Teşekkürler @gizem ak.15. oylama sonucu bu haftanın konuk jürisi @gizem ak 'a ait. Kendisine teşekkür ediyoruz
1-Sertap Erener-Koparilan cicekler
2-MFO-Yagmur var Istanbulda
3.Mustafa Sandal-Aya benzer
4.Mustafa Ceceli-Don
5.Yalin-Ah be kardesim
6.Teoman-Gemiler
7-Tarkan-Gulumse kaderine
8.Sezen Aksu-Geri don
Birazdan puan tablosu geliyor.
benim puanım nerde beee yalının peşine düşmüşüm yine @BullySon ve sonucu belirleyecek oylara doğru giderken puan tablosu;
1. Tarkan 82
2. Sezen 77
3. Yalın 69
4. Mustafa Sandal
5. M. Ceceli
6. Teoman
7. MFÖ 45
8. Sertab 40
@Maskeli Fedai @mrt-06 @Bully @Çiğdem- @EFE UYSAL @S.G.A.T. @ozgur2113 @hayret bi şey
Çok Acunsal hareketler tüm puanları yazsaydın ya.Son ve sonucu belirleyecek oylara doğru giderken puan tablosu;
1. Tarkan 82
2. Sezen 77
3. Yalın 69
4. Mustafa Sandal
5. M. Ceceli
6. Teoman
7. MFÖ 45
8. Sertab 40
@Maskeli Fedai @mrt-06 @Bully @Çiğdem- @EFE UYSAL @S.G.A.T. @ozgur2113 @hayret bi şey
benim puanım nerde beee yalının peşine düşmüşüm yine @Bully
Çok Acunsal hareketler tüm puanları yazsaydın ya.
Buna da şükür.....16. Oylama sonucu Müdür @OzaN 'a ait.;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
11. hafta puanlarım:
1 puan Tarkan
2 puan Yalın
3 puan Mustafa Ceceli
4 puan Sezen Aksu
5 puan Sertab Erener
6 puan Teoman
7 puan MFÖ
8 puan Mustafa Sandal
işimi senin üstün matamatik zekana brakırmıyım ben ayol puanımı hesaplıyorum şuandada biliyorumUnutmumuş. 49 puan almış olabilirsin onun heyecanını yap diye yazmadım.
Acun her hafta hareketlendiriyor böyle ortalığı. İyi oluyor.
İnşallah final puanını alan ben olurum finalde avantajım olur sana karşı.benim puanım nerde beee yalının peşine düşmüşüm yine @Bully
Yalın yine peşimde. @Bully
Hayır hep bir gerimde oluyor da o yüzden dedim.
hesaplarıma göre şuan seninle 3.cülük savasımız çok karışık cnm inş kazanan yine ben olurumİnşallah final puanını alan ben olurum finalde avantajım olur sana karşı.
Her zaman kardeşim.Yalın yine peşimde. @Bully
Her ne kadar fitneli mesajlar yazsan da @sokak sanati Kaan'dan süper cevap geldi. Helal.Her zaman kardeşim.
Ama haddimizi biliriz Minik Serçe'ye karşı.
Şu Mustafa Sandal melunu da benim peşimde inşallah tekmeyi basarım ona.
dur bakalım biz daha yeni başlıyoruz asıl sen sezenine sahip çık brakıyorum diye açıklamalar yapmış korkusundanHer ne kadar fitneli mesajlar yazsan da @sokak sanati Kaan'dan süper cevap geldi. Helal.
Haftaya Mustafa gidici bence.