diğerlerine bağlı@sokak sanati senin hislenmen için ne yapayım anlamadım.)))))))))))
Haftaya şu parçayla yarışsam nasıl sizce? Online arkadaşlarımdan fikir alayım.Sezen'inim Youtube'de en çok dinlenen 2. şarkısıdır.
diğerlerine bağlı@sokak sanati senin hislenmen için ne yapayım anlamadım.)))))))))))
Haftaya şu parçayla yarışsam nasıl sizce? Online arkadaşlarımdan fikir alayım.Sezen'inim Youtube'de en çok dinlenen 2. şarkısıdır.
Of olum ortada yorum yapma iyi mi kötü mü onu söyle yahu.diğerlerine bağlı
Güzel şarkı kanka.@sokak sanati senin hislenmen için ne yapayım anlamadım.)))))))))))
ben beğendim cnm yine düşük verdiğim haftayı unutturabilirim sana@sokak sanati senin hislenmen için ne yapayım anlamadım.)))))))))))
Teşekkür ederim Kaancığım.Güzel şarkı kanka.
Kız Çiko bir hafta iyi verion bir hafta berbat veriyorsun şamar oğlanına döndüm alıştık artık.ben beğendim cnm yine düşük verdiğim haftayı unutturabilirim sana
ayolll istikrarlı gidemiyorsan ben ne yapayım cnmTeşekkür ederim Kaancığım.
Kız Çiko bir hafta iyi verion bir hafta berbat veriyorsun şamar oğlanına döndüm alıştık artık.
Bence gayet istikrarlıyım, senin elinin ayarı yok puan verirken.ayolll istikrarlı gidemiyorsan ben ne yapayım cnm
Güzel şarkı kanka.
Teşekkür ederim Kaancığım.
Kız Çiko bir hafta iyi verion bir hafta berbat veriyorsun şamar oğlanına döndüm alıştık artık.
ayolll istikrarlı gidemiyorsan ben ne yapayım cnm
sen güzel diyon 18 den 9 veriyon.ssOynak bir şarkı yine güzel gibi.
Ama geçen hafta tüm şarkılar iyiydi dediğim gibi 2-3 puan verdiğim şarkıları bile beğenmiştim.sen güzel diyon 18 den 9 veriyon.ss
hangi şarkıBir zamanlar bu şarkı çok meşhurdu, Kral TV'de az dinlemedim.
@yatutarsa'nın dediği bir terim vardı müzik kalite olarak -'lerde olsa da iyi puan veririm.
Senin şarkını diyorum, Yar Yanına Geleceğim.hangi şarkı
@yatutarsa ya ne bakıyon müzk kalite dedi dedi de noldu zeki mürenle mi bülent başganla mı katıldı murat bozla katıldıSenin şarkını diyorum, Yar Yanına Geleceğim.
Ahaha doğru dedin.@yatutarsa ya ne bakıyon müzk kalite dedi dedi de noldu zeki mürenle mi bülent başganla mı katıldı murat bozla katıldı
bak içindeki totale uygun oynak bir şarkı
,
Yıldız'ı her türlü dinlerim bilindik tüm şarkıları ezberimdedirAhaha doğru dedin.Murat Boz yerine Fatih Ürek olabilirdi.... @yatutarsa
Biliyorum bu şarkıyı benden tam puan gelir @denizz19 da tam puan verir buna, tam Denizlik şarkı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?