MusicSurvivor 2. Sezon | 1. Hafta

Sonuçları bugün öğrenebilseydik iyiydi, yarın akşam vizem var, maalesef sonuçlar açıklanırken burada olamayacağım.

Cumartesi gecesi oylama başladı. Nerdeyse 2 günlük bir süreç var. Şu saate kadar niye oylanmaz şarkılar anlamıyorum. :) 20-30 dk ayırmak zor olmasa gerek. :)

ayoll para dağıtmaktan saçını bile kesemiyordun ağaç gibi olmuştun hahaha :F:F:F
neyseki yarışmayı kazandında yarışma parasıyla traş olup bir kırafat takabildin boynuna :A:A:A
Kırafat değil o cahil kız kravat :A

Sonuçları bugün öğrenebilseydik iyiydi, yarın akşam vizem var, maalesef sonuçlar açıklanırken burada olamayacağım.

Cumartesi gecesi oylama başladı. Nerdeyse 2 günlük bir süreç var. Şu saate kadar niye oylanmaz şarkılar anlamıyorum. :) 20-30 dk ayırmak zor olmasa gerek. :)
Çok meşgul insanlar :F

@Bully ben de yarına kalsın istemezdim ve bence 20 dakika ayırılabilir bir zaman.Ayrıca çok da zor bir şey değil.Sadece müzik dinleyeceksin :D

Kırafat değil o cahil kız kravat :A

Çok meşgul insanlar :F
Meşgul insanın forumda işi ne :D

Yani ben foruma hiç giremeyecek olsam bile napar eder şu oylamayı yapar forumdan çıkarım. 20 dk ya ayır bi zahmet :D

@Bully ben de yarına kalsın istemezdim ve bence 20 dakika ayırılabilir bir zaman.Ayrıca çok da zor bir şey değil.Sadece müzik dinleyeceksin :D
Oylarını geç yollayanları yarışmadan erkenden yollamak lazım. :A

Yani ben foruma hiç giremeyecek olsam bile napar eder şu oylamayı yapar forumdan çıkarım. 20 dk ya ayır bi zahmet :D

2.sezonda programın reytingleri düşecek bence çünkü Sıla yok :F Hele inşallah 3.sezona girmeyi düşünmez Cengo çünkü şuan aldığı 12 reytingi 3.sezonda 5'e düşer :F

2.sezonda programın reytingleri düşecek bence çünkü Sıla yok :F Hele inşallah 3.sezona girmeyi düşünmez Cengo çünkü şuan aldığı 12 reytingi 3.sezonda 5'e düşer :F
Konuyu niye Sıla'ya bağladın bilmiyorum ama aksine artacak gibi reytingler tezin saçma gibi. :A

beni sinir eden şey geç oy kullananlar forumda aktifliği genelde bozulmuyor ben görüyorum saatlerini forumda aktif şekilde kullanıyorlar ayoll 2 dakikada şu müziklere bakı ver 😵😵😵

beni sinir eden şey geç oy kullananlar forumda aktifliği genelde bozulmuyor ben görüyorum saatlerini forumda aktif şekilde kullanıyorlar ayoll 2 dakikada şu müziklere bakı ver 😵😵😵
Dediğim gibi oylarını sürekli geç kullananları tespit edip yarışmadan bir an önce yollamak lazım yoksa ben çok sinir olurum daha. :A

Reytingler artabilir ama programın kalitesi düştü yani malum Sıla yok :A
Ok. :A

Reytingler artabilir ama programın kalitesi düştü yani malum Sıla yok :A
ayolll asıll ilk hafta senin sılan yüzünden kalitesi düşük başlıyor çünkü konuklar arasında sıla var kurtulamadık şu kadından 😛😛😛
haftadan itibaren kalitemiz artar cnm :F:F:F

@dizimedya iki saattir forumdasın.Peki hiç konuya bakmayı düşündün mü? Ya da bakmayacaksan niye başvuru yaptın?