Es'i sever misin?Damardan girmişsin be kardeşim...
Es'i sever misin?Damardan girmişsin be kardeşim...
Sen Kenan Doğulu'nun o kadar çok ünlü şarkısını kullanmadın ki Aşk Kokusu hiç kalır.Ben yarıştığım zaman Kenan Doğulu'nun en ünlü şarkılarından birini (Aşk Kokusu) kullanmamıştım, yerine gereksiz şarkılar koymuştum. Kumsalda ve Zor Kadın da iyi şarkılar, ama yarışmada olmasa da olur türünden.
AynenBen yarıştığım zaman Kenan Doğulu'nun en ünlü şarkılarından birini (Aşk Kokusu) kullanmamıştım, yerine gereksiz şarkılar koymuştum. Kumsalda ve Zor Kadın da iyi şarkılar, ama yarışmada olmasa da olur türünden.
Saol kardeşim fena bir slow cidden adam hangi duygularla yaptıysa artık şarkıyıDamardan girmişsin be kardeşim...
Sezen'in en sevdiğim şarkısını seçmişsin tesadüfe bak.Benim bu haftaki şarkım Sezen Aksu'nun bence en iyi şarkılarından biri "Tükeneceğiz".
@Maskeli Fedai @Çiğdem- @Bully @Reytinger @beyazsoy @sokak sanati @Yiğitt @vadikızı @Tzira @xemrexxx @Nisa @ozgur2113 @Amuoreux @MelankoliK @S.G.A.T. @EFE UYSAL @Aserat @OzaN
Fazlasıyla,ama bu hafta şarkılar fena iyi puan sözü veremiyorum...Es'i sever misin?
Diyarbakır'ın gülü. Keşke hemşerin @Maskeli Fedai de senin gibi olsa. Sedef'in bir sonraki dizisi 10+ reyting alır inşallah.Sezen'in en sevdiğim şarkısını seçmişsin tesadüfe bak.
Yine de bir şekilde 11. haftaya kadar gelmeyi başarmıştım. Ama şimdi "Keşke birkaçını kullansaydım." diyorum.Sen Kenan Doğulu'nun o kadar çok ünlü şarkısını kullanmadın ki Aşk Kokusu hiç kalır.
Çok iyi bir seçim. Yüksek puan alırsın benden.Bu haftaki şarkım, Ceceli'nin en popüler 3 şarkısından biri olan Es'tir:
@vadikızı @OzaN @Bully @Maskeli Fedai @Nisa @xemrexxx @beyazsoy @Aserat @Yiğitt @mrt-06 @hayret bi şey @Reytinger @Tzira @S.G.A.T. @ozgur2113
Ki Sen çok iyi bir şarkı ben de zaman kullanırsın diye düşünüyordum.Bu hafta Yalın'ın en başarılı slowlarından biri ile karşınızdayım.
@OzaN @Aserat @Yiğitt @Reytinger @beyazsoy @xemrexxx @vadikızı @Tzira @mrt-06 @Maskeli Fedai @Çiğdem- @hayret bi şey @EFE UYSAL @S.G.A.T. @ozgur2113
Çok saol çok sevindim, Özgür. )Çok iyi bir seçim. Yüksek puan alırsın benden.
ben racaptan daha dikkatli dinliyordum racapsız nekadar dikkatli dinlerim söz veremem şuanDiyarbakır'ın gülü. Keşke hemşerin @Maskeli Fedai de senin gibi olsa. Sedef'in bir sonraki dizisi 10+ reyting alır inşallah.
@sokak sanati Loo'da konuşmuştuk hatırladım tamam ama ben @Çiğdem-'e ilk kez hak veriyorum recap olmalı bence.
Neden mi çünkü recap olunca en etkili kısmı seçiyorum daha iyi oluyor.
Çiğdem keşke daha iyi parça seçseydin.ben racaptan daha dikkatli dinliyordum racapsız nekadar dikkatli dinlerim söz veremem şuan
"Racap" değil, "Recep" de değil, "Recap". Bir türlü öğretemedik sana.ben racaptan daha dikkatli dinliyordum racapsız nekadar dikkatli dinlerim söz veremem şuan
çok parlak değilBu hafta Yalın'ın en başarılı slowlarından biri ile karşınızdayım.
@OzaN @Aserat @Yiğitt @Reytinger @beyazsoy @xemrexxx @vadikızı @Tzira @mrt-06 @Maskeli Fedai @Çiğdem- @hayret bi şey @EFE UYSAL @S.G.A.T. @ozgur2113
Şarkımı nasıl buldun? Es"Racap" değil, "Recep" de değil, "Recap". Bir türlü öğretemedik sana.
Öyle diyor gerçekten kanka.Yani diyorsun ki bana ne kadar iyi davranın o kadar daha dikkatli dinlerim.
Pes pes pes!!!! 😱 [HASHTAG]#cigdemelenmeli[/HASHTAG]
Yani diyorsun ki bana ne kadar iyi davranın o kadar daha dikkatli dinlerim.ben racaptan daha dikkatli dinliyordum racapsız nekadar dikkatli dinlerim söz veremem şuan
bu haftaya en uygun parçam ben baştan pilanlama yapmıştım hayırlısı artık 🙂🙂🙂Çiğdem keşke daha iyi parça seçseydin.
yine damar sezen aksu şarkısı12. hafta şarkım.
@OzaN @Aserat @Yiğitt @Reytinger @beyazsoy @xemrexxx @vadikızı @Tzira @Bully @mrt-06 @Maskeli Fedai @Çiğdem- @EFE UYSAL @S.G.A.T.
Bu arada kaç hafta kaldı?