Tam puan verdik ne tatminsiz bir insan çıktın sen ya. Bu hafta iyiyse yine iyi bir puan veririm hadi sen gönder de hele.@mrt-06 düşük verme .ss
Tam puan verdik ne tatminsiz bir insan çıktın sen ya. Bu hafta iyiyse yine iyi bir puan veririm hadi sen gönder de hele.@mrt-06 düşük verme .ss
5 dakıkanı ayır geç bee 12 olmadan bir boşluk bulursun@çiğdem- ben mobilim ve bu aksam bir daha pcye geçemem. Başlamaz yani. Yarın sabah okulda var. belki sabah erkenden başlatabilirim.
yarın racapları dinleyip oylarımı kullanırım ozaman tam version dinlemek içimden gelmiyor sevdiğim şarkıları bile@Çiğdem- imkansız.
bu hafta jüri olmam lazım @sokak sanatimustafa sandal yakın döneme damga vuramamasından dolayı eleştiri alan birisi ve bu 2013 yılında çıkarmış olduğu bu single çalışmasıyla o yılın en çok satan parçası olmayı başardı bu eleştirilerede bundan iyi cevap bence veremezdi diğer arkadaşlarada başarılar
@OzaN @Aserat @Yiğitt @Reytinger @beyazsoy @xemrexxx @vadikızı @Tzira @Bully @mrt-06 @Maskeli Fedai @hayret bi şey @EFE UYSAL @S.G.A.T. @Nisa @ozgur2113 @sokak sanati
ayy ben bu şarkıyı çok severimmmm nasıl oy verecemmmm😳😳
teşekkürler @mrt-06 beğenmene sevindim 😉😉😉Oylarımı kullandım. Bu hafta en beğendiklerim Yalın, Mustafa Ceceli, Tarkan oldu. @Bully @EFE UYSAL @Maskeli Fedai
Mustafa Sandal da gayet iyiydi 6 üzerinden güzel bir puan aldı. @Çiğdem-
Sertab'ı beğendim aslında ama diğer şarkıların bir tık gerisinde kaldı benim için. @hayret bi şey
Pek beğenmedim Teoman'ı. @S.G.A.T.
@sokak sanati Şarkımın adı "Tükeneceğiz" yanlış yazmışsın düzelttim.