Kardeşim bana çok düşük vermişsin, şarkıyı nasıl beğenmedin, çok güzeldi.Ona sen karar ver. Hepsi bana göre çok güzel.
Kardeşim bana çok düşük vermişsin, şarkıyı nasıl beğenmedin, çok güzeldi.Ona sen karar ver. Hepsi bana göre çok güzel.
@OzaN her hafta bana 3-5 arası puan verirdi bu hafta çok şaşırttı beni@OzaN 'ın puanları:
1 puan => Demet Akalın
2 puan => Yalın
3 puan => Mustafa Ceceli
4 puan => Murat Boz
5 puan => maNga
6 puan => Duman
7 puan => Tarkan
8 puan => Mustafa Sandal
9 puan => Yıldız Tilbe
10 puan => Sezen Aksu
11 puan => Gökhan Özen
12 puan => Sertab Erener
13 puan => Bengü
14 puan => Beyonce
15 puan => MFÖ
16 puan => Nil Karaibrahimgil
17 puan => Neşe Karaböcek
18 puan => Teoman
Mustafa Ceceli'nin sadece birkaç şarkısını severim. Onlar da daha çok eski parçaları.Kardeşim bana çok düşük vermişsin, şarkıyı nasıl beğenmedin, çok güzeldi.
tamam verecem inşallahOna sen karar ver. Hepsi bana göre çok güzel.
Hangi şarkıydın hatırlayamadım ama verdiysem bir sebebi vardır ya ?Senden hiç beklemezdim bu şarkıya bu kadar point mi?
Söyle canım parça.Hangi şarkıydın hatırlayamadım ama verdiysem bir sebebi vardır ya ?
Anladım şarkıyıda severim söylenide ama diğerleri daha cazip geldi olabilir böyle şeyler , ama emin ol hepsini dinliyorum haksızlık yaptığımı düşünmüyorumSöyle Sanım parça.
Bence uçuk şarkılar koyma mesela bence bu hafta ''Tenlerin Seçimi'' şarkın harika bir seçim olur en azından benden gayet iyi bir puan gelir.Bu hafta hangi şarkıyı koysam.
Bende onu düşünüyordum, olabilir.Bence uçuk şarkılar koyma mesela bence bu hafta ''Tenlerin Seçimi'' şarkın harika bir seçim olur en azından benden gayet iyi bir puan gelir.
Yine iyi bir seçim. Umarım iyi bir puan verebilirim.@Ahmad @Cengo @Harunnn60 @Reytinger @aserat54 @Yakamoz-Asi @OzaN @Prncss.. @sokak sanati @denizz19 @mrt-06 @Tzira @S.G.A.T. @EFE UYSAL @Yiğitt @yigit_00 @ozgur2113 @tolgab @Maskeli Fedai @Çiğdem- @vadikızı @xemrexxx @Billy Kane @batuhankaralar @yatutarsa
Bu hafta bana oy veren herkese teşekkürlerimi iletiyorum . Bu hafta da elenmedik yolumuza devam, haftaya Elveda Meyhaneci ile karşınızdayım
En olmadı ''Aman''Bende onu düşünüyordum, olabilir.
şaka yaptım küsmedim sana evet süperdir hangisi önce olsun@vadikızı Korkma Kalbim şarkısı da süperdir.
şaka yaptım küsmedim sana evet süperdir hangisi önce olsun@vadikızı Korkma Kalbim şarkısı da süperdir.
Şarkı yeni diye repertuarıma almadım ama düşünücem bu dediklerini. Riskli buluyorum ben bakalım.yalın'dan bir bahar akşamı parcasını bekliyorum. en yüksek puanı verebilirim. tabii diger parcalarıda görmek lazım ama yüksek puan veririm o kesin.
Sen bana kıyamazsın zaten Slow şarkıyla gidebilirsin Korkumdan Ağladım meselaşaka yaptım küsmedim sana evet süperdir hangisi önce olsun
onda kararsızm
kıyamam tabii bakalım düşünüyorum yaSen bana kıyamazsın zaten Slow şarkıyla gidebilirsin Korkumdan Ağladım mesela