MusicSurvivor 12. Hafta

@çiğdem- ben mobilim ve bu aksam bir daha pcye geçemem. Başlamaz yani.:( Yarın sabah okulda var. belki sabah erkenden başlatabilirim.:D

Bu arada isteyen kullansin hepsi bilinen şarkılar zaten tabi iy kullanıp gönderenin kabul ederiz.:D

mustafa sandal yakın döneme damga vuramamasından dolayı eleştiri alan birisi ve bu 2013 yılında çıkarmış olduğu bu single çalışmasıyla o yılın en çok satan parçası olmayı başardı bu eleştirilerede bundan iyi cevap bence veremezdi diğer arkadaşlarada başarılar:bhr::bhr::bhr:
@OzaN @Aserat @Yiğitt @Reytinger @beyazsoy @xemrexxx @vadikızı @Tzira @Bully @mrt-06 @Maskeli Fedai @hayret bi şey @EFE UYSAL @S.G.A.T. @Nisa @ozgur2113 @sokak sanati
bu hafta jüri olmam lazım :F @sokak sanati

12. hafta oylaması:

İlgili video;

Videodan şarkılar;

Teoman - Güzel bir gün
Yalın - Ki Sen
Mustafa Ceceli - Es
Sezen Aksu - Tükeneceğiz
Tarkan - Adımı Kalbine Yaz
Sertab Erener - Açık Adres
Mustafa Sandal - Tesir Altında

Video ilk sayfayada eklenmiştir.

Oyları son gönderme zamanı Çarşamba günüdür. Oylar muhtemelen 16.30 gibi açıklanacaktır. O saate kadar gönderebilirsiniz.

@Yiğitt @Tzira @beyazsoy @OzaN @xemrexxx @Reytinger @Aserat @vadikızı @Nisa @ozgur2113 @Bully @mrt-06 @Çiğdem- @S.G.A.T. @hayret bi şey @EFE UYSAL

Oylarımı kullandım. Bu hafta en beğendiklerim Yalın, Mustafa Ceceli, Tarkan oldu. :) @Bully @EFE UYSAL @Maskeli Fedai

Mustafa Sandal da gayet iyiydi 6 üzerinden güzel bir puan aldı. :) @Çiğdem-
Sertab'ı beğendim aslında ama diğer şarkıların bir tık gerisinde kaldı benim için. @hayret bi şey

Pek beğenmedim Teoman'ı. :( @S.G.A.T.

@sokak sanati Şarkımın adı "Tükeneceğiz" yanlış yazmışsın düzelttim. :D

Oylarımı kullandım. Bu hafta en beğendiklerim Yalın, Mustafa Ceceli, Tarkan oldu. :) @Bully @EFE UYSAL @Maskeli Fedai

Mustafa Sandal da gayet iyiydi 6 üzerinden güzel bir puan aldı. :) @Çiğdem-
Sertab'ı beğendim aslında ama diğer şarkıların bir tık gerisinde kaldı benim için. @hayret bi şey

Pek beğenmedim Teoman'ı. :( @S.G.A.T.

@sokak sanati Şarkımın adı "Tükeneceğiz" yanlış yazmışsın düzelttim. :D
teşekkürler @mrt-06 beğenmene sevindim 😉😉😉
ayyy hemen hemen seninle aynı şeyleri düşünüyoruz
bende yalın ceceli tarkanı listemde zirve adaylarım olarak görüyorum tarkanın bu parçasını yarı finalde şans vermiyordum son dönemlerde ısınamadığım bir parça bu hafta elinden çıkarması iyi olmuş yinede iyi puan alp benden zirve adaylarımdan birisi olmayı bu haftada başardı umarım oda bizi beğenir @Maskeli Fedai 😉
yalın ve özellikle ceceli geçen haftaya göre zirve adaylarım olarak çok iyi yerler bende edindiler ceceliyi telafi ettiğimi düşünüyorum umarım @EFE UYSAL da telafi edebilir😉 @Bully a rakip demeden çok bonkor davrandım artık akrepi cebinden çıkarır bonkorluğa oda geçer umarım:A şu konudada hak veriyorum sertabı bende beğendim ama diğer şarkıcıların yanında @hayret bi şey az 1 adım geride kalmış gibi sanki😵 teoman konusundada katılıyorum @S.G.A.T. elidne gönülçelen kar tanesi varken çok bilinmyen bir parçayla bu hafta neden risk aldın anlayamadım (b)
@mrt-06 bende senin mustime yer verdiğin yerlerden 6 üzerinden iyi bir puanda bende sana vrmiştim bu hafta yorumlarına musti yerine sezeni koyup tıpa tıp aynısını düşünüyorum diyorum:F sezenin yine iyi yer edebilir umarım bu haftayıda atlatırız yaa başarılar:bhr: