Korkumdan Ağladım iyi puan alır bendenkıyamam tabii bakalım düşünüyorum ya
Korkumdan Ağladım iyi puan alır bendenkıyamam tabii bakalım düşünüyorum ya
hımm öylemi tmm😉Korkumdan Ağladım iyi puan alır bendenen az Gelen Seni Soruyor kadar güzeldir benim için
![]()
Yaralı için erken bence Kalbi Olan Ağlıyor şarkısı da benim açımdan gayet iyi
harcadılar beni matmazel....Nasıl 2. Oldun sen yaa.Çok iğrenç bir şarkı oooo.:ss @Bully neyse tebrikler kanka.
@yatutarsa elediler mi seni.![]()
ahahhahahha@yatutarsa ya ne bakıyon müzk kalite dedi dedi de noldu zeki mürenle mi bülent başganla mı katıldı murat bozla katıldı
bak içindeki totale uygun oynak bir şarkı
,
müzik kalite değil müzikalite 🙂🙂Bir zamanlar bu şarkı çok meşhurdu, Kral TV'de az dinlemedim.
@yatutarsa'nın dediği bir terim vardı müzik kalite olarak -'lerde olsa da iyi puan veririm.![]()
geçen haftanın gerisinde buldum malesef cnm 😵😵😵
[HASHTAG]#sokaksanatijuriliktenatilsin[/HASHTAG]
Sana noluyor Sümbül Ağa.))))))
Biraz hızlı ilerlesek.[HASHTAG]#sokaksanatijuriliktenatilsin[/HASHTAG]
oooo çok severim ben bu şarkıyı yaa
hımm tmm anladım cnmYaralı için erken bence Kalbi Olan Ağlıyor şarkısı da benim açımdan gayet iyi![]()
Atacan kardeşime destek olayım dedim denemekten zarar gelmez.Bu ne lağğğnnnn.![]()
Çok iyi seçim olmuş iyi puan alır benden diğer şarkılara bağlı olarak.
Ben pek yabancı dinlemedim o yüzden bilmiyorum@Ahmad @Cengo @Harunnn60 @Reytinger @aserat54 @Yakamoz-Asi @OzaN @Prncss.. @sokak sanati @denizz19 @mrt-06 @Tzira @S.G.A.T. @EFE UYSAL @Yiğitt @gözlemci @ozgur2113 @tolgab @Maskeli Fedai @Çiğdem- @vadikızı @xemrexxx @Billy Kane @batuhankaralar @yatutarsa
Bu hafta için iki şarkı arasında kaldım. Sizce hangisini kullanmalıyım?
Teşekkürler yine de.Ben pek yabancı dinlemedim o yüzden bilmiyorum![]()
Tamam, sen kötüsünü söyle.sevdigim parcadır yüksek bi puan alır benden.
@yigit_00 rakibin olarak en kötüsü hangisiyse onu söylerim. yani birşey diyemicem.![]()
Atacan kardeşime destek olayım dedim denemekten zarar gelmez.![]()
XO biraz daha iyi, diğeri 1 puan bile alabilir benden.@Ahmad @Cengo @Harunnn60 @Reytinger @aserat54 @Yakamoz-Asi @OzaN @Prncss.. @sokak sanati @denizz19 @mrt-06 @Tzira @S.G.A.T. @EFE UYSAL @Yiğitt @gözlemci @ozgur2113 @tolgab @Maskeli Fedai @Çiğdem- @vadikızı @xemrexxx @Billy Kane @batuhankaralar @yatutarsa
Bu hafta için iki şarkı arasında kaldım. Sizce hangisini kullanmalıyım?