güzel bir günü sakın kullanma şarkıyı bilmeyenlerden düşük alırsın ilk dinlemesi çok zor bir şarkıKupa Kızı ve Sinek Valisi,Gönülçelen bilindik şarkılar.Bu hafta da iki kişi eleniyor bir ismi geçse de,diğerini geçmesi zor.Risk alıp alternatiflere yonelicem.Güzel bir gün şarkısı mesela fazla bilinmese de tarz olarak puan ala bilecek şarkı.Büyük ihtimal onunla katılıcam
Noter,Foxcu kardeşimiz olduğu için, ondan beklemek lazım teklifleri@sokak sanati Foxcu kardeşine niye teklifte bulunmadın?
tarkanın son zamanlarki en iyi şarkısı
En sevmediğim Tarkan şarkısı olabilir. Büyük ihtimal 1 puan sende.Bu haftaki şarkım
@OzaN @Bully @mrt-06 @Çiğdem- @S.G.A.T. @EFE UYSAL @Yiğitt @beyazsoy @hayret bi şey @Nisa
[USER=88513]@Aserat @vadikızı @Tzira
@Reytinger[/USER]
tarkanın son zamanlarki en iyi şarkısı
hhahah müzik zevklerinin farklı olduğunun en iyi örneği sizin bu yorumlarınız oldu ders diye örnek gösterilmeli bence okullardaEn sevmediğim Tarkan şarkısı olabilir. Büyük ihtimal 1 puan sende.
@OzaN nin kötü anıları olabilir şarkıda))) yada antilik yapiyordur)))hhahah müzik zevklerinin farklı olduğunun en iyi örneği sizin bu yorumlarınız oldu ders diye örnek gösterilmeli bence okullarda
İtiraf etmek gerekirse nefret etmemin sebebi zamanında Kral Müzik Ödüllerinde 5-10 ödül birden almasıydı. Ondan önce de çok fazla sevmiyordum ama o gece iyice bir nefret ettim.@OzaN nin kötü anıları olabilir şarkıda))) yada antilik yapiyordur)))
telefonumdaki listemde olan bir şarkıdır. kolay kolay listeme şarkı almam
cigdemcigim dedim gibi hem kötü anı hem anticilik yapıyormuş)))) . yoksa aysel Gürel şarkısını beğenmem))) kadın aboneyi yazmış ya düşün ona rağmen seviyorum bu şarkıyı tabi hayattayken onay verdiği son şarkı olması da ayrı bir ayrıcalıkhhahah müzik zevklerinin farklı olduğunun en iyi örneği sizin bu yorumlarınız oldu ders diye örnek gösterilmeli bence okullarda
İtiraf etmek gerekirse nefret etmemin sebebi zamanında Kral Müzik Ödüllerinde 5-10 ödül birden almasıydı. Ondan önce de çok fazla sevmiyordum ama o gece iyice bir nefret ettim.
ödül almasından neden rahatsız olunur çünkü hak etmediğini düşünürsün yanı parçayı aslında hiçs evmemiş ödül aldı diye nefreti olustuğunu sanmıyorum hak etmediğini düşündüğü için ödül almasından rahatsız olursun basından beridir sevmiyormus demekkicigdemcigim dedim gibi hem kötü anı hem anticilik yapıyormuş)))) . yoksa aysel Gürel şarkısını beğenmem))) kadın aboneyi yazmış ya düşün ona rağmen seviyorum bu şarkıyı tabi hayattayken onay verdiği son şarkı olması da ayrı bir ayrıcalık
çiğdem okuma bilmeden nasıl yazıyorsun sana şapka çıkarıyorum))) şarkıyı çok seviyormuş. bu şarkıda dolayı değil diğer 7 ödülü fazla abartılı bulduğu için şarkıdan nefret etmiş.ödül almasından neden rahatsız olunur çünkü hak etmediğini düşünürsün yanı parçayı aslında hiçs evmemiş ödül aldı diye nefreti olustuğunu sanmıyorum hak etmediğini düşündüğü için ödül almasından rahatsız olursun basından beridir sevmiyormus demekki
ayoll ondan öncede sevmiyordum diyor seviyordum demiyor ödülden öcnede sevmiyordum ödül gecesi daha nefret ettim diyor şarkıya basından beridir ısınamamıs ödülleride alınca halıyle hak etmediğini düşünüp iyice nefret etmiş öncesindede sevmiyordum diyorçiğdem okuma bilmeden nasıl yazıyorsun sana şapka çıkarıyorum))) şarkıyı çok seviyormuş. bu şarkıda dolayı değil diğer 7 ödülü fazla abartılı bulduğu için şarkıdan nefret etmiş.
yahu o şarkıyla ödül almasına değil 7 ödül almasına kızmış o da haklı 7 ödülü o almasa ikisini ozana vereceklermiş)))ayoll ondan öncede sevmiyordum diyor seviyordum demiyor ödülden öcnede sevmiyordum ödül gecesi daha nefret ettim diyor şarkıya basından beridir ısınamamıs ödülleride alınca halıyle hak etmediğini düşünüp iyice nefret etmiş öncesindede sevmiyordum diyor
Sen rahat ol @Maskeli Fedai muhtemelen adminimiz bu mesajı yazarken beni unutmuş.En sevmediğim Tarkan şarkısı olabilir. Büyük ihtimal 1 puan sende.
Gönderdim ben de. @Maskeli Fedai Acun'unu 5 dk bırak da gel hemen bu gece başlayalım.@Maskeli Fedai ve @mrt-06 recaplarinizi bekliyorum. Tek ikiniz kaldı.