- Reaksiyon puanı
- 58,379
- Puanı
- 1,060
Ne korkması kız ben asaletimden bırakırım dedim.dur bakalım biz daha yeni başlıyoruz asıl sen sezenine sahip çık brakıyorum diye açıklamalar yapmış korkusundan![]()
Bu parça ile elenmek çok abes olurKoparılan Çiçekler ile elenmek kötü olacak![]()
çabuk @sokak sanati annem çağrıyor 10 dakıkadır mutfaktan19. oylama sonucu @Tzira 'ya ait.(SON 2 OY KALDI ve Puan durumu gelecek şimdi..)
11. hafta için oylarım:
1 puan - Teoman
2 puan - Yalın
3 puan - Mustafa Ceceli
4 puan - Mustafa Sandal
5 puan - MFÖ
6 puan - Tarkan
7 puan - Sezen Aksu
8 puan - Sertab Erener
Ne korkması kız ben asaletimden bırakırım dedim.![]()
çabuk @sokak sanati annem çağrıyor 10 dakıkadır mutfaktan![]()
Bende daha yeni başlıyorum, bu hafta en hitlerinden birini kullanacağım Ceceli'nin.çabuk @sokak sanati annem çağrıyor 10 dakıkadır mutfaktan![]()
Gül Rengi ile Hüsran'ı kullandın mı ?Bende daha yeni başlıyorum, bu hafta en hitlerinden birini kullanacağım Ceceli'nin.![]()
Hayır ikisinide kullanmadım.Gül Rengi ile Hüsran'ı kullandın mı ?![]()
İkisini de kullanmadan buralara kadar gelmen çok iyiHayır ikisinide kullanmadım.![]()
Bu haftaki şarkımı seveceksin.İkisini de kullanmadan buralara kadar gelmen çok iyi![]()
102.kaç puan oldun?![]()
Teşekkürler @MelankoliK.Son Oy @MelankoliK 'e ait; @Çiğdem'i bitiren oy diye gezindi sabahtan beri ve öyle oldu nedenini puan tablosunda göreceksiniz 5 dakika sonra.
8-Mustafa Sandal - Aya Benzer (8p)
7-Sertap Erener - Koparılan (7p)
6-Sezen Aksu - Geri Dön (6p)
5-Mustafa Ceceli - Dön (5p)
4-Tarkan - Gülümse Kaderine (4p)
3-Yalın - Ah Be Kardeşim (3p)
2-MFÖ - Yağmur Var İstanbul'da (2p)
1-Teoman - Gemiler (1p)
ne korkutuyorsun beni boşuna bee @MelankoliKSon Oy @MelankoliK 'e ait; @Çiğdem'i bitiren oy diye gezindi sabahtan beri ve öyle oldu nedenini puan tablosunda göreceksiniz 5 dakika sonra.
8-Mustafa Sandal - Aya Benzer (8p)
7-Sertap Erener - Koparılan (7p)
6-Sezen Aksu - Geri Dön (6p)
5-Mustafa Ceceli - Dön (5p)
4-Tarkan - Gülümse Kaderine (4p)
3-Yalın - Ah Be Kardeşim (3p)
2-MFÖ - Yağmur Var İstanbul'da (2p)
1-Teoman - Gemiler (1p)