Etiketle, izlerim biEcünnü dövüşüne bakıyorum
Bu çarşamba kavga edecekler Ertuğrul ileO Sahneyi paylaşırım izlersin
![]()
![]()
![]()
Ama yarihi diziler bana çok sıkıcı geliyor ya.. Nedense ilgimi çekmiyorlar
Etiketle, izlerim biEcünnü dövüşüne bakıyorum
Bu çarşamba kavga edecekler Ertuğrul ileO Sahneyi paylaşırım izlersin
![]()
![]()
![]()
Ertuğrulumun güzelce bir dövmesini izle senin herifini yinede kaçırma ayollEtiketle, izlerim bi
Ama yarihi diziler bana çok sıkıcı geliyor ya.. Nedense ilgimi çekmiyorlar![]()
Birde Ertuğrul'cusun yani, senden soğumaya başladımErtuğrulumun güzelce bir dövmesini izle senin herifini yinede kaçırma ayoll![]()
Senin herifte bizde oynuyor artık sende ErtuğrulcusunBirde Ertuğrul'cusun yani, senden soğumaya başladım![]()
Hangi ara benim herif oldu oSenin herifte bizde oynuyor artık sende Ertuğrulcusun![]()
![]()
![]()
Aaa hadi ben kaçıyorum cnm cicili bicili rüyalar sanaHangi ara benim herif oldu o![]()
İyi geceler, tatlı rüyalarAaa hadi ben kaçıyorum cnm cicili bicili rüyalar sana![]()
Rahatlık ve huzur bir yerden sonra tatmin etmiyor demekkiBu aldatmalar bitmiyor![]()
Ünlü dünyasında bunlar çok oluyor murat aslıyı aldattı haberinden sonra şimdide öncesinde murat aldatıldığı konuşuluyor çok karmaşaRahatlık ve huzur bir yerden sonra tatmin etmiyor demekki![]()
Reklam iyisi kötüsü olmaz mantığında gidipte 4 sene sonraki olayı tekrardan gün yüzüne çıkarmış olabilirler.Ünlü dünyasında bunlar çok oluyor murat aslıyı aldattı haberinden sonra şimdide öncesinde murat aldatıldığı konuşuluyor çok karmaşa![]()
Haklısın bu açıdan olaya bakmışlardırReklam iyisi kötüsü olmaz mantığında gidipte 4 sene sonraki olayı tekrardan gün yüzüne çıkarmış olabilirler.
Artık normal geliyor herşey![]()