Seni en baştan ihraç etmek lazımdı ama sunucu Çiğdem yok o öyle Yapmaz demişti ben nasıl biliyorum Ya özüne döndün İşteBizim gördüklerimizde var onlara say bence.![]()
Seni en baştan ihraç etmek lazımdı ama sunucu Çiğdem yok o öyle Yapmaz demişti ben nasıl biliyorum Ya özüne döndün İşteBizim gördüklerimizde var onlara say bence.![]()
Hemide çikolatalı. Güzel oldu bence. Keşke tattırma imkanım olsaydı.Kekte getir![]()
ooo özellikle mutfakta iyi olmak erkeğe büyük artıdır cnmHemide çikolatalı. Güzel oldu bence. Keşke tattırma imkanım olsaydı.
Beni alan yaşadı ev temizliği dışında eşime her türlü yardımcı olurum.![]()
beklediğinden iyi gidiyorsun sanırım ilk aşama elenmemekti şimdi ne yaparım diyorsun@turkuazz teşekkürler iyi puan![]()
Benim dedem eski aşçıdır lokantaları vardı, ondan bana bir şeyler geçmiş belli ki.ooo özellikle mutfakta iyi olmak erkeğe büyük artıdır cnm![]()
Hareketli daha iyi olur da mesela şimdi uzaklardasınla gelirsen kötü vermem herhalde.Hareketli mi seviyorsun yoksa ağır mı? Ona göre haftaya beklentiye gireceğim.![]()
Kanka sen ne ayaksın ya.Biraz da müzik arası.
Şimdi Uzaklardasın listemde var zaten finale doğru kullanıcam kalırsam.Hareketli daha iyi olur da mesela şimdi uzaklardasınla gelirsen kötü vermem herhalde.![]()
Sağlık olsun.. @Dosi@Dosi oyları
9 Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum
8 Mirkelam - Unutulmaz
7 Feridun Düzağaç - Unutama Beni (kemiklesmis listemi parcaladin, tebikler, )
6 Ferhat Göçer - Git
5 Emre Altuğ - Çifte Kavrulmuş (daha yüksek puan verebilirdim ama üstekiler iyi gelmişler, Erkinden yüksek aldın)
4 Erkin Koray - Tek Başımıza (zirveye oynayacağini biliyorum, zevkime en uynayan şarkısı)
3 Zeki Müren - Dudaklarında Arzu (yarisma basladigindan beri ilkkez düsük puan veriyorum, rakiplere kayitsiz kalamadim)
2 Murat Dalkılıç - La Fontaine
1 Mehmet Erdem - Gibi Gibi
Mütevazi ve temkinli yaklaşmak her zaman iyidirbeklediğinden iyi gidiyorsun sanırım ilk aşama elenmemekti şimdi ne yaparım diyorsun![]()
Biraz da müzik arası.
oranın zebanısı işteKanka sen ne ayaksın ya.![]()
Tolsto'yu bizim CW'ye almalıyız aslında.oranın zebanısı işte![]()
.A