MusicSurvivor 2. Sezon | 1. Hafta

@dizimedya Formatı bilmiyorsun niye katıldın?Bari katılıyorsan formatı anlat deseydin.Şimdi ilk sayfada 22 şarkı var onları dinleyip oy vereceksin.En sevdiğine 21 ,en az sevdiğine 1 vereceksin.Diğerlerini de ona göre sıralayacaksın.(21-20-19-18-17-16-15-14-13-12-11-10-9-8-7-6-5-4-3-2-1) şeklinde .)

@Çiğdem- daha oy kullanacağını bilmiyordu iyi bari öğrendi :D

@dizimedya Formatı bilmiyorsun niye katıldın?Bari katılıyorsan formatı anlat deseydin.Şimdi ilk sayfada 22 şarkı var onları dinleyip oy vereceksin.En sevdiğine 21 ,en az sevdiğine 1 vereceksin.Diğerlerini de ona göre sıralayacaksın.(21-20-19-18-17-16-15-14-13-12-11-10-9-8-7-6-5-4-3-2-1) şeklinde .)

@Çiğdem- daha oy kullanacağını bilmiyordu iyi bari öğrendi :D
2 gündür nasıl haberi yok @dizimedya cnm hiçmi konuyu okumadın girip (b)(b)(b)

Arkadaşlar özür dilerim yarın çok önemli iki sınavım var ama bu yüzden geciktirdim oyları ve bilgisayar kullanma imkanım yok şuan. Mobilden şarkıları da açamıyorun kusura bakmayın yarın kullanacağım oylarımı mutlaka.

Arkadaşlar özür dilerim yarın çok önemli iki sınavım var ama bu yüzden geciktirdim oyları ve bilgisayar kullanma imkanım yok şuan. Mobilden şarkıları da açamıyorun kusura bakmayın yarın kullanacağım oylarımı mutlaka.
özür dilemene gerek yok cnm mecburiyetten olmuş sonucta gerçek hayatımızdakı şeyler sanal hayattan daha önemli ilk önceliği gerçek hayatına vermen normal 😉😉😉

ama akşama brakmadan gündüz saatleri içerisinde oylarını bugün yollamaya çalış 3 gün oldu çünkü akşama kadar yollamazsan çarşambaya uzarsa sanal hayatın biter vlla :A:A

aaa sen hem yarışmacı hemde juri gibi birşey olmuşsun herkes sana soruyor dur bende sorayım :F:F:F
mustafa sandalla ben yarışıyorum bu kız beni görmeli parçasıyla ilk haftaya giriş yaptım bende yorum alayım senden:A:A:A
O durumu ben de anlayamadım :D
Ortalama bir şarkyla başlamışsın.Elenmezsin merak etme:D
Musti`nin bir kaç şarkısı var 1.ola bilecek.Onları finale kadar saklayabilirsen şansın var,ama ona kadar bir şarkı hatayla elenibilirsin de:D

Delikanlım`ın birinciliği kesin gibi. @xemrexxx mahvettin güzelim şarkıyı :(
Senden Önce Senden Sonra`nın bu kadar beğenileceini düşünmüyordum,bilsem bir-kaç tur sonraya saklardım :D.Ama adamda şarkı bol buluruz yine 😎

Son düzenleme: