MusicSurvivor 12. Hafta

Yani diyorsun ki bana ne kadar iyi davranın o kadar daha dikkatli dinlerim.

Pes pes pes!!!! 😱 [HASHTAG]#cigdemelenmeli[/HASHTAG]
Şarkımı nasıl buldun? Es

Öyle diyor gerçekten kanka.
hayırrr beee tam version şarkı dinlemek zahmetli yaaa eğer bildiğim parçalarsa dinlemeden değerlendiririm ama racapları bildiğimiz parçada olsa dinlemek zevkli oluyordu 1 dakıkalık en iyi yeri oluyordu ama 4-5 parçalarık 5 tane şarkıyı tam versiondan nekadar dinlenir bilemem racap gerekli bence 🙂🙂🙂

Acaba hangi şarkıyı kullansam da elenme riskimi azaltsam diye düşünüyorum.Teoistlerin olmadığı mekanda böyle isimi finale taşımak çok zordu biliyordum,beceremedim.Bu turu geçmem için bana bayaa iyi bir şarkı lazım

Bi zahmet dinlesinler yani.
)))

Teoman'da şarkı çok ya hangilerini kullandın tam hatırlamıyorum ama illa vardır umut verici bir şeyler.

Teoman'da şarkı çok ya hangilerini kullandın tam hatırlamıyorum ama illa vardır umut verici bir şeyler.
Kupa Kızı ve Sinek Valisi,Gönülçelen bilindik şarkılar.Bu hafta da iki kişi eleniyor bir ismi geçse de,diğerini geçmesi zor.Risk alıp alternatiflere yonelicem.Güzel bir gün şarkısı mesela fazla bilinmese de tarz olarak puan ala bilecek şarkı.Büyük ihtimal onunla katılıcam

Benim de kullanıp kullanmadığını merak ettiğim şarkılar onlardı.

Güzel Bir Gün'e fazla bilinmese de demeyelim ya bence en ünlü şarkılarından biri.

çok tesirli değil))

Benim de kullanıp kullanmadığını merak ettiğim şarkılar onlardı.

Güzel Bir Gün'e fazla bilinmese de demeyelim ya bence en ünlü şarkılarından biri.
En sevdiklerimden,ama bahse girerim oy kullanıcak üyelerin yarısından fazlası tanımıyor

Hareketli,dikkat çekici bir şarkı ünü kullanmak en iyisi gibi

En sevdiklerimden,ama bahse girerim oy kullanıcak üyelerin yarısından fazlası tanımıyor

Hareketli,dikkat çekici bir şarkı ünü kullanmak en iyisi gibi
Doğrudur maalesef çoğu kişinin müzik bilgisi son 5 yıldaki hit şarkılardan ibaret.

Yine de iddialı bir seçim olur. Tabii elenmeyeceğini garanti etmez. Çünkü artık hiçbir şarkı garanti değil. Çok sürpriz kişiler de elenebilir bu hafta ve açık konuşmak gerekirse işin hiç kolay olmayacak ne seçersen seç bu saatten sonra.