- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
Ne korkması kız ben asaletimden bırakırım dedim.dur bakalım biz daha yeni başlıyoruz asıl sen sezenine sahip çık brakıyorum diye açıklamalar yapmış korkusundan
Bu parça ile elenmek çok abes olurKoparılan Çiçekler ile elenmek kötü olacak
çabuk @sokak sanati annem çağrıyor 10 dakıkadır mutfaktan19. oylama sonucu @Tzira 'ya ait. (SON 2 OY KALDI ve Puan durumu gelecek şimdi..)
11. hafta için oylarım :
1 puan - Teoman
2 puan - Yalın
3 puan - Mustafa Ceceli
4 puan - Mustafa Sandal
5 puan - MFÖ
6 puan - Tarkan
7 puan - Sezen Aksu
8 puan - Sertab Erener
Ne korkması kız ben asaletimden bırakırım dedim.
çabuk @sokak sanati annem çağrıyor 10 dakıkadır mutfaktan
Bende daha yeni başlıyorum, bu hafta en hitlerinden birini kullanacağım Ceceli'nin.çabuk @sokak sanati annem çağrıyor 10 dakıkadır mutfaktan
Gül Rengi ile Hüsran'ı kullandın mı ?Bende daha yeni başlıyorum, bu hafta en hitlerinden birini kullanacağım Ceceli'nin.
Hayır ikisinide kullanmadım.Gül Rengi ile Hüsran'ı kullandın mı ?
İkisini de kullanmadan buralara kadar gelmen çok iyiHayır ikisinide kullanmadım.
Bu haftaki şarkımı seveceksin.İkisini de kullanmadan buralara kadar gelmen çok iyi
102.kaç puan oldun?
Teşekkürler @MelankoliK.Son Oy @MelankoliK 'e ait; @Çiğdem'i bitiren oy diye gezindi sabahtan beri ve öyle oldu nedenini puan tablosunda göreceksiniz 5 dakika sonra.
8-Mustafa Sandal - Aya Benzer (8p)
7-Sertap Erener - Koparılan (7p)
6-Sezen Aksu - Geri Dön (6p)
5-Mustafa Ceceli - Dön (5p)
4-Tarkan - Gülümse Kaderine (4p)
3-Yalın - Ah Be Kardeşim (3p)
2-MFÖ - Yağmur Var İstanbul'da (2p)
1-Teoman - Gemiler (1p)
ne korkutuyorsun beni boşuna bee @MelankoliKSon Oy @MelankoliK 'e ait; @Çiğdem'i bitiren oy diye gezindi sabahtan beri ve öyle oldu nedenini puan tablosunda göreceksiniz 5 dakika sonra.
8-Mustafa Sandal - Aya Benzer (8p)
7-Sertap Erener - Koparılan (7p)
6-Sezen Aksu - Geri Dön (6p)
5-Mustafa Ceceli - Dön (5p)
4-Tarkan - Gülümse Kaderine (4p)
3-Yalın - Ah Be Kardeşim (3p)
2-MFÖ - Yağmur Var İstanbul'da (2p)
1-Teoman - Gemiler (1p)