Yarışmacılarda oy kullanıyor tabi. Şarkıları dinle ve oy kullan hemen.bende mi oy kullanacağım,yarışmacıyım ben zaten
Yarışmacılarda oy kullanıyor tabi. Şarkıları dinle ve oy kullan hemen.bende mi oy kullanacağım,yarışmacıyım ben zaten
ben diğerlerine göre daha cömert puan kullandım bence aramızı bozamaszın yani cnm@Çiğdem- omer'e laf atardın bir de o formatı hemen anladı.
Yalın'ın şişirilmeye ihtiyacı yok adı yeter dediğim gibi haftaya güzel bir şarkıyla gelecem yine bu sefer beğeneceğini umuyorum.Seni kim bu kadar şişirdi merak ediyorum haftaya iddialı gel bence işin zor
Baş harfi ne korkma çaktırmamYalın'ın şişirilmeye ihtiyacı yok adı yeter dediğim gibi haftaya güzel bir şarkıyla gelecem yine bu sefer beğeneceğini umuyorum.
cnm sen ve potterhad kaldınız okadar kişi sizi bekliyoruz oy vermezseniz 20:00 kadar yarına kalıcak oyüzden kullan hemen bu linkten bak şarkılara http://www.veedlist.com/playlist?p=3Wf0xIcLNCbende mi oy kullanacağım,yarışmacıyım ben zaten
Söyleyemem, kusura bakma.Baş harfi ne korkma çaktırmam
2 gündür nasıl haberi yok @dizimedya cnm hiçmi konuyu okumadın girip@dizimedya Formatı bilmiyorsun niye katıldın?Bari katılıyorsan formatı anlat deseydin.Şimdi ilk sayfada 22 şarkı var onları dinleyip oy vereceksin.En sevdiğine 21 ,en az sevdiğine 1 vereceksin.Diğerlerini de ona göre sıralayacaksın.(21-20-19-18-17-16-15-14-13-12-11-10-9-8-7-6-5-4-3-2-1) şeklinde .)
@Çiğdem- daha oy kullanacağını bilmiyordu iyi bari öğrendi
Yarına kalmış.
Bana kalsaydı bu hafta onun oyları olmadan devam edelim derdim@gözlemci 1 kişi oy vermediği için ve dizimedya oy kullanmayı tam beceremediği için yarına kaldı.
O 1-2 dakika önce oy kullanmayı becerdi.Bir kişi var ama hala
O kim ???? Yani yarışmanın biran önce sonuçlanmasını bekliyoruz kimin ne müzik zevki varmış görelimO 1-2 dakika önce oy kullanmayı becerdi.Bir kişi var ama hala
özür dilemene gerek yok cnm mecburiyetten olmuş sonucta gerçek hayatımızdakı şeyler sanal hayattan daha önemli ilk önceliği gerçek hayatına vermen normal 😉😉😉Arkadaşlar özür dilerim yarın çok önemli iki sınavım var ama bu yüzden geciktirdim oyları ve bilgisayar kullanma imkanım yok şuan. Mobilden şarkıları da açamıyorun kusura bakmayın yarın kullanacağım oylarımı mutlaka.
O durumu ben de anlayamadımaaa sen hem yarışmacı hemde juri gibi birşey olmuşsun herkes sana soruyor dur bende sorayım
mustafa sandalla ben yarışıyorum bu kız beni görmeli parçasıyla ilk haftaya giriş yaptım bende yorum alayım senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?