Teşekkürler @gizem ak.15. oylama sonucu bu haftanın konuk jürisi @gizem ak 'a ait. Kendisine teşekkür ediyoruz
1-Sertap Erener-Koparilan cicekler
2-MFO-Yagmur var Istanbulda
3.Mustafa Sandal-Aya benzer
4.Mustafa Ceceli-Don
5.Yalin-Ah be kardesim
6.Teoman-Gemiler
7-Tarkan-Gulumse kaderine
8.Sezen Aksu-Geri don
Birazdan puan tablosu geliyor.![]()
benim puanım nerde beee yalının peşine düşmüşüm yine @BullySon ve sonucu belirleyecek oylara doğru giderken puan tablosu;
1. Tarkan 82
2. Sezen 77
3. Yalın 69
4. Mustafa Sandal
5. M. Ceceli
6. Teoman
7. MFÖ 45
8. Sertab 40
@Maskeli Fedai @mrt-06 @Bully @Çiğdem- @EFE UYSAL @S.G.A.T. @ozgur2113 @hayret bi şey
Çok Acunsal hareketler tüm puanları yazsaydın ya.Son ve sonucu belirleyecek oylara doğru giderken puan tablosu;
1. Tarkan 82
2. Sezen 77
3. Yalın 69
4. Mustafa Sandal
5. M. Ceceli
6. Teoman
7. MFÖ 45
8. Sertab 40
@Maskeli Fedai @mrt-06 @Bully @Çiğdem- @EFE UYSAL @S.G.A.T. @ozgur2113 @hayret bi şey
benim puanım nerde beee yalının peşine düşmüşüm yine @Bully![]()
Çok Acunsal hareketler tüm puanları yazsaydın ya.![]()
Buna da şükür.....16. Oylama sonucu Müdür @OzaN 'a ait.;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
11. hafta puanlarım:
1 puan Tarkan
2 puan Yalın
3 puan Mustafa Ceceli
4 puan Sezen Aksu
5 puan Sertab Erener
6 puan Teoman
7 puan MFÖ
8 puan Mustafa Sandal
işimi senin üstün matamatik zekana brakırmıyım ben ayol puanımı hesaplıyorum şuandada biliyorumUnutmumuş.49 puan almış olabilirsin onun heyecanını yap diye yazmadım.
Acun her hafta hareketlendiriyor böyle ortalığı.İyi oluyor.
![]()
İnşallah final puanını alan ben olurum finalde avantajım olur sana karşı.benim puanım nerde beee yalının peşine düşmüşüm yine @Bully![]()
Yalın yine peşimde.@Bully
Hayır hep bir gerimde oluyor da o yüzden dedim.
hesaplarıma göre şuan seninle 3.cülük savasımız çok karışık cnm inş kazanan yine ben olurumİnşallah final puanını alan ben olurum finalde avantajım olur sana karşı.![]()
Her zaman kardeşim.Yalın yine peşimde.@Bully
Her ne kadar fitneli mesajlar yazsan da @sokak sanati Kaan'dan süper cevap geldi. Helal.Her zaman kardeşim.
Ama haddimizi biliriz Minik Serçe'ye karşı.
Şu Mustafa Sandal melunu da benim peşimde inşallah tekmeyi basarım ona.![]()
dur bakalım biz daha yeni başlıyoruz asıl sen sezenine sahip çık brakıyorum diye açıklamalar yapmış korkusundanHer ne kadar fitneli mesajlar yazsan da @sokak sanati Kaan'dan süper cevap geldi. Helal.
Haftaya Mustafa gidici bence.![]()