Seni en baştan ihraç etmek lazımdı ama sunucu Çiğdem yok o öyle Yapmaz demişti ben nasıl biliyorum Ya özüne döndün İşteBizim gördüklerimizde var onlara say bence.
Seni en baştan ihraç etmek lazımdı ama sunucu Çiğdem yok o öyle Yapmaz demişti ben nasıl biliyorum Ya özüne döndün İşteBizim gördüklerimizde var onlara say bence.
Hemide çikolatalı. Güzel oldu bence. Keşke tattırma imkanım olsaydı.Kekte getir
ooo özellikle mutfakta iyi olmak erkeğe büyük artıdır cnmHemide çikolatalı. Güzel oldu bence. Keşke tattırma imkanım olsaydı.
Beni alan yaşadı ev temizliği dışında eşime her türlü yardımcı olurum.
beklediğinden iyi gidiyorsun sanırım ilk aşama elenmemekti şimdi ne yaparım diyorsun@turkuazz teşekkürler iyi puan
Benim dedem eski aşçıdır lokantaları vardı, ondan bana bir şeyler geçmiş belli ki.ooo özellikle mutfakta iyi olmak erkeğe büyük artıdır cnm
Hareketli daha iyi olur da mesela şimdi uzaklardasınla gelirsen kötü vermem herhalde.Hareketli mi seviyorsun yoksa ağır mı? Ona göre haftaya beklentiye gireceğim.
Kanka sen ne ayaksın ya.Biraz da müzik arası.
Şimdi Uzaklardasın listemde var zaten finale doğru kullanıcam kalırsam.Hareketli daha iyi olur da mesela şimdi uzaklardasınla gelirsen kötü vermem herhalde.
Sağlık olsun.. @Dosi@Dosi oyları
9 Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum
8 Mirkelam - Unutulmaz
7 Feridun Düzağaç - Unutama Beni (kemiklesmis listemi parcaladin, tebikler, )
6 Ferhat Göçer - Git
5 Emre Altuğ - Çifte Kavrulmuş (daha yüksek puan verebilirdim ama üstekiler iyi gelmişler, Erkinden yüksek aldın)
4 Erkin Koray - Tek Başımıza (zirveye oynayacağini biliyorum, zevkime en uynayan şarkısı)
3 Zeki Müren - Dudaklarında Arzu (yarisma basladigindan beri ilkkez düsük puan veriyorum, rakiplere kayitsiz kalamadim)
2 Murat Dalkılıç - La Fontaine
1 Mehmet Erdem - Gibi Gibi
Mütevazi ve temkinli yaklaşmak her zaman iyidirbeklediğinden iyi gidiyorsun sanırım ilk aşama elenmemekti şimdi ne yaparım diyorsun
Biraz da müzik arası.
oranın zebanısı işteKanka sen ne ayaksın ya.
Tolsto'yu bizim CW'ye almalıyız aslında.oranın zebanısı işte.A
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?