Mustafa Ceceli, nasıl bilmezsin.sen hangisiydin cnm
sadece 8 kişinin kim olduğunu biliyordum oy verirken geriye kalanMustafa Ceceli, nasıl bilmezsin.
Benim için ilk 5te olmam yeterli.sadece 8 kişinin kim olduğunu biliyordum oy verirken geriye kalan
13 kişiyi bilmeden kullandım halada bilmiyorum yani
mustafa ceceli ne kötü ne iyi cnm tam ortalarda kaldı idare eder bence
ben ilk haftayı zirve yarısında olucak şekilde bulmadım yanı çok iyi değildi ama çok kötüde değildi idare eder diyelim cnm diğer parçalar çok iyiydi ama seninkide ortalarında idare eder bence 🙂🙂🙂Benim için ilk 5te olmam yeterli.
Ben biraz sonra çıkıcam kullancaklarsa kullansınlar.
kullansalar bile yarına kalabilirmiş geçte olsa bu akşam açıklansa keşke 23:00 falanda olurdu yarına kalmasa @denizz19Ben biraz sonra çıkıcam kullancaklarsa kullansınlar.
İnşallah olurum ilk 5te belli olmaz.@-potterhead- @dizimedya kullanın ayoll😵😵😵
ben ilk haftayı zirve yarısında olucak şekilde bulmadım yanı çok iyi değildi ama çok kötüde değildi idare eder diyelim cnm diğer parçalar çok iyiydi ama seninkide ortalarında idare eder bence 🙂🙂🙂
Ben giremem o zaman.20:00 dan öcne verirseler ümit varmı
Geçen sezon olduğu gibi peşine düşmeyeceğim artık ne zaman açıklarsa açıklasın beni hiç heyecanlandırmıyor artık yapılanlar.kullansalar bile yarına kalabilirmiş geçte olsa bu akşam açıklansa keşke 23:00 falanda olurdu yarına kalmasa @denizz19
bu sezon sadece bir oyun bu yarışma senin için cnmGeçen sezon olduğu gibi peşine düşmeyeceğim artık ne zaman açıklarsa açıklasın beni hiç heyecanlandırmıyor artık yapılanlar.
Sıla ile yarattığım kalite dozajını Gökhan Özen ile nereye kadar sürdüreceğim bakalım.bu sezon sadece bir oyun bu yarışma senin için cnm
geçen sezon farklıydı tonca para gidiyordu
ayoll para dağıtmaktan saçını bile kesemiyordun ağaç gibi olmuştun hahahaSıla ile yarattığım kalite dozajını Gökhan Özen ile nereye kadar sürdüreceğim bakalım.