güzeldir benim için
Yaralı için erken bence Kalbi Olan Ağlıyor şarkısı da benim açımdan gayet iyi
harcadılar beni matmazel....Nasıl 2. Oldun sen yaa.Çok iğrenç bir şarkı oooo.:ss @Bully neyse tebrikler kanka.
@yatutarsa elediler mi seni.
ahahhahahha@yatutarsa ya ne bakıyon müzk kalite dedi dedi de noldu zeki mürenle mi bülent başganla mı katıldı murat bozla katıldı
bak içindeki totale uygun oynak bir şarkı
,
müzik kalite değil müzikalite 🙂🙂Bir zamanlar bu şarkı çok meşhurdu, Kral TV'de az dinlemedim.
@yatutarsa'nın dediği bir terim vardı müzik kalite olarak -'lerde olsa da iyi puan veririm.
geçen haftanın gerisinde buldum malesef cnm 😵😵😵
[HASHTAG]#sokaksanatijuriliktenatilsin[/HASHTAG]
Sana noluyor Sümbül Ağa.))))))
Biraz hızlı ilerlesek.[HASHTAG]#sokaksanatijuriliktenatilsin[/HASHTAG]
oooo çok severim ben bu şarkıyı yaa
hımm tmm anladım cnmYaralı için erken bence Kalbi Olan Ağlıyor şarkısı da benim açımdan gayet iyi
Atacan kardeşime destek olayım dedim denemekten zarar gelmez.Bu ne lağğğnnnn.
Çok iyi seçim olmuş iyi puan alır benden diğer şarkılara bağlı olarak.
Ben pek yabancı dinlemedim o yüzden bilmiyorum@Ahmad @Cengo @Harunnn60 @Reytinger @aserat54 @Yakamoz-Asi @OzaN @Prncss.. @sokak sanati @denizz19 @mrt-06 @Tzira @S.G.A.T. @EFE UYSAL @Yiğitt @gözlemci @ozgur2113 @tolgab @Maskeli Fedai @Çiğdem- @vadikızı @xemrexxx @Billy Kane @batuhankaralar @yatutarsa
Bu hafta için iki şarkı arasında kaldım. Sizce hangisini kullanmalıyım?
Teşekkürler yine de.Ben pek yabancı dinlemedim o yüzden bilmiyorum
Tamam, sen kötüsünü söyle.sevdigim parcadır yüksek bi puan alır benden.
@yigit_00 rakibin olarak en kötüsü hangisiyse onu söylerim. yani birşey diyemicem.
Atacan kardeşime destek olayım dedim denemekten zarar gelmez.
XO biraz daha iyi, diğeri 1 puan bile alabilir benden.@Ahmad @Cengo @Harunnn60 @Reytinger @aserat54 @Yakamoz-Asi @OzaN @Prncss.. @sokak sanati @denizz19 @mrt-06 @Tzira @S.G.A.T. @EFE UYSAL @Yiğitt @gözlemci @ozgur2113 @tolgab @Maskeli Fedai @Çiğdem- @vadikızı @xemrexxx @Billy Kane @batuhankaralar @yatutarsa
Bu hafta için iki şarkı arasında kaldım. Sizce hangisini kullanmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?